Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Yav bi… Olm küçük saldırıyla yenebildi mi? En güçlü saldırılarıyla normal bedenini yenemedi zaten. Kaidou baştan sonra dönüşümsüz takılsa Luffy ömür billah yenemezdi.
kaido base acoc luffyle eşleşiyordu hybrid halde iken luffy baştan beri g5 kullansa stamınası yetene kadar başa baş girerlerdi stamınası bitince kaido teki koyardı high diff felan alırdı mücadeleyi ama elbaf sonundaki luffy bence çok güçlenicek kaidoyu geçer lokiyi gördükten sonra.

Yav bi… Olm küçük saldırıyla yenebildi mi? En güçlü saldırılarıyla normal bedenini yenemedi zaten. Kaidou baştan sonra dönüşümsüz takılsa Luffy ömür billah yenemezdi.
Se sa hep dilek kipleri.:D Dostum ben Alaaddin'in sihirli lambası değilim.:D

Kaido daha hibrit moda girmeden base Luffy ile denk savaşamıyor. @Lucky Luke

Savaşın yarısından çoğu base Luffy vs Hibrit Mod Kaido şeklinde gerçekleşti.:D

Oda nın sanırım açık ara en aptalca dinamiği şu Luffy nin zart diye gücünün tükenmesi.Onca sene geçti düşman-dost hiçbir karakterde bunu görmedik.60-70 yapımı abd li su gibi benzini içen araçlar gibi.Yeter artık gına geldi.

Luffynin eli yandi ve birakti tutmayi. Varsayim falan yok, ki atmislar zaten sayfalari da :)

Luffynin enerjisinin bitecegi ise kesin bir bilgi. Öncesinde bitti, Kaido düşmese herkesin ölecegini bildiği için geri Nika moduna girdi, son sahnesine bak yumrugu vurdugu anda daha Kaidonun bilinci kapanmadan Luffy bayiliyor.

Kaidonun yenilmesi, Luffyi Kaidodan güçlü yapmiyor, önce bunu anlamaniz lazim. Luffy 1 aylik yiyecek yeyip sifirlanirken Kaido hala birileriyle dovüşuyordu.

Luffynin Kaidoyu gecebilmesi için Kaido kadar savasip sirtinda ada tasiyip sifir km Kaidonun karsisina cikmasi lazim. Wanoyu gozunun önüne getir, Luffynin muhtemelen 9 kinda takilip kalacagini görürsün zaten :)

Kaidoyu yenen tek basina Luffy degil, yukarda da yazdim, ortada 1 vs 1 olsa haklisin derdim.zaten ama değil. Haliyle Luffy > Kaido denklemi gercekleri yansitmiyor. :)
Boş argüman dümdüz Luffy yendi Kaidoyu.Kimse karşı koyamadı adama tek Luffy koydu bu kadar basit.Kınlar mı ağır geldi yoksa Kaidoya he :ehe:

Oda nın sanırım açık ara en aptalca dinamiği şu Luffy nin zart diye gücünün tükenmesi.Onca sene geçti düşman-dost hiçbir karakterde bunu görmedik.60-70 yapımı abd li su gibi benzini içen araçlar gibi.Yeter artık gına geldi.
Başka türlü Kaido nasıl Luffy'e karşı koyacak? Adam Snake Man'de bile içinden geçiyor yalvartıyordu.:D

Se sa hep dilek kipleri.:D Dostum ben Alaaddin'in sihirli lambası değilim.:D

Kaido daha hibrit moda girmeden base Luffy ile denk savaşamıyor. @Lucky Luke

Savaşın yarısından çoğu base Luffy vs Hibrit Mod Kaido şeklinde gerçekleşti.:D
Yav Luffy Nika formuna girmeden bile kafa kafaya giriyordu.Kaidonun girmediği şekil kalmadı sarhoş modundan tut hibrit ejder formuna kadar.Hala burada hikaye anlatıyorlar.O olsa bu böyle yapsa tutsa etse hep traş :D

Rom ile haki artırdı adam.:(
Hiç sorma şarap içip güç kasıyordu adam :D Yav deseler ki zorlama galibiyet oldu tamam zaten baştan beri söyledik daha arc için hazır değil ne tayfa ne Luffy.En azından 1 arc daha başka düşman çıkıp güçlenmesi lazım diye.Hani Kaidoya haksızlık yapıldı aynı arc içerisinde tek attığı adamlara yenilmeleri.Ama sonuçta yenildi yenilmemiş gibi veya artık yenilmezmiş gibi muhabbet yapmaya gerek yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık