Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Bu arada paneli incelediğimizde Loki hiç öyle ejder mejder gibi durmuyor. Daha çok tilki-köpek gibi bir şeye benziyor. Boyutu da aşırı artmamış ben çok daha devasa bir şey olur o kılıcı alır diye düşünüyordum ama hala çok küçük. Kılıcı Nika alacak gibi.

Bu arada paneli incelediğimizde Loki hiç öyle ejder mejder gibi durmuyor. Daha çok tilki-köpek gibi bir şeye benziyor. Boyutu da aşırı artmamış ben çok daha devasa bir şey olur o kılıcı alır diye düşünüyordum ama hala çok küçük. Kılıcı Nika alacak gibi.

Hangi kılıcı?

Kral Hakili saldırıya rağmen Loki'nin kendi silahı parçalanıyor. Ragnir cidden şu ana kadar gördüğümüz en güçlü silah. Luffy bunu görmesin, tayfaya çağırır.

Lan bu resmen ilk yonko siluetleri gibi bisey şekli şemali yok. Bildigin oda daha kendi karar vermemis meyvenin ne olduguna. umarim sıvamaz trollemez

Mısır hiorogliflerindeki köpeklere benziyor. It can be anubis.

Aklıma şu geldi bu tanrı şövalyeleri bu kadar güçlü ve yok edilemeyecek sevdiyse bu bizim hava gazı dragon tanrı şövalyeleri harekete geçince biz de geçicez tarzı muhabbet yapıyordu hadi diyelim kendisi haki master ee bunun yanın da kim savaşacak bunları durduracak güçte kim var ki? ivankov veya diğerleri o kadar güçlü olduklarını sanmıyorum.

Olay yıldırım ise kralı nami’de var. Sağlam bi power ile big mom benzeri saldırılar yapabilir. En uç noktası big mom gibi üzerine binip uçması olurdu.

Diğer taraftan, monster trio ( sanji’de uyandıracaktır) loki ve gaban harici h.haki kullanıcısı yok ve gaban yaralı. Elbafta imu harici 2 şövalye, dorry, broggy ve diğer dönüşüm devler var. Diğerleri hasar vermeden yenmeleri zor. H.haki uyandıramazlar ama hasar verebilmelerinin önü açılabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık