Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172: Hayran Olduğum Elbaph

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 33 47.8%
  • Orta

Kullanılan: 18 26.1%
  • Kötü

Kullanılan: 18 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Adam Elbaf'ı öyle bir işliyor ki sanırsın koca Elbaf şu gördüğümüz toplasan 50 kişi bile olmayan devden ibaretmiş gibi... Bence bu kadar dev kalabalığıyla Elbaf'ı bitirecek ve bu tam fiyaskooo...
Bu devasa ağacın sanki bir tek bu kısmında bir köy var da diğer yerlerde devler yok köyler yok ıssızmış gibi... Abi bunlar 800 yıl yaşıyor hiç mi ürememişler nerde gerisi bunları hani Dev ordusu? 50 kişi mi meşhur Elbaf...

Bir savaş borusu çalıyorsun diğer köyler bunu duymuyor mu? Nerde onlar bir kaç bin kişi geleydi en azından...

Adam Elbaf'ı öyle bir işliyor ki sanırsın koca Elbaf şu gördüğümüz toplasan 50 kişi bile olmayan devden ibaretmiş gibi... Bence bu kadar dev kalabalığıyla Elbaf'ı bitirecek ve bu tam fiyaskooo...
Bu devasa ağacın sanki bir tek bu kısmında bir köy var da diğer yerlerde devler yok köyler yok ıssızmış gibi... Abi bunlar 800 yıl yaşıyor hiç mi ürememişler nerde gerisi bunları hani Dev ordusu? 50 kişi mi meşhur Elbaf...

Bir savaş borusu çalıyorsun diğer köyler bunu duymuyor mu? Nerde onlar bir kaç bin kişi geleydi en azından...
Dünyada farklı dev kabileleri muhtemelen var, başını elbaf çekiyor olabilir. loki bir kenara en güçlü ordu deyişinin altını dolmadı henüz. Son savaş ilan edildiğinde yüzlerce devin açıkcası gelmesini bekliyorum, hatta denizcilerdeki devlerde muhtemelen eşlik edicektir ancak şuanki hali kadarsa oda boş yapmış.

Kime güçlü dediysek ya çöp çıktı ya da çöp oğlu çöp çıktı. Bu yüzden güç konusunda artık kimseye ümit bağlamıyorum. Seriyi okuyup geçiyorum.

Bölüm de küçük müçük çizerek her yeri göstermiş SODA sensei. Geçiş bölümü olarak beğendim aslında. Hızlı gelişmiş herşey.

Tek beğenmediğim şey Usopp'un gözlerinden felan kalp fışkırması. Ve laylaylom bir hava olması. 3 şovalye var ,birinin içinde IM var ama nedense o yenilgi hissi yok. Zoro desen laylaylom, tayfa bağlı ama laylaylom, Usopp söylemiyorum bile. Umarım ilerleyen bölümlerde IM şov yaparda biraz umutsuzluk hissi gelir seriye. Böyleyken çocuk masalı okuyor gibi hissediyorum yalan yok :D

Bence olay toplam harcanan enerjide bitiyor.

--Domi Xebec'in kral haki savunmasını aşmak için Roger'ın kullandıkları; 12lik kılıç + isimli gatlingvari teknik + fiziksel statlar + kral haki + b haki, Garp'ın kullandıkları silahtan sayılan yumruk + isimli gatling + fiziksel statlar + kral haki + b haki

Bu enerji toplamındaki kral haki miktarının %50yi geçeceğini sanmıyorum.

--Black Harald'ın yenilenmesini aşmak için Loki'nin kullandıkları ; Ragnir + devasa yıldırım + fiziksel statlar + kral haki + belki b haki

Burdaki kral hakinin ise %25i geçeceğini sanmıyorum.

--5 Goruseiyi formdan çıkarıp 4 ünü evine yollayan JB'nin tüm enerjisi ise kral hakiden geliyordu.

Gunko örneği neden yanlış, çünkü Usopp'un saldırısı bedenin tamamını kül etmiyor.

Harald ve Shanks'ın mühürleri sol kollarındaydı, Gunko'nunki de sol kolundaysa Usopp'un saldırısında sol kolunda hasar olmadığı gözüküyor, eğer mühür ordaysa mühre hiç zarar gelmemiş anlayacağınız.

Ki Sommers ve Killinghamı çağırırken sol kolunu kullanıyor Gunko.

Bu adamlara öyle bir saldırı atacaksın ki tüm vücudundaki moleküller etkilenecek. Loki'nin yıldırımla vuruşu Harald'ın bütün hücrelerini kızarttı, yenilenecek hücre kalmadı, ki öncesinde mührü de parçalaması işini kolaylaştırdı. Kaido veya Akainunun bunları tamamen eritmeleri de aynı etkiyi yaratır. Bunun için de kral hakiye ihtiyaç yok.

Aksi taktirde sen istediğin kadar bölgesel yok et/kesik at, kral haki eklesen de boş, yenilenip yenilenip geri gelirler. Xebec'in hatası burda oldu, bir karede Garling'in kafasına 2-3 yerden kesik attığını gördük, son karede de Garling'i şişlediğini gördük, belki IM gelmese mevzuyu çözüp tüm vucuda etki edecek tek bir atak yapabilirdi ancak olmadı, yoksa Xebec de gatling gibi top atışıvari 3-5 tane peşpeşe slash atsa parçalar atar Garlingi, yapamayacak birisi değil.
genel olarak güzel incelemede şu enerji dağılımında kral hakisinin etkisini çok küçümsüorsun gibime geldi.

Hoca, Kaidō kafasını ısırıp denize tükürür işte, imparatorlarla kıyaslanacak bir adam değil yahu Sommers.
Kıyaslamıyorum ki.Sadece kutsal şovalyelerinin nasıl hasar vereceğini bilmediğin müddetçe onları öldüremezsin diyorum.Kaidou onun kafasını koparpp denize atar ama vücudu direk yenilenip Mary geiose'a geri ışınlanır öldüremez yani kral hakisi olmadan şuanlık.

Bugün tv360'ta Battal gazi filmi vardı. Adam battal gaziyi 7 kilitli kapının olduğu hapse attı ve 7 kapının anahtarını 7 kutsal şövalyeye verdi. Onu kurtarmak için 7 kutsal şövalyeyi öldürüp anahtarları alman gerekiyor. Imu'da da aynı durum olabilir. Oda bizden araklamıştır.

Soldaki iki kişi Kilingham ve Sommerse benzedi bile :F
Joyboy kilitlendi o zaman, Luffy onu gurtaracak kişi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık