Ne Brook muş arkadaş! İsviçre çakısı mübarek. Adamın herkese bir anti saldırısı var .:/
Zoro > Luffy’den, Sanji > Zoro’ya…Zoro'nun planından sonra kör oldum xD konuşsunlar bari arkamızdan.
IMu nedir, kimdir, gücü nedir, zayıflığı nedir, bir sürü bilinmez var. İn mi cin mi belli değil. Daha gücü meyveden mi kara büyüden mi geliyor, onu bile bilmiyoruz. Suya atsak ayağına kairoseki bağlasak ne olur mesela, bilinmez.Kral hakisiz yenilmez Imu bu çok net.
Şimdi İmu meyve kullanıcıysa, Suya atarsak ya da kairosaki ile zincirlersek?Kral hakisiz yenilmez Imu bu çok net.
İmu nun zaten meyve kullanıcısı olması daha kesinleşmedi.Meyveye sahip değil yüksek ihtimal.En üst seviye bir karakterin meyvesi olması bana çok basit sıradan geliyor.Seride tam tersine meyve olmaması güç belirtisi.Roger-Garp-Shanks-... vb gibi.Şimdi İmu meyve kullanıcıysa, Suya atarsak ya da kairosaki ile zincirlersek?
Büyücü çıksa iyi olur nasılsa bol ırklı bir seri bir de büyücü olsun ne olacakİmu nun zaten meyve kullanıcısı olması daha kesinleşmedi.Meyveye sahip değil yüksek ihtimal.En üst seviye bir karakterin meyvesi olması bana çok basit sıradan geliyor.Seride tam tersine meyve olmaması güç belirtisi.Roger-Garp-Shanks-... vb gibi.
Necromancer