Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 90 88.2%
  • Orta

Kullanılan: 8 7.8%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.9%

• Kullanılan toplam oy
    102
Diğer korsanların dengede tutuyor onlar da. Devletin söz geçirdiği mafyaya göz yumması gibi. Bence.
Hikayedeki palavralardan biri.Kimsenin bişeyi dengede tuttuğu yok.Adamlar birbirlerine saldırmayıp kendi dengelerini oluşturmuşlar.Güçleri yetse Shibukailerden mi medet umarlardı en basitinden.

Şimdi Tanrı şövalyelerinin Roger korsanlarına daldığını öğrendik. Shanks'ı almak için... Benzerini WB korsanlarına da yapmış olma olasılığı var mı? Teach'i öldürmek için... WB'nin yaralarının sebebi buradan olabilir. O zamanlar WB ve tayfası da Roger korsanları kadar güçlü değildi...

yüreğimiz dağlandı son 2 panelde gerçekten.. türkler ve japonlar dramatik kurguyu iyi yapıyor gerçekten..

gabanın haralda karşı iyi bir mücadele vermesi bence haraldın 1v1 de rox roger garp wb gibi kişileri yenemyeceğini gösteriyor dev olduğu için hem saldırıya açık hemde hantal kalıyor ben şahsen gabanın roxa saldırıp roxu yere yığdığı bi sahneyi hayal edemiyorum bu yüzden güç skalasını baştan aşağı değişmeden önce sabırlı olmak gerek bence.

Şimdi Tanrı şövalyelerinin Roger korsanlarına daldığını öğrendik. Shanks'ı almak için... Benzerini WB korsanlarına da yapmış olma olasılığı var mı? Teach'i öldürmek için... WB'nin yaralarının sebebi buradan olabilir. O zamanlar WB ve tayfası da Roger korsanları kadar güçlü değildi...
WB, Shank ile beraber içki içerken seni gördüğümde göğsümdeki yara izim sızlıyor demişti sanki. Yani bir yerlerde Shanks'in babasıyla karşılaştı, ama Tanrı vadisinde karşılaştıklarını göremedik. Muhtemelen senin bahsettiğin şekilde WB ile Shanks'in babası Shanks'ten ötürü karşılaşmışlardır. Ya da ben olayları yanlış hatırlıyorum ya da E. Oda çok güzel seriyi bocalamış, batırmış, tabiri caizse içine etmiş??
Ve
Bu arada arkadaşlar,bu hafta ara mı var? Yeni bölüm bu hafta gelecek mi?

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık