Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 51 50.0%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 14 13.7%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 20 19.6%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 8 7.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 9 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    102
Neyse resimdeki ejderhanın Loki'nin meyvesinin eski kullanıcısı olduğu ortaya çıktı sanırım.

Bu arada ayda ki elemanlar da resimde var ayrıca Enel'in maximi de var. Enel bu gemi tasvirini nereden buldu da yaptı sanki değil mi... Zaten öğrendiklerine göre o da aydan gelen ırktan... Kafamda deli sorular

Çizilen İnek İnek no mi model Ejderha... 4 bacaklı bir Ejderha olduğu için bu olsa gerek. Wyn türünden değil. Kanadında bacağı olan yarasa gibi olandan değil. GOT da ki yani...
Zaten Kabus yaratığı Nidhogg ile verdi ipucunu onunda dili dışarda bakın bunu yapıcam diyerek forceshadow vermiş. Ama bir kapakta dümdüz de mor ejder vardı rengi de uyuyor.

Normalde olması gereken Loki formu. ..

Bizde Luffy, dünya hükümeti/Gorosei/İmu ve Tiiçi'yi nasıl yenebilir diye fikirler yürütüyorduk. Sağolsun Oda tüm One Piece takipçilerine çok yardımcı oldu. Rufi'yi Tanrı yapıp, kestirip attı.

Şimdi hiçbir şey için düşünmemize/fikir yürütmemize gerek yok. :D :p
Nika çıktıktan sonra her şey onla ilgili.

yaşlılar ne zaman konuşsalar koun Nika
kim flashback görse mevzu Nika
kim birini bekliyorsa beklediği Nika
Kim birinden korkuyorsa korktuğu Nika

Loki inek gibin at gibin bir şey olmuş çıkıp ben nikayım diyor :oleyo2:

Nika çıktıktan sonra her şey onla ilgili.

yaşlılar ne zaman konuşsalar koun Nika
kim flashback görse mevzu Nika
kim birini bekliyorsa beklediği Nika
Kim birinden korkuyorsa korktuğu Nika

Loki inek gibin at gibin bir şey olmuş çıkıp ben nikayım diyor :oleyo2:
Bu Nika'yı Wano'dan önce niye kimse bilmiyordu? Wano'dan sonra niye herkes biliyor ve herkes bekliyor?

Kurtarıcı sadece D. olacaktı? :(

Bu Nika'yı Wano'dan önce niye kimse bilmiyordu? Wano'dan sonra niye herkes biliyor ve herkes bekliyor?

Kurtarıcı sadece D. olacaktı? :(
Egghead'de boşyıl araştıran Vegapunk ve eskiden köle olmuş kuma.Kölelerin ve Elbafların bildiği bişey Nika.Wano öncesi onu sadece güneş tanrısı olarak biliyorduk.Güneş tanrısı Skypiea'dan beri var.Hatta Küçük bahçeden beri var desek daha doğru olur.Sonradan eklenmiş olsa bile güneş,şafak , özgürlük gibi kavramlardan oluşturulmuştur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık