Zoro bunları birbirine düşürmüş olabilir. Ağızdaki tek kılıç stili: fitne fesat yayma.
Sonunda biri çaktı mevzuyuBrook yıllar önce Krallığına saldıran Kutsal zirzopların kızını öldürdüğünü düşünür. Kızını son gördüğünde üzerinde bir t-shirt ve donu vardır. Daha sonra gördüğü tüm kadınların donunu görmek istemesi acaba kızım mı ? soruna cevap aramasıdır. Aslında Brook sapık değil sadece kızını kaybetmiş bir babadır. Bu durumu tayfa dahil kimseye anlatmamasının sebebi ise kralı için kızını evde hanımı ile bırakıp gitmesi. Pişmanlıklarla dolu ölümsüz hayat acılar ve trajedi. Kızı acaba Brook'u affedecek mi?

Bu Oda dan herşey,i beklerim külottan dram çıkartacak tek mangaka o 
Günün sonunda Imu ve ekibi başarısız olup geri çekildiğinde Gunko Baba beni kurtar ne olur bu sefer beni bırakma der. Bunu duyan bizim tayfa Lokiye derki bizimde bir hesabımız var hem babanın intikamını almak hem de bizim kızı kurtarmak şart oldu der ve Kutsal Toprakları basmaya yola çıkarlar.Bence brook kralı koruyan askeri birliğin başı.Ama prensesle ilişkileri oluyor yasaklı bir şekilde.Baba diyerek ağlayan gunko değil, gunkonun annesi çıkacak(prenses krala yalvarıyor brook için?).Brookun kızı gunko, prensesle olan çocukları.Ama kral brooku affedemiyor ve krallıktan atmak zorunda kalıyor.Belkide o prenses bir kutsalla evlenecekti ?.Brook küçük gunkoya "Aslında benim hayalimde korsan olmaktı" diyerek gunkonun gönlünü rahatlatmaya çalışıyor.
Brookun planı belki grandline'da nam yapıp, büyük zenginliklerle geri dönmekti.Ama florian üçgeninde o kadar zaman geçirdikten sonra gunko ve annesi ölmüştür diyerek unutmaya çalıştı.Yaşadığı zamandan geriye kalan tek şeye tutundu, Laboon.Bu yüzden grandline'a girmeden önceki geçmişinden hiç bahsetmedi.Çünkü geçmişi değiştiremezsin.
Ama brookun bilmediği şey, imu gunkoyu ölümsüz yaptı.Burada brook meyvesini uyandırır ve kızını kurtarır belki.
Bu adam bizim ülkede dizi yapsa fena tutar hep dram hep dram. Tamam güzel hoş yan hikayeler severim de ancak bitti diyorsun ya hani mevzuya mı gelsek artık.Sonunda biri çaktı mevzuyuBu Oda dan herşey,i beklerim külottan dram çıkartacak tek mangaka o
![]()

Zoro'nun plan dümdüz dalmakmış işte domi reversinin sırrını çözdüğünü falan sanmıyorum xdZoro cidden taktik yapmış herhalde. Eksi yazdı. Sığır gibi sağa sola slash atmasını beklerdim.
Elemanın paylaşım daha çok birbirlerine saldırtmış gibi düşündürdü bana.Zoro'nun plan dümdüz dalmakmış işte domi reversinin sırrını çözdüğünü falan sanmıyorum xd