Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1171 Spoiler Yorumları

Kaido düştüğünde yenilmişti zaten yattı aşağıya KO oldu fin bitti yani havada şaftı kaydı bilmiyorum başka hangi kelimeler kullanılabilir bunu anlamanız için.Magmanın içine girmiyor şuurunu kaybettiği için üzerine lav akıyor kalkamıyorlar Bm ile birlikte.Kaido Luffy savaşı yine Oden savaşı gibi oldu araya birisi girip savaşa müdahale etti siz daha Kaido’nun şaibeli savaşlarını bile kabul edemiyorsunuz eğer oralara gireceksek ohooo işimiz uzun.
Boş yapmışsın. Şaibeli savaş mavaş yok. KO olsaydı dofy gibi olurdu magma muhabbetleri olmazdı. Big momı yendiği söylenen kid tek darbede shanksa yenildi.

Bende yeğenimle boğuşuyorum bazen bu argüman olabilir mi acaba ileride yeğenim bana söylesin ben çocukken güçlüydüm senden hasar almıyorum falan desin:p
Yeğenin mi? Kaidou orada yeğen muamelesi görse lafını yer çeker köşeye otururdu. İki kişi tutup da adayı yok etmeyin çekmezlerdi. Yine bomboş bir yorum yaptın.

Boş yapmışsın. Şaibeli savaş mavaş yok. KO olsaydı dofy gibi olurdu magma muhabbetleri olmazdı. Big momı yendiği söylenen kid tek darbede shanksa yenildi.

Yeğenin mi? Kaidou orada yeğen muamelesi görse lafını yer çeker köşeye otururdu. İki kişi tutup da adayı yok etmeyin çekmezlerdi. Yine bomboş bir yorum yaptın.
Şaibeli savaşları var.KO oldu ve kalkamadı.Oda bunları ilerisi için yer bulamadı konumlandıramadı öldürttü çünkü ne yapacaksın Kaido ve Bm gibi karakterleri?Luffy kimseyi öldürme taraftarı değil yeniyor bırakıyor.Ne yapmasını bekliyorsun Xebec’in Kaido’yu öldürmesini mi ölümüne dövüşmesini mi? Xebec istese meyvesiz Kaidoyu 2 ye bölemeyecek karakter mi buna mı inanalım cidden?

Ağa bunları ikna edemezsin.Kaidou>Joyboy diyen tayfayla tartışılmaz.Yaw he de geç.
Kaido > JB diyen kim, uydur uydur ipe diz :)

Kaido ne diyor, beni anca JB yener diyor.

JB işlendi mi, işlenmedi.

Doğal olarak JB işlenene kadar Kaido zirvedir, JB işlenirse durum değişir.

Yamato, Law, Kid gibileri ölerek uyandırmadılar meyvelerini. Luffy'nin meyvesi istisnai bir durum.

Yine de bu tarz bir karşılaştırma için Luffy'nin son formunu ele almak uygun olacağından öldüğü argümanı çok bir şey ifade etmiyor. Son hâliyle Luffy karşılaşmanın galibiydi.

Kaidō'nun Luffy tarafından yenildiği doğru fakat bunun; Luffy'nin, Kaidō'nun seviyesine gelmediği/aşmadığı iddiası da yersiz değil.

Neticede Kaidō'yu öldüren (?) Luffy'nin saldırısı olmadı, Luffy vesilesiyle yanardağa gömülmesi ve üstüne yanardağın patlaması oldu. Nitekim, Koca Ana'yı öldüren de Law veya Kid'in saldırısı olmadı aynı mantıkla.

Ayrıca Kaidō'nun Bajrang Gun'ı bilerek karşıladığını biliyoruz. Saldırının gücünü hesap edememesi kendi hatası ve neticesinde de yenildi fakat bu, karakterin o saldırıyı savuşturabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Kaidō'nun yaptığı hatayı yapmayacak bir rakiple de karşılaşabilir Luffy, Bajrang Gun güçlü bir saldırı fakat çok hantal. Eğer bu saldırının sonucu üzerinden Luffy'ye seviye biçmeye kalkarsak, Elizabello'yu da impataror seviyesine çekmek gerekir.
Kaidonun Luffye yenildiği doğru bir önerme değil. Doğru olan Kaidonun 1 vs 1 de değil, Wano kurtuluş savaşinda yenildiği. Bu yenilgi tek başına Luffye atfedilemez.

Savaşa dönüp bakarsak Luffynin 4 5 defa kaybettiğini, defalarca kere yardim aldiğini ( Lawın tayfasinin tesadufen denizden cikarmasi, Caribonun tesadufen 1 aylik yemek stogu yedirmesi vs) en sonunda ölüp meyve uyanisiyla geri dondugunu, Nika ortaya cikinca bile formdan cikip geri dondugunu görebiliriz.

Luffynin tüm hasari yemek yiyerek sifirlanirken Kaido ada tasiyarak ve adadakilerle savasarak güçten dusuyordu.

Luffynin burda yaptigi şey son vuruşu yapmaktan öte degil. Bir nevi ks almadir. Teachin WByi yendigi dusuncesi nasil yanilticiysa Luffyninki de ayni özetle.

Kaido > JB diyen kim, uydur uydur ipe diz :)

Kaido ne diyor, beni anca JB yener diyor.

JB işlendi mi, işlenmedi.

Doğal olarak JB işlenene kadar Kaido zirvedir, JB işlenirse durum değişir.

Kaidonun Luffye yenildiği doğru bir önerme değil. Doğru olan Kaidonun 1 vs 1 de değil, Wano kurtuluş savaşinda yenildiği. Bu yenilgi tek başına Luffye atfedilemez.

Savaşa dönüp bakarsak Luffynin 4 5 defa kaybettiğini, defalarca kere yardim aldiğini ( Lawın tayfasinin tesadufen denizden cikarmasi, Caribonun tesadufen 1 aylik yemek stogu yedirmesi vs) en sonunda ölüp meyve uyanisiyla geri dondugunu, Nika ortaya cikinca bile formdan cikip geri dondugunu görebiliriz.

Luffynin tüm hasari yemek yiyerek sifirlanirken Kaido ada tasiyarak ve adadakilerle savasarak güçten dusuyordu.

Luffynin burda yaptigi şey son vuruşu yapmaktan öte degil. Bir nevi ks almadir. Teachin WByi yendigi dusuncesi nasil yanilticiysa Luffyninki de ayni özetle.
Kaido sake içerek haki artırıyordu. :) Ada taşıdığı icin gucten düştüğü de komedi. Momonosuke bile Ada uçuracak bulutları sonda yapmıştı. Kaido'ya bir kere için yarattığı o bulutlar mı koyacak?:(

Moriah gölge oluşturuyor diye gücü düşüyor gibi bir önerme bu da.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık