Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Öngörüş

Ratatoskr meyvesi mi yemiş ? O zaman elbaftaki ağaç ygdrassil mi ?
Sincabı görünce aklıma Rattata gelmişti Pokemonda ki :D La böyle efsane meyve mi olur arkadaş :hhh: :hhh:
Bunu dev yiyince daha güçlü nasıl olabilir :D Xebec bunun Rattata meyvesi olduğunu biliyormuydu ki acaba :D

Dünya Ağacının Bekçisi

Yggdrasil'in koruyucusu ve dolayısıyla İskandinav mitolojisinin tüm dünyaları ve tüm evren ona bağlıdır. Bir de Dünya ağacından ötürü ölümsüzlük kazandığıda söylenmiş bazı yerlerde yani neredeyse Odin ile eşit güçte olduğu bile belirtilen yerler varda abi bu ne şimdi ya tüm karizma gitti... Sinirim bozuldu inşallah sahtedir...

Son düzenleme:
Resim yükleyemiyorum foruma ama bir çok kişinin resmi bileceğini düşünüyorum. Tayfa'nın ilk çizimlerinde ki elinde balık ağı-çekiç gibi bir şey tutan karakteri Loki olarak düşünmüştüm. Ne zaman Loki görsem o çizim gelir aklıma. Belki meyve rünler ile alakalı bir güç veriyordur. Onun sayesinde boyut , şekil, biçim değiştirebilir. Meyve çekiçte bile olsa büyü yapan İskandinav demircileri gibi bir, iki vuruşta dediğim etkileri gösterebiliyordur.
Byrnndy world karakterinin benzer özelliği vardı moa moa meyvesi. Kendini hızlandırıp, bir nesnenin boyutunu, hızını artırıp azaltabiliyordu.

Hazırmısınız beyler o geliyor. :D

Ne umduk:
NE bulduk:
:hhh:
Ulan güle güle Nika olacam neredeyse.

Bu spoilerlar çok fake geliyor. Umarım fakedir. Birde ödüller güncellendi Luffy 4.5 Zoro 3.2 diye bir şey gördüm. Doğru çıkar Usopp 1 milyar olursa Katakurinin 1 milyar olduğu yerde bu seri bırakılır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık