Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1173: Savaşçıların Nesli

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 39 57.4%
  • Orta

Kullanılan: 20 29.4%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Luffy vs lucci üzerinden çok zaman geçiyor zoro vs lucci için hepsi dinleniyor orda.

Sanji satürnden tek yiyor yahu :/

Zoro her zaman sanjinin eşleştiğinden çokdaha güçlü isimlerle eşleşti ve çoğu eşleşmesindede bişekilde nerfli taraf zoro idi zoro seri sonunda luffynin yakını olur sanji balıkla sıra kapmaca oynayabilir.
Ben süresinin ne olduğunu bilmiyorum bakmaya üşendim gidip araştırıp tartışmaya isteğim yok.Sen tek yemenin ne olduğunu öğrendiğin zaman tartışırsın.O yaptığı saldırının ne olduğu bile belli değil Luffye bile yaptı o saldırıyı tek mi yemiş oluyor birisinden saldırı yiyince?Satürnün goroseilerden biri olduğunu söylememe gerek yok herhalde.Senin manganda öyle olabilir malum siz farklı bir seri takip ediyorsunuz.Sağ ve sol kollar birbirlerine denklik derecesinde yakındır masal anlatmaya gerek yok.

Ben süresinin ne olduğunu bilmiyorum bakmaya üşendim gidip araştırıp tartışmaya isteğim yok.Sen tek yemenin ne olduğunu öğrendiğin zaman tartışırsın.O yaptığı saldırının ne olduğu bile belli değil Luffye bile yaptı o saldırıyı tek mi yemiş oluyor birisinden saldırı yiyince?Satürnün goroseilerden biri olduğunu söylememe gerek yok herhalde.Senin manganda öyle olabilir malum siz farklı bir seri takip ediyorsunuz.Sağ ve sol kollar birbirlerine denklik derecesinde yakındır masal anlatmaya gerek yok.
İmparator Buggy'nin emrindeki Çapraz Lonca hariç. :D
Mihawk ile Crocodile birbirine hayatta yakın olamazlar. :D

Luffy yere yatıp kafayı tutmuyordu luffy kizaruyu tekledi demeyi bilionuz hacı kizaruda sanji gibi kafayı tutup yerde yatıyordu?

Quen ile king çokmu yakın mesela yada katakuri ile smoothir cracker felan bilader argüman sunamıyorsan maval anlatma satürnle kapıştı yazmışsın sanji için buyur gösteriyoruz işte daha ne istiyon.
İmparator Buggy'nin emrindeki Çapraz Lonca hariç. :D
Mihawk ile Crocodile birbirine hayatta yakın olamazlar. :D
Mihawk hikayesel olarak çokgüçlü olmalıda gördüğümüz başarılara göre bakarsak çokda imkansız değil ama bence mihawk yonkou lvl çıkar crocodile ise sağkol-low amiral ayarı fln.

Luffy yere yatıp kafayı tutmuyordu luffy kizaruyu tekledi demeyi bilionuz hacı kizaruda sanji gibi kafayı tutup yerde yatıyordu?

Quen ile king çokmu yakın mesela yada katakuri ile smoothir cracker felan bilader argüman sunamıyorsan maval anlatma satürnle kapıştı yazmışsın sanji için buyur gösteriyoruz işte daha ne istiyon.

Mihawk hikayesel olarak çokgüçlü olmalıda gördüğümüz başarılara göre bakarsak çokda imkansız değil ama bence mihawk yonkou lvl çıkar crocodile ise sağkol-low amiral ayarı fln.
Sen cidden iyi değilsin he.Kim Kizaru tek yedi dedi?Luffy yanlış hatırlamıyorsam g5 formunda yiyor o hasarı zaten.Sen yine elma ile armutları karıştırmaya başlamışsın.Sanji sonrasında kalkıyor mu savaşa devam ediyor mu? Sen şimdi bunları bir düşün sonra gelirsin yine :hhh:

Sen cidden iyi değilsin he.Kim Kizaru tek yedi dedi?Luffy yanlış hatırlamıyorsam g5 formunda yiyor o hasarı zaten.Sen yine elma ile armutları karıştırmaya başlamışsın.Sanji sonrasında kalkıyor mu savaşa devam ediyor mu? Sen şimdi bunları bir düşün sonra gelirsin yine :hhh:
Luffy fanboyları öyle diyor genelde.

G5 formunda o hasarı yemesi yere yatmamasını değiştirmiyor bilader dalgamı geçiyosun kamerayamı oynuyosun yoksa rage bait felanmı atmaya çalışıyosun sanji satürnün bakışı ile yere yatıp kafasını tuttu kuma gelene kadarda kıpırdayamadılar bile :)

Egheadi bi yeniden oku/izle hocam bide sana tavsiyem renkli manga oku sen sonra lazer mazer görmüyorsun komik oluyor.

Sanji dorryden tek yer la :hhh:

Animede sanjiye ek sahne çizmeyide ihmal etmior toei ha stussye havla kısmına gelirsek sanjiye çok sırıtmadı zaten :)

zoro goat

1)Muhtemelen luffy ve loki domi reverseli devleri püskürtür imu pek bişey yapamadan geri çekilir adadan amiral felan gelmesi lazım savaşın uzaması için
2) shamrock geri gelirse savaş uzar

3) imu görmediğimiz güçlerini kullanır ve luffy+loki+devler ile kafa kafaya girer kalan kutsallar tayfaya kalır

4) gorosei gelebilir tekrardan

5) pek eşleşme olmadan imular kayıp vererek geri çekilir
Al sana yeni sıralama yaptım;

Sanji > Dorry = Brogy > Zoro > Garp

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık