Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1172: Hayran Olduğum Elbaph

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 33 47.8%
  • Orta

Kullanılan: 18 26.1%
  • Kötü

Kullanılan: 18 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    69
Tam bir gerizekalı One Piece halkı ve dünya hükümeti.
Bunca zaman Gol D Roger olarak bildikleri kişiyi, son posterde Gold Roger olarak bilmeye başladılar.

Aynısını da Luffy'e yapmaya çalıştı hükümet. Bu kadar gerizekalı olunmaz ya.
Ulan ilk posterde Luffy'den D harfini silsinler, illa Yonkou olacağı zamanı mı buldunuz?
O olayda kağıda beş kilo bıraktı Oda yav, retcon bile değil artık kitleni aptal yerine koymak. Retconun bile bi şerefi var.

[Banlanma riskli isyan postu]

Önceki yorumumdaki bölümle ilgili şikayetimi geri alıyorum. Bölüm bence harikaydı. One Piece'ten çok zevk alıyorum. One Piece ülkemizde yasaklanana kadar da elimden geldiğince keyif almaya çalışacağım. Çünkü devrim mevrim falan var, Nami'nin mem*leri var, yasaklanması an meselesidir.

[Banlanma riskli isyan postu sonu]

[Banlanma riskli isyan postu]

Önceki yorumumdaki bölümle ilgili şikayetimi geri alıyorum. Bölüm bence harikaydı. One Piece'ten çok zevk alıyorum. One Piece ülkemizde yasaklanana kadar da elimden geldiğince keyif almaya çalışacağım. Çünkü devrim mevrim falan var, Nami'nin mem*leri var, yasaklanması an meselesidir.

[Banlanma riskli isyan postu sonu]
Yasak falan işlemez. 40 sene daha devam etse yine köpek gibi izleyeceğiz bu şovu. Kapı gibi VPN aldık parayla, gerekirse en pahalısını çekeriz yine de Oda kardesimi satmayız ki.

Yasak falan işlemez. 40 sene daha devam etse yine köpek gibi izleyeceğiz bu şovu. Kapı gibi VPN aldık parayla, gerekirse en pahalısını çekeriz yine de Oda kardesimi satmayız ki.
VPN'leri de yavaş yavaş hallediyorlar bu arada. Bir oyun geliştiricisi olarak yakın zamanda dijital göç ile stüdyomu makul bir avrupa ülkesine taşıma hazırlıkları yapıyorum. Durumlar kötü

O yorumu abartı şekilde yazdım.Kaidou da kral haki olmasaydı yenemezdi şuanlık.Başka zayıflıkları varsa o başka.
Robinde de hiçbir haki yok ama zekasıyla Sommers'i yendi.
Kaido hiçbir şey yapmayıp bomboş otursa bile sadece bakışlarıyla Sommers'e üstünlük kurar.
Momonosuke'nin, Kaido çakması alev saldırısı bile Yamato'nun hakili saldırısından pek etkilenmemiş Ryokogu'yu öttürüyor.

Robinde de hiçbir haki yok ama zekasıyla Sommers'i yendi.
Kaido hiçbir şey yapmayıp bomboş otursa bile sadece bakışlarıyla Sommers'e üstünlük kurar.
Momonosuke'nin, Kaido çakması alev saldırısı bile Yamato'nun hakili saldırısından pek etkilenmemiş Ryokogu'yu öttürüyor.
Yendi derken?
Gyaban ortaya çıkmasa Sommers Robin'i öldürüyordu.

Yendi derken?
Gyaban ortaya çıkmasa Sommers Robin'i öldürüyordu.
Yenmekle öldürmek birbirinden farklı. Robin bariz şekilde yendi işte Sommers'i. Sadece meyvesinin ip gibi de görev yapacağını bilemedi.
Orada meyvesiz bir sommers olsa aşağıya atılmış ve devredışı kalmıştı.

Benim burada bahsettiğim Sommers dediğimiz adamın Robin tarafından bile basit bir şekilde devredışı bırakılabilecek kadar beceriksiz/zekasız biri olması.
Bu adamın Kaido'ya karşı hiçbir şansı yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık