Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 41 50.6%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 10 12.3%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 17 21.0%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 6 7.4%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 7 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    81
Diamante vol 2 bence.

Bu bölüm zevk aldıği yerleri Hisoka gibi çizebilirdi, bir dilini çıkardığı sahne o hissi veriyor, geri kalan saçma sapan kahkaha sahneleri.

Yazar bazı duyguların ayırdını anlayamamış sanırım. Zevk başka şeydir, sevinç başka şeydir.

Misal birisi yere düşerse normal birisi de ona düştü diye gülebilir ancak bundan haz duymaz.

Eğer birinin acisindan zevk aliyorsan da kahkaha atmazsın.
Sen bilir kişi misin?

Loki'nin h.haki de yetersiz gibi bir durum çıkmazsa şu an en kötü Yonkou seviyesi olarak düşünebiliriz. Bundan fazlası için Antik tanrılar ile bağlantısı olması lazım. Güneş Tanrısı,Dünya Tanrısı,Uranüs vs.

Lokinin yediği meyve, duvar resmindeki siyah ejderha herhalde.O zaman soldaki güneşi tutan siyah silüğet imu.Geriye devasa boyutlu olan tek sağdaki yılan kalıyor.Duvar çiziminde ejderha (loki) yılana saldırıyor.Eğer denildiği gibi bu yılan kırmızı hattı sembolize ediyorsa, loki red line'ı yok edecek besbelli.

Sövüyorum bazen bu adama ama çocukların olayını çok güzel dramalaştırmış helal olsun. Animede 1 bölüm sürer bu olay :D

Onun harici Jarul kehanetten bir kuble okumuş. Güneş Tanrısı yükselecek diye bitiriyor, bu adada belliki Luffy şov yapacak. Olaylar kehanete göre gitmeye başladı. Harley yazıtlarında ne ise onu okuyoruz şu an. Nikadan sonra kehanete fena bağladı yazar. Hayırlısı diyelim.

Wano da da spoiler verdi. Momo cok iyi imparator olcak , en iyi wano hükümdarı diye. Biraz can sıkıcı aslında. Bizimkiler kazandı bize anlatıyor biri gibi gelmeye başladı. Belirsizlik olması daha iyi , simdi Jarul lafından sonra IM in bu adada bir halt yapamayacağı da kesinleşti mesela. Bu biraz spoiler gibi oluyor. Tüm ada Loki ile birlikte Luffy nin adamı olacak arc sonu işte. Seri sonunda bir anne oğluna masal anlatıyor ve tüm seri bir hikaye diye biterse şaşırmam.

Loki de harley yazıtlarındaki ağactaki ateş atan ejder çıktı. En solda da IM vardı son savaş resmediliyordu. En sağda da yılan vardı. Dragondaki dövmeye benziyordu. Dragon da dünya yılanı cıkacak gibi duruyor.IM canavar formu da Loki kadar var bu arada orada. Devlet savaşı olacak en son. Loki direk Luffy nin sağ kolu gibi takılacak artık belli oldu gözümde.

Birde Nika sanırım 2 kere yenilmişti ve 3. Luffy idi. Bizde harley yazıtlarında 3 canavar görünce 3 savaşı bu yazıt bize anlatıyor en soldaki de son savaş diye düşünüyorduk . Acaba tüm yazıt direk son savaşı anlatıyor mu ki ? 3 ayrı cephede gerçekleşecek felan bunu anlatıyor olabilir ? En sağda dragon ekibi , ortada Loki , en solda luffy vs IM ? Loki de sonradan katılıyor dev formunda yanında felan diye düşünmeye başladım

Bu arada Shanks - Loki dalaşına girmeyeceğim. Yenmiş de olabilir olmayabilir de . Her ne olduysa Luffy gelene kadar kontrol altında olsun diye yapmış belli. Loki de “korkak” diyordu Shanksa. Sanırım hükümete dalmak istedi bu Loki ama Shanks kehaneti bildiği için Jarul gibi engel oldu gibi duruyor. Shanks büyük adam

Son düzenleme:
O kadar Yonkou oluşumu var ya da Schi sistemi hiç mi? Bu adam bunlara dahil olmak istememiş, Yonkou olsa Elbafta inanılmaz iyi … Shanks gene gelip, çökmüş bir şeylere… aralarında ne geçtiyse, İm ve babası arasında olanları gördük ama Loki hiç mi dünyaya açılıp, ben bu hükümetin ebesini bellerim dememiş, Luffy çaylak haliyle kardeşine koştu. En iyi savaşları gördü. Elbaf kütüphaneci gibi takılmış, Loki ne yapmış? Über bir olayı yok. Adam kitli bekliyor orada…

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık