Hocam konu dışına çok çıkmak istemiyorum ancak Roger'ın güçsüz olduğuna nereden vardınız ? İm'e kıyasla mı yoksa kendi döneminde olanlara kıyasla mı ? Bence Prime Roger o kadar küçümsenecek bir güç değildir.Yoksa roger gibi takılır güçsüz şekilde
Hocam konu dışına çok çıkmak istemiyorum ancak Roger'ın güçsüz olduğuna nereden vardınız ? İm'e kıyasla mı yoksa kendi döneminde olanlara kıyasla mı ? Bence Prime Roger o kadar küçümsenecek bir güç değildir.Yoksa roger gibi takılır güçsüz şekilde
Jinbe kısmında kahkaha attım hahahaZaten hep soylemisimdir Luffy ve surekasi bir yonko tayfasi etmiyor ne yazik ki. Butun tayfa Luffy’in girdigi her olum kalim savasindan galip cikmasini bekliyor. Kaido savasi kazandigi zaman tayfa aglamaya basladi eyvah Luffy kaybetti diye. Bunun sebebi de tayfanin hikayesinin guzel baslamasi lakin seriye sonradan eklenen efsanevi karakterlerin ve tayfalarinin yillarca verdigi emekleri, dovusleri ve tayfa olarak ne kadar guclu olduklari cizilince Luffy’in elemanlar cok basit kaldi. Bugun Zoro’nun bile Sommers’i yenecegini dusunmuyorum Sanji’nin zekasiyla belki Sommers’ yenebilecegini dusunuyorum ama yine de oldukca zayif. Geri kalan uyelerden haki kullanabilen hakide ustalasan biri yok. Denizlerin sovalyesi eski Shichibukai Jinbe bile aras kargo paketi gibi baglanip koseye atilmis. Shanks bunlari gorse bir 10 yil daha Luffy ile gorusmez zaten.
Hep soyluyorum bu tarz dengesizlikler her zaman yazara eksi puan verir.
Kral hakisini al gene dişleriyle kafasını kopara kopara yener sommersi kaido gv rayin hakisiz teklediği adamla kaidonun kıyas edilmesi saçmalık aynı cümlede isimleri geçmemeli.O yorumu abartı şekilde yazdım.Kaidou da kral haki olmasaydı yenemezdi şuanlık.Başka zayıflıkları varsa o başka.
Koparsa bile tekrar ortaya çıkar kafası,asla öldüremez kral hakisi olmadan.Xebec Garling'i kaç defa ezdi ama öldüremedi.Anlatamaya çalıştığım şey bu.Kral hakisini al gene dişleriyle kafasını kopara kopara yener sommersi kaido gv rayin hakisiz teklediği adamla kaidonun kıyas edilmesi saçmalık aynı cümlede isimleri geçmemeli.
Orada yenmesi sadece adamı uzaklaştırdı.Uzaklaştırmak yenmek anlamına geliyorsa doğru yendi.Meyvesi olmasa bile aşağıya inmeden Pentagram ile oraya döner.Yenmekle öldürmek birbirinden farklı. Robin bariz şekilde yendi işte Sommers'i. Sadece meyvesinin ip gibi de görev yapacağını bilemedi.
Orada meyvesiz bir sommers olsa aşağıya atılmış ve devredışı kalmıştı.
Benim burada bahsettiğim Sommers dediğimiz adamın Robin tarafından bile basit bir şekilde devredışı bırakılabilecek kadar beceriksiz/zekasız biri olması.
Bu adamın Kaido'ya karşı hiçbir şansı yok.
O yenilenme aşılabilir muhtemelen devamlı saldırılarla kral hakisi zayıflığı sadeceKoparsa bile tekrar ortaya çıkar kafası,asla öldüremez kral hakisi olmadan.Xebec Garling'i kaç defa ezdi ama öldüremedi.Anlatamaya çalıştığım şey bu.