Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172: Hayran Olduğum Elbaph

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 33 47.8%
  • Orta

Kullanılan: 18 26.1%
  • Kötü

Kullanılan: 18 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Ortalıktan kaybolan brook için orta dedim, yoksa tırt bölüm.
Öyle deme! Efsanevi Usta Zoro'nun bir planı var bu bölümde, ve bu olmasa bile artık orada Zoro dışında da ortalıktan kaybolan Brook da olabiliyor. Galiba elinde kılıç tutanların ortalıktan kaybolma hastalığı oluşuyor, Brook'ta da oluşmaya başladı. Bu demektir ki Brooke da kılıç kullanma tekniği baya bir gelişmiş.🤔

Hocam konu dışına çok çıkmak istemiyorum ancak Roger'ın güçsüz olduğuna nereden vardınız ? İm'e kıyasla mı yoksa kendi döneminde olanlara kıyasla mı ? Bence Prime Roger o kadar küçümsenecek bir güç değildir.
Imu’ya kıyasla hocam. Vadi savaşında tüm gücü ancak dönüşüm xebec’e yetti ve garp ile birlikte. Mesela ben şuanki loki’nin dahi roger’dan güçlü çıkabileceğini düşünüyorum. Imu vs’si netleştirecektir.

Prıme rogerı görmedinki sen daha neye göre loki rogerdan güçlü çıkacak?
Roger’ın en güçlü halini wb ile kapışırken gördük. Wb ile denk kapışan biri imu’ya ne yapabilir? Vadi olayı desen zaten sonuç ortada. Arada bir zamanı seçsen vadi olayı ile wb kapışması arasında 12 sene var çok farkeder mi sanmam sürekli garp ile yenişmeye çalışan biri yine ne yapabilir. Roger, wb, garp birbiriyle kapışan karakterler buradan kıyasla imu’ya birşey yapamazlar ve yapamadılarda vadi olayında. loki vadi olayından fazlasını yaparsa daha güçlüdür demek mantıklı, kıyas olarak. Çıkmasınıda isterim çünkü olay hükümeti devirmek. Güçlü karakterlere ihtiyaç var. Zaten xebec meyvesini istiyordu dünyaya hükmetmek için.

Roger’ın en güçlü halini wb ile kapışırken gördük. Wb ile denk kapışan biri imu’ya ne yapabilir? Vadi olayı desen zaten sonuç ortada. Arada bir zamanı seçsen vadi olayı ile wb kapışması arasında 12 sene var çok farkeder mi sanmam sürekli garp ile yenişmeye çalışan biri yine ne yapabilir. Roger, wb, garp birbiriyle kapışan karakterler buradan kıyasla imu’ya birşey yapamazlar ve yapamadılarda vadi olayında. loki vadi olayından fazlasını yaparsa daha güçlüdür demek mantıklı, kıyas olarak. Çıkmasınıda isterim çünkü olay hükümeti devirmek. Güçlü karakterlere ihtiyaç var. Zaten xebec meyvesini istiyordu dünyaya hükmetmek için.
-- wb ile kapışan roger hastalık etkisindeki roger rogerın prıme dönemi 47-49 garp ile habire duello yaptığı sağlıklı dönemidir.

--vadi olayında imunun asıl bedenimi burdaydı değilmiydi belli değil bedeni anında yokettiler ama regenlendi bişey yapamadılarlık bir durum yok.

-- elbaftaki gunko bedenine doğrudan hasar verilebiliyorsa kıyas yapmak doğru olmaz saturnle hybrid yapmış im ile gunkonun içine giren imuyu aynı ele almak saçma olur

Vadi olayında ne roger ne garp ne wb imuyu yenmeye çabalamıyor 1 saldırı atıp bırakıyorlar ek olarak öyle kıyas edilcek aman aman bişey yok loki tek atarsa ime orası ayrı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık