Dorry ile Brogy Zoro yüzünden birbirine düşmüşse 200 IQ'luk plan denir bence ama spoiler'dan anladığıma göre bunlar yolda birbirleriyle tartışıp en son kavgaya tutuşmuş, Zoro'da ikisiyle birden savaşmak için karşılarına dikilmiş gibi geliyor. Bölüm gelince anlaşılır.zoro sahip olduğu 20 iq ile yapacağı plan buydu : )
Yanlış hatırlamıyorsam, bi krallığın şövalyesi gibi bişeydi sanırım. Kullandığı kılıç tekniğini ordan öğrenmişti falan. Ama krallığın adını hatırlamıyorum, o zaman Gunko’da ordan demektir ama. Bizim eleman yıllarca önce ölüp tekrardan hayat bulmuş kişi. O zaman gunkoda gücünü kaybederse Satürn gibi toz olup ölecek. (Yaşlamayı durdurup, güç veren yetenek kaybolunca, tüm o zaman bi anda bedene geri geliyor toz oluyorlar sanırım)Brook'da önemli birisi çıktı. Roger için çaylak diyen adamın normal çıkması beklenmez tabi![]()
Evet korsan olmadan önce, bir krallığın taaruz birliğinin komutanıydı. Bu bilgiyi thriller barkın sonunda tayfaya katıldığı sırada kendini tanıtırken bize veriyor. Hangi krallık olduğu hakkında bilgi vermiyor.Yanlış hatırlamıyorsam, bi krallığın şövalyesi gibi bişeydi sanırım. Kullandığı kılıç tekniğini ordan öğrenmişti falan. Ama krallığın adını hatırlamıyorum, o zaman Gunko’da ordan demektir ama. Bizim eleman yıllarca önce ölüp tekrardan hayat bulmuş kişi. O zaman gunkoda gücünü kaybederse Satürn gibi toz olup ölecek. (Yaşlamayı durdurup, güç veren yetenek kaybolunca, tüm o zaman bi anda bedene geri geliyor toz oluyorlar sanırım)
Gerçek Zoro fanı Zoro'yu Oda'dan daha iyi tanır. Rüştünü tekrardan ispatladığın için tebrikler dostum. Bushi'ye gene eksi yazdı. Onun yapması gereken helal tespiti hacıladın sayılır. Arkadaşlık dinamiğinizde ibre gene senden yana.İyi bari, Zoro'nun planı slash atmakmış. Fkfkfkff
İşte şimdi kocaman bir artı yazabiliriz. :d


