Spoilerda gayet açık Gaban Sqnjiye kral hakisiyle kutsal damacana dövmeyi öğretiyor, bu Sanjinin kral hakisinin reddedilmez kanıtıdır.
Yani Sincupla Grifonmu kapışıyormuş mitolojide?Shanks bir nevi Loki'nin antisi çıkabilir. Shanks'ı gömenleri görünce ibret alıyorum kendilerinden. Luffy'yi çıkar Shanks gelir seride resmen buna rağmen de gömmek ne bileyim
Gelelim antisi çıkması konusuna, yabancı bir forumda gördüm bunu.
1- Lokinin meyvesi ile Shanks'ın kılıcı Gryphonn savaş halindeymiş
2-Lokinin gözleirnden dolayı gelişmiş gözlem hakisi bekleniyor. Shanks'ta gözlem katili , engelleyicisi olarak geçmişti ondan dolayı bu gücünü de Shanks'a karşı kullanamıyor.
3- Kral haki seviyesi ondan üstün olması sebebiyle. Özet hatırladığım bu kadardı ki bayağı mantıklı.
Bu sayfada durduğu ve saldırıya geçmediği açık. Rocks'un durumuna bak, Harald'ın durumuna bak, göreceksin. Bunun yavaşlıkla alakası yok, Harald'ın yavaş olduğunu nereden çıkardın ?konuşması durduğu veya saldırıya geçmediği anlamına gelemz ikiside savaşırken konuşuyor zaten roxda hemen kalkıyor geçiş panellerine bakarsan harald o kadar hızlı bir karakter değil zaten seyahet hızı olarak hiçbir görünen başarısı yok.
gitmesine izin veriyor kısmı bölüm spoılerlarında çıkan bişeydi bölümün kendisinde ben bu çıkarımı yapabilceğimiz biyer göremedim uygunsa anlatırsan sevinirim diyaloglarda harald roxla birbirine girdiğini anlıyoruz sonra rox gidiyor sadece.
haraldda roxa öfekli herşeyi biliyorsun gibi konuşma diyor dikkat edersen yani tek taraflı öfke yok ortada bunu sana kesin olarak söyleyebilirim ki rox son darbeyi indirdikten sonra daha savaşamaya devamda etmiyor yenme amacı yok haraldı benim dikkat çekmek istediğim şey roxun haraldı saldırısı ile blitzlemesi sinirlendiği anda
--Güç seviyesinden bahsediyorum eli bağlı olsa ne olacakArd arda acoc saldırısı yapmadığı çıkabilir ortaya sadece
elleri bağlı bir lokiye racon kestiğini değiştirmiyor senin shamrock hakkındaki görüşün.
rox garpın güçseviyesine herhangibir vurgu yapmıyor korsan olmadığı için gidip peşinden koşucak hali yok denizci adamımı ekibine alacak rox ne alakasız bi çıkarım
bu?
demon roxa ek güç verildiği her açıdan belli ölümsüzlük+fiziksel buff+muhtemelen haki buffu kolundaki g4 benzeri işaretten anlaşılıyor
sizin mantıkla g5>kaido okey
ayrıca sizinattığınız panelde xebec yerde demekki hemen kalkmış yerinden harald sonraki kısıma bakarsak saldırmaya geliyor zaten rox yerde uzun sürede yatmıyor kaido gibi.
Sanmıyorum.Ard arda acoc saldırısı yapmadığı çıkabilir ortaya sadece
elleri bağlı bir lokiye racon kestiğini değiştirmiyor senin shamrock hakkındaki görüşün.
rox garpın güçseviyesine herhangibir vurgu yapmıyor korsan olmadığı için gidip peşinden koşucak hali yok denizci adamımı ekibine alacak rox ne alakasız bi çıkarım
bu?
demon roxa ek güç verildiği her açıdan belli ölümsüzlük+fiziksel buff+muhtemelen haki buffu kolundaki g4 benzeri işaretten anlaşılıyor
sizin mantıkla g5>kaido okey
ayrıca sizinattığınız panelde xebec yerde demekki hemen kalkmış yerinden harald sonraki kısıma bakarsak saldırmaya geliyor zaten rox yerde uzun sürede yatmıyor kaido gibi.
Yani Sincupla Grifonmu kapışıyormuş mitolojide?![]()
Öyle demişti yabancı yorumda. Ne kadar doğru araştırmak lazım. Gryphon ile düşmanlarmış felan.Loki vs Shanks ne diyorsun?Geçen arcın saçmalıklarından sonra Elbaf - Loki ilaç gibi geldi bana. Hikaye için karakterin nerf yemesini sevmemiştim geçen arc.
İmu nun avatarı ve şeytanlaştırdığı devlerde bence gayet yeterli duruyor.Zaten Harald ın gelmesine de gerek yok.Yine bizim yaşlılar gelebilir önceki arc da olduğu gibi.Sen söyleyince fark ettim. Harald şu anda adada olan Tanrı Şövalyeleri'nden güçlüdür. Loki'yi salsalar üçünü tek başına alır gibi duruyor. Cidden bize daha sağlam bir düşman lazım burası için. O düşman da aslında ölmemiş ve yıllar içinde daha da güçlenmiş Harald olabilir.
Shanks'ın gücünü net bir şekilde bilmiyoruz. Ne desem fan olacağım ama bana göre Shanks. Hem serideki karakterin ağırlığından hem de 6 yıl önce miydi yanlış olmasın Loki'yi zincirlemesinden ötürü. Hem Gaban'ın '' Shanks gelene kadar kimse onla başedemiyordu'' gibi sözlerinden dolayı Shanks'ın bileğinin hakkıyla Loki'yi zincirlediğini anlıyorum ben. Ki Elbaf halkı Shanks'a tapıyor. Loki'yi de bir o kadar sevmiyorlar. Bu olaydan dolayı kanka olmuş olabilir Elbaflılarla. Yenmiş ki Elbaf da Shanks ne derse yapıyor. Joyboy'un ipteki hakisinin devler tarafından Shanks ile karşılaştırılması olayı da var tabiki. Birde aşağıdaki yabancı forumda gördüğüm sebepler de bana mantıklı geliyor. Ana başlığı Shanks - Loki'nin antisi.Loki vs Shanks ne diyorsun?