Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Loki'nin minicik kaldığı Draug çizimi, ejderha çiziminin kafası kadar bile değildi :S
Loki demek ki o dönüşüm ile Draug kadar olacak. Daha büyük olursa amacın ne senin sODA derim yanii... Ama Draug kadarsa okey abi...
Bu adam çünkü sarayda babasıyla savaşmadan önce de bir dönüşüm geçirdi sarayın içerisinde... Bence 50 b.kunu çıkarmadan ayar çeker umarım. Draug un yanında onun parmağı eli kadar filan kalıyordu koca Loki... Dönüşse kendi boyutunun 2x seviyelerinde olsa okey sonucta Kaido dönüşünce formu biraz yılanımsı gibi olduğundan uzun oluyordu bunda öyle bir form değil Normal ejderha gibiyse öyle uzun olmasına gerek de kalmıyor kendi gormunun 2x büyüğü olsa bile fazlasıyla büyük olmuş oluyor zaten.

Loki için sanırım dünyanın en güçlüsü denilmiş . İnsan veya yaratık değil direkt en güçlüsü . Çok tuhaf ilk kez bu şekilde genel bir ünvan gördük
Bunu yıllardır söylüyoruz. Oda'nın bu en güçlü sınıfılandırmaları kolpa diye. En güçlü Tanrı, en güçlü İnsan, en güçlü yaratık, en güçlü zoan, en güçlü logia, paramecia, deniz canlısı, gök insanları v.b. iyi tamam da en güçlü kim?

Millet en güçlü bir Kaido, bir WB diyordu.

Bunu yıllardır söylüyoruz. Oda'nın bu en güçlü sınıfılandırmaları kolpa diye. En güçlü Tanrı, en güçlü İnsan, en güçlü yaratık, en güçlü zoan, en güçlü logia, paramecia, deniz canlısı, gök insanları v.b. iyi tamam da en güçlü kim?

Millet en güçlü bir Kaido, bir WB diyordu.
Onlar öldü ya :D Ondan yeni ünvan

Millet kaidou fanı diyerek bana da laf atmış. Kaidou ölmüş zaten, şuan usopp’a da en güçlü desen Kaidou’yu bağlamaz. Loki yaşıyorken Kaidou en güçlü varlık diye anılıyordu…

Bunlara güldüysen, Luffy'nin ölümüne ve Gorosei'lerin gücüne/dönüşümlerine de iyi gülmüşündür. :p
Neden onlarda mı ben seninle yedim içtim senin yanındayım herzaman deyip zoru görünce safa yatıp topuklamışlar yoksa?Eğer varsa böyle bişey komikmiş.Beyaz baba dedik topuk baba çıktı.Şirin baba bile daha adammış en azından şirinlerin peşinden Gargamele kafa tutuyordu bu engel mi oluyoruz Xebec diye soruyor ağzından evet çıkmasını fırsat kolluyor topuklamak için :p 2 tane baş düşmanları bunun kaptanını kurtarmak için mücadele ediyor.Garp gördüm topuk Xebec bana evet dedi topuk:hhh:Baba Kaido Wanoya çökmüş.Hani Oden karısı çocukları falan var.
Wb:Ya şimdi gider döverim ama gereksiz ve çok kayıp veririz size bişey olmasın boşver :p
Ace gitmiş yetmemiş Luffy yarısı bile etmiyorken gitmiş kafa tutmaya ama Wb efendi gidememiş yersen.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık