Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1173 Spoiler Yorumları

Açsa da hemen advanced seviyede kullanamaz herhalde ya. Bu yüzden bilim ile alakalı bir şeyler çıkacak sanırım. Sanji'ye babası ekstra özellikler falan eklemiştir.
Şundan dolayı diyorum, Luffy'nin normal hakili saldırıları Gorosei'ye zarar veremezken, Emet'in yumruğu savunması en güçlü olan Warcury'nin dişini kırmıştı.
Mührü kaldıracak kadar hasar verse bağlayıp denize atabilirler ama h.haki da şart, açacaktır. Gaban’da varsa, Sanji de açmalı.

Mührü kaldıracak kadar hasar verse bağlayıp denize atabilirler ama h.haki da şart, açacaktır. Gaban’da varsa, Sanji de açmalı.
Yo açmasına lafım yok, sadece Zoro ve Luffy'de olması yakışık kalmaz ama Luffy bile defalarca denedikten ve eğitim aldıktan sonra üst seviye kullanıp saldırılarına ekleyebildi. Sanji anında saldırılarına h. haki eklese zaten iyice boka sarar.

Yo açmasına lafım yok, sadece Zoro ve Luffy'de olması yakışık kalmaz ama Luffy bile defalarca denedikten ve eğitim aldıktan sonra üst seviye kullanıp saldırılarına ekleyebildi. Sanji anında saldırılarına h. haki eklese zaten iyice boka sarar.
Yok yav öyle demiyorum zaten, önce açar, ilerleyen bölümlerde kullandığını da görürüz. Zoro ve Luffy’den daha hızlı öğrenir bence. Zeki adam, Zoro ve Luffy gibi değil. Zoro daha kullanabildiğinden habersiz. Luffy desen Kaidou dövüşü olmasa kullanamayacaktı. Sanji zekasıyla dövüş içinde öğrenir ileri seviyede kullanmayı.

Bu saatten sonra zaten aktif şekilde kullanmaları lazım.20 iq lu zoro hala anlamamış bunca geçen zaman.Roger in sağ koluna bakıyoruz birde Luffy nin.En azından gaban ile eşdeğer düşünen sol kolu var Luffy nin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık