Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Öngörüş

Ben Loki’yi antik silah olarak düşündüm hep. Bence kendisinin meyvesi dışında özel bambaşka bir gücü var.

Loki’nin temalar = lanet, afet,yıkım,yıldırım

Loki = Uranus’un kendisi (tıpkı Shirahoshi = Poseidon gibi). Bahsedilen Lanet tam olarak bu.

Loki’nin yediği meyve = yılan temalı antik bir meyve. Meyve sadece antik dev soyunda gerçek gücünü açığa çıkarıyor.

Çekiç = Zoan meyvesi olması lazım. Sincap bence çok eğlenceli.Belki Thorun keçisi.

Loki = Uranus” fikri neden çok uyuyor
Poseidon örneği:
  • Antik silah illa nesne olmak zorunda değil,
  • Bir kişi doğuştan o güçle doğabiliyor.
  • isim olarak gökyüzü / tanrı,güç olarak yıldırım, fırtına, hava bekleniyor.
  • Yediği meyve ona Uranus seviyesinde “doğa felaketi” gücü vermeli.

Değişen hava ikliminin ve yıldırımların ne çekiçten nede kendi meyvesinden olduğunu düşünüyorum.Bence Uranüs olmasından kaynaklı.

Peki bu neden antik silah olarak nitelendiriliyor yada ne gibi bir artısı var;

Adaları günlerce yok eden doğal afetler üretetir.
  • bir filoyu batırır,
  • bir ülkeyi haritadan siler,
  • Denizleri kapatmak (fırtına duvarları)
  • Dünyanın ulaşımını ve rotalarını değiştirmek.
Yediği meyve ile birlikte
Loki bizzat doğal afetin kendisine dönüşür. sıradan biri yese “sadece güçlü” olurken,Loki yediğinde dünya dengelerini bozan varlık olacağını açıklar.Bu Temasına cuk diye oturuyor.Belki Red Lineyi bile yıkabilir.

Loki’nin temalar = lanet, afet,yıkım,yıldırım

Loki = Uranus’un kendisi (tıpkı Shirahoshi = Poseidon gibi). Bahsedilen Lanet tam olarak bu.

Loki’nin yediği meyve = yılan temalı antik bir meyve. Meyve sadece antik dev soyunda gerçek gücünü açığa çıkarıyor.

Çekiç = Zoan meyvesi olması lazım. Sincap bence çok eğlenceli.Belki Thorun keçisi.

Loki = Uranus” fikri neden çok uyuyor
Poseidon örneği:
  • Antik silah illa nesne olmak zorunda değil,
  • Bir kişi doğuştan o güçle doğabiliyor.
  • isim olarak gökyüzü / tanrı,güç olarak yıldırım, fırtına, hava bekleniyor.
  • Yediği meyve ona Uranus seviyesinde “doğa felaketi” gücü vermeli.

Değişen hava ikliminin ve yıldırımların ne çekiçten nede kendi meyvesinden olduğunu düşünüyorum.Bence Uranüs olmasından kaynaklı.

Peki bu neden antik silah olarak nitelendiriliyor yada ne gibi bir artısı var;

Adaları günlerce yok eden doğal afetler üretetir.
  • bir filoyu batırır,
  • bir ülkeyi haritadan siler,
  • Denizleri kapatmak (fırtına duvarları)
  • Dünyanın ulaşımını ve rotalarını değiştirmek.
Yediği meyve ile birlikte
Loki bizzat doğal afetin kendisine dönüşür. sıradan biri yese “sadece güçlü” olurken,Loki yediğinde dünya dengelerini bozan varlık olacağını açıklar.Bu Temasına cuk diye oturuyor.Belki Red Lineyi bile yıkabilir.
Savaşçı bir karaktere antik silah gücü vermez.

Loki'nin meyvesi umarım ejderha değildir, yani etraf ejderhadan geçilmiyor zaten Kaido ve Momo'nun meyveleri, Orochi'nin ve Killingham'ın meyvesi, Vegapunk'ın 2 ejderhası, Ryuma'nın kestiği ejderhalar, Duvar resminde ki ejderha, anime de ki Sennenryu... dinozorları ejderhadan saymadım bile, Elbaf'ın Antik Şeytan Meyvesi daha özel bir şey olmalı. One Piece dünyasında Ejderhalar şuan soyu tükenmiş olarak bilinen ve efsaneleşmiş ama bir zamanlar yaşadığı kesin olan kanlı canlı bir hayvan türü hatta bir düz ejderha meyvesi varsa bu Mitolojik Zoan yerine ya normal Zoan yada Antik Zoan meyve olmalı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık