Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Öngörüş

Çorumlu ilk gönderileri atarken OP'taki güç dengelerini sarsacak falan demişti. Gidip mevzu gerçekten efsane meyve yerine başka bir şey konmuş da ona rağmen Loki Harald'ı öldürebilmiş olay sahip olunan meyvede değil kişinin kendi gücünde mevzusuna dönecek gibi. Meyvesi sincap falan da çıksa umrumda değil açıkçası mitolojide geçen sincapsa eğer. Üzüldüğüm nokta hayvan gibi karakter tasarlıyorsun çok afedersiniz köpek gibi altyapı hazırlıyorsun hikaye olarak annesi doğduğu gün aşağı atıyor da sonra tırmanıyor vs bi ton arka planla şişiriyorsun karakteri ki görünüş olarak falan da fena değil Loki baba. Ama gel gör ki yaratıp yücelttiğin karakteri daha sonra "meme" haline getiriyorsun. Bu Oda adına ben üzülüyorum ben yoksa Loki baba isterse hamam böceğine dönüşsün kalbimizi fethetti bir kere. Bekleyelim bakalım olaylar nedir ne değildir göreceğiz.

Koskoca ağırlığı olan bir Loki'ye sincap verip trolleyen sODA... Baştan sonra troll olan Buggy'nin seri sonu aslında numara yaptığı gerçekte aşırı epik bir güçlü çıkmasıyla aynı şey bana göre...

Tamam bu Dünya Ağacının Koruyucusu Sİncap okey de Hatta ölümsüz filanmış vs ama ben anlamadım bunu Xebec neden bir devin yemesi gerekiyor diye lanse ediyor. Sen yersen bişi olmaz ama dev yerse başka bişi olur vs. tırt oldu bu olayda mesela...

Sincap'ı Hajrudine ver bu adama da başka birşey ver mitolojiden hatta hiç birşey verme sadece Çekici o kaldırabilsin ondan güç alsın...
Feci hayal kırıklığına uğradım. Tek boynuzlu alevli malevli Sincap filan oluyormuş bu mitolojide vs ama her ne olursa olsun sincap abi :D

Koskoca ağırlığı olan bir Loki'ye sincap verip trolleyen sODA... Baştan sonra troll olan Buggy'nin seri sonu aslında numara yaptığı gerçekte aşırı epik bir güçlü çıkmasıyla aynı şey bana göre...

Tamam bu Dünya Ağacının Koruyucusu Sİncap okey de Hatta ölümsüz filanmış vs ama ben anlamadım bunu Xebec neden bir devin yemesi gerekiyor diye lanse ediyor. Sen yersen bişi olmaz ama dev yerse başka bişi olur vs. tırt oldu bu olayda mesela...

Sincap'ı Hajrudine ver bu adama da başka birşey ver mitolojiden hatta hiç birşey verme sadece Çekici o kaldırabilsin ondan güç alsın...
Feci hayal kırıklığına uğradım. Tek boynuzlu alevli malevli Sincap filan oluyormuş bu mitolojide vs ama her ne olursa olsun sincap abi :D
Ağa daha birşey belli değil,hemen sonuca bağlama.Belki ragnirdir o.Çorumlu hem kurt hem sincap attığı için tahminlerim ragnir mitolojide ki sincap,Loki ise Fenrir.

Ağa daha birşey belli değil,hemen sonuca bağlama.Belki ragnirdir o.Çorumlu hem kurt hem sincap attığı için tahminlerim ragnir mitolojide ki sincap,Loki ise Fenrir.
Olabilir. Ragnir (Mjölner) Dünya Ağacının koruyucusu olarak geçerse o zaman Rattata olur. Loki de Fenrir olabilir. Böyle çıksa iyi olurda o zaman yıldırım ne alaka olur :D Çok garip durumlar sODA manyak etti milleti :D

Ayrıca bu sincap dedikoducu birşey aşağıda kurttan alıp kartala haber ileten onları da çarpıtan milletin dedikodusunu yapan çok konuşan birşey kaldı ki Loki ile tezat. Ama birebir mit olmayacağı için neyse sövcem galiba...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık