Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Öngörüş

1 ay kadar önce redditte lokinin sincap olabileceğine dair teori vardı. Burada da lokinin meyvesi konusunda paylaşmıştım. Spoiler gelene kadar bekledim ki terse düşmeyeyim hava yapayım. Beklediğim iyi olmuş meyve silahın çıkmış. Dün "ben paylaşmıştım" desem şimdi olmayan karizmam yerlerdeydi. Çok şükür DÜMENE gelmedik :F

Ratatoskr olabileceğine dair teoriler de vardı.

Loki'nin meyvesi sincap olsa da çok sıkıntı olmazdı. Önemli olan nasıl resmettiği.

Loki'yi sunumundan da belli, ona sincap meyvesi verse bile çok iyi ve güçlü bir meyve olarak resmederdi.

Hikaye ve arcın teması açısından da sıkıntı olmazdı.

Ragnir'in meyve yemiş olması daha büyük sıkıntı bence. Onu izah etmesi gerekiyor.

Mitolojik Zoan'lar Logia'lardan daha nadir olmasına rağmen neden Logia'lardan daha çok gibi gösteriliyor.Bunun mantıklı bir sebebi var.Logia kullanıcıların Pekoms'un dediği gibi kendilerini yenilmez sandıkları için erkenden öldükleri için,Mitolojik Zoan'larda böyle bir durum olmadığı için Mitolojik Zoan kullanıcıları Logia kullanıcılarından daha çoktur.
Kişilerden bağımsız olarak meyvelerin sayısı az.

Heyecanladnım vallahi... Doffyden sonra ilk kez bir chara heyecanlandım.

İskandinav mitolojisinde Nidhogg, Dünya Ağacı Yggdrasil'in köklerini kemiren canavar bir ejderhadır. Niflheim'ın gölgelerinde yaşayan Nidhogg, çürümeyi yayar ve lanetlenmiş ruhlarla birlikte Ragnarok'un yükselişini bekler. Kaosun, çürümenin ve her şeyin sonunun sembolüdür.

Tam Loki'yi anlatmış. Ağacın dibinde bekliyor. Nefret, Herşeyin Sonu vs vs

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık