Aynen.Yo kaçardı.
Niye kaçamasın ada büyüklüğünde 10 sayfada anca hareket eden yavaş bir saldırıdan. Ne boş adamsın.Aynen.
Yav omzundan tutuyorduya.Tutmuyordu, sen aç bak, ben baktım. Cahil adamla işim olmaz.
Tamam işte tutuyormuş Kaidonun zaten kaçmaya niyetide yoktu, en güçlü saldırılar karşılaştı Luffy üstün çıktı.Omzundan tutuyordu. Kaido alev moduna geçtiğinde Luffy'nin canı acıyordu ama bırakmıyordu. Bu sahneleri çizdi ya adam son saldırıda

O pelerindeki tüyler daha sonra Doflamingo tarafından kullanılacak.Luffynin, Katakurinin ağzını şapkayla kapatması gibi babasının üstünü peleriniyle kapatmış. Karşısında da çaresizce oturuyor. Ulan adama babasını öldürttüler
![]()
Kaçmaya niyeti olup olmadığını tartışmıyorum. Adam kaçmasın diye Luffy tutuyor zaten , istese de kaçamaz. Yazar boşuna mı çizmiş o sahneyi. Ateş moduna sokuyor kendisini bıraksın, vursan da saldırını yok edeceğim diye ,Luffy yine salmıyor. Lamı cimi yok, yer altına doğru yolculuğa çıktı bu adam o saldırıdan sonra. Yeniden savaşsalar bu saatten sonra Luffy döver. Neyi tartşıyoruz onu da çözemedim zaten. Seriye tekrar gelip Luffy'yi dövecek felan mı sanıyor insanlar anlamadımTamam işte tutuyormuş Kaidonun zaten kaçmaya niyetide yoktu, en güçlü saldırılar karşılaştı Luffy üstün çıktı.![]()

Alev modunu çekiyor eliniOmzundan tutuyordu. Kaido alev moduna geçtiğinde Luffy'nin canı acıyordu ama bırakmıyordu. Bu sahneleri çizdi ya adam son saldırıda
One Piece - One Piece 1047 - Tortuga Çeviri
Son sayfaya bakabilirsin. 1048 de atağı vururkende hala tutuyor hatta.