O kara ejderha Loki mi?
Zaten asıl saçmalık orada. 25 yılı devirmiş bir serisin sen bu tayfa kaç savaş görmüş kaç ölüm görmüş ne badireler atlatmış. Pedro gözlerinin önünde patlamış ve daha yakın zamanda Wano'da bir çocuğun babasının katledilişini ve çocugun buna ağlamak yerine gülmeye mahkum bırakıldığı anlar yaşamış ve dahası olmuş bir sürü olaya tanık etmişler. Bir tayfa gelişimi bir karakter gelişimi bu kadar kötü olamaz. Bazı yorumcular sODA'nın kararkter gelişimine övgüde bulunuyor ama şu ağlak tayfa nedir abi. Bunca şey yaşamış etmişsin hala komiklik olsun diye bunları böyle çizmek artık iğrite ediyor malesef. Ayrıca karakter gelişimini de yerle bir ediyor.şu durum kabul edilebilir hatta daha keyifli hale getirir seriyi. dersin ki ana karakter ve tayfası zorlanıyor biraz extreme var. sorun godanın bu tür senaryoları hem hikaye hem de çizim açısından tatmin edici bir şekilde yapmaması. mesela şu tayfayı bu hale biraz daha iyi bir senaryo ile (aizen tarzı) getirse ve çizimleri de yonkou tayfasına yakışır bir şekilde (ağlak, sulugöz, bağıran çağıran olmayacak şekilde) çizse, biraz perişanlık ve shounen yapısını bozmayacak düzeyde gerçekçi yansıtsa kabul edilebilir.

Nasıl yeneceklerini bilmedikten sonra Kaidou bile bir kutsal şövalyeyi yenemez.Bence kabul edilebilir değil. Gunko bu noktada istese ,10 kişiden oluşan bir İmparator tayfasının yarısını tek başına öldürebilirdi. Bu durum bana hikaye yönünden de saçma geliyor.
Kutsal Şövalyeler'in nasıl yenileceğini bilmeyen, ama bu duruma düşmeyen karakterler yok mu yani?Nasıl yeneceklerini bilmedikten sonra Kaidou bile bir kutsal şövalyeyi yenemez.
Hak veriyorum.Bizimkiler hem şovalyenin yenilenmesi ve ok meyvesini daha ne olduğunu kavrayamadan yakalandıkları için pek bişey demi.En fazla Jinbe'ye birşey dersin.Kutsal Şövalyeler'in nasıl yenileceğini bilmeyen, ama bu duruma düşmeyen karakterler yok mu yani?
Ayrıca yenmeleri gerekmiyor, şu hale düşmeyecek kadar gelişememiş olmalarına ağlasınlar.
Ve senin müthiş mantığına göre Sugar'ın bütün One Piece dünyasını tekleyebilmesi gerekir.
Tutar mı bilmiyorum ama Oda ne yaparsa yapsın bundan daha iyi çıkacağını zannetmiyorum. Çok iyi düşünmüşsün.Zoro da Japon olduğu için bu oyundan, Reversi oyunundan, haberi olabilir. Ekibin yarısı Quest kalesinde, diğer yarısı da kütüphanede toplanırsa, Mu'un dönüştürdükleri ortada kalmış olur. Nika beyaz, Mu siyah kabul edersek, beyazların arasında kalan siyah taşlar tekrardan beyazlaşır.![]()
Rocks da bunların ne olduğunu bilmiyordu, ama silindir gibi ezip geçti hepsini. Yenemeseler de tutabilsinler bir zahmet.Hak veriyorum.Bizimkiler hem şovalyenin yenilenmesi ve ok meyvesini daha ne olduğunu kavrayamadan yakalandıkları için pek bişey demi.En fazla Jinbe'ye birşey dersin.