Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 103 88.0%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.5%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    117
Ne alakası var.Sistemi yıkmak için yine İmu’yu ve sistemini komple yenmen gerekiyor.Sistemin başına geçmek için yine aynısını yapmak zorundasın.Asıl antik silahları senin tezine göre insanları özgürleştirmek isteyen birinin kullanmaması gerekiyor.İnsanları kitlesel olarak yok edip neyi özgürleştireceksin?
Xebec sadece Imu'yu yenerek yeni Imu olmak istiyor. Anlatamadığım nokta bu. Xebec melek değil ki tüm halkı özgürleştirmek için Imu yenilir yenilmez sistemi değiştirsin. Her şey aynen eskisi gibi devam edecek fakat başında Imu değil Xebec olacak. O yüzden Xebec bencilce ve sadece kendi çıkarına uygun bir planla Imu'yu devirmek istiyor. O yüzden geri kalan kehanetleri, antik silahları vs. umursamadan sadece Imu'nun zayıflıklarını araştırıyor/zayıflıklarına oynuyor.

Antik Silahlar ise kızıl hat gibi devasa şeyin yıkılması için var.

Bigmom çer çöp lawa kide kaybeden bir kaybeden.

Kaido sağlam karakterdi ancak luffynin zirve olmayan nerfli bir versiyonuna yenildi.

Garp yaşlı haliyle 1 yonko ekibinin yarısı+filo amirali dengi kuzan dövüyordu

Prıme olmamış young hali ise demon rox ile hız ve ap olarak eşleşebiliyor ondan darbeler tanklayabiliyor ve roxa hasar verebiliyordu /rogerında young hali aynı şekilde

Prıme roger denen eleman bigmomdan pone çalıyor kaidonun gözünde dünyaya diz çöktürmüş hasta hali prıme wb ile denk hatta wb nin yaralarını rogerın verdiği geçer datebookta hasta hali ile bile wb ye üstün en güçlü denizci ile eşit savaşmış birisi.

Garp ise roger ile eşit savaşmış defalarca kez rogerı köşeye sıkıştırmış shikinin yenilmesindeki 2 büyük etkenden biri olmuş chinjao ve onun gibi nam salmış korsanları indirmiş bunun üstüne bissürü kahramanlığı varolarak bilinmiş birisi rox tarafından bile saygı duyulan bir denizci.

Rox: kaido-bm-wb yi 2 panelde savaş dışına postalayan garp ve roger ile exstereme dövüşe giren bir canavar.

Şu tabloya bakınca bigmom ve kaido velet muamelesi görüyor sadece :)

Garp~Roger>~Wb>~base rox>>kaido>bigmom

Demon roxun prıme roger/garp/wb ye net bir ölçeği yok young hallerinde zirve üçlünün ben demon roxu alacağını düşünüyorum 1v1
BM eğer Kid ve Lawa, Kaido da nerfli Luffye kaybettiyse Garp tertemiz 1 yumruk + 1 kilica meybuz olmus demektir. :)

Kaidonun tanitimi gibi tanitim yok, gosterdigi feat gibi feat yok, BM keza yakın. Bir karakterin gücüne bakmak istiyorsaniz nasil dustugune bakacaksiniz.

Netice itibariyle ;

Kaido > BM > WB > Xebec = Roger = Garp = Shanks = Harald > Domi Xebec

Yav, tarihi bilen Xebec "sadece iki şeytan meyvesine ihtiyaç var" diyor, tarihi bilmeyen Kaido "sadece hakiye ihtiyaç var" diyor ve Kaido'nun lafı ciddiye alınıyor. :D
Luffy "denizde keyfince dolaşan kişi KK dir" diyor, bunu gören Rayleigh Roger'i hatırlıyor, yani fethetme yok. Kaido "Roger haki ile fethetti" diyor ve Kaido'nun lafı ciddiye alınıyor. :D Tam Türkiye özeti. :D

Bilgiden çok güce tapılıyor.
Kaidonun

--Sadece hakiye ihtiyac var gibi bir lafi yok
--Roger haki ile fethetti gibi bir lafi da yok

Bilgiden çok güce tapilmiyor, bilgiye erismeden fikir sahibi olmanin neticeleri bunlar.

Bahse konu sahnelerde Kaido, NIKAnin uyanisini gördukten sonra meyvenin TEK BAŞİNA yeterli olmayacagini, hakiyle HER SEYIN ASILABILECEGINI, söylüyor ve hakisini artirip NIKAyı dövmeye basliyor.

Buradan hiçbir sekilde Haki > Meyve anlami cikmiyor. Bu anlami ileri surenlere bak Cimbizci monkeyfanlar oldugunu gorursun :)

Kaidonun meyveyi reddeden/ önemsizlestiren 1 tane bile cumlesi yok, aksine WBnin meyvesini övmüş, kendisi de meyveyle katlarca kere güçlenmiş, yetmemis en güçlü tayfanin şeytan meyvelilerden olusacagini da söyleyerek tayfasini meyveyle donatip smile urettirmistir.

Sadece hakiyle yeni dünyayı fethedebilirsin ama tüm dünyayı edemezsin. Joyboy seride gördüğümüz en güçlü hakiye sahip adam açık ara. O adam bile tanrı meyvesine sahip. Meyve ile haki bir elmanın iki yarısı işte.
Xebec Nika'yı bilse 2 meyve değil 3 meyve derdi.
Meyve kesinlikle şuanki durumda daha önemli ve güçlü. Hakiye p.up gelmesi lazim, baska turlu Meyve > Haki denklemi degismez.

--JB nin NIKA meyvesi yemesi
--Xebecin Haralda meyve yedirmeye calismasi ve 2 meyve arayisi
--EN denilen Kaido ve WBnin meyveli olmasi
--Ragnirin kral hakili cekici parcalamasi
--NIKA uyanisinin gerceklestigi anda kullanicinin vucudunun b haki ve kral hakiyle kaplanmasi, yani top tierlerin yaptigi kral haki savunmasini Luffynin haberi yokken Nika uyanisindan paket halinde cikmasi.
--Imin yetenegi de muhtemelen meyve cikacak

Bu kadar donenin yeterli sayilmasi lazim bence.

Xebec sadece Imu'yu yenerek yeni Imu olmak istiyor. Anlatamadığım nokta bu. Xebec melek değil ki tüm halkı özgürleştirmek için Imu yenilir yenilmez sistemi değiştirsin. Her şey aynen eskisi gibi devam edecek fakat başında Imu değil Xebec olacak. O yüzden Xebec bencilce ve sadece kendi çıkarına uygun bir planla Imu'yu devirmek istiyor. O yüzden geri kalan kehanetleri, antik silahları vs. umursamadan sadece Imu'nun zayıflıklarını araştırıyor/zayıflıklarına oynuyor.

Antik Silahlar ise kızıl hat gibi devasa şeyin yıkılması için var.
Xebecin istekleri dışında geri kalan senin varsayımların.Böyle olduğu belli olmayan şeyler için boşa tartışıyoruz.İmunun zayıflıklarını bilmiyoruz.Karasakal bile antik silahların peşine düşerse ne olacak?Hikaye oraya evrilme ihtimali var.Ne diyeceğiz Karasakal neden antik silah ihtiyacında olsun ki dünyayı istiyorsa?

Xebecin istekleri dışında geri kalan senin varsayımların.Böyle olduğu belli olmayan şeyler için boşa tartışıyoruz.İmunun zayıflıklarını bilmiyoruz.Karasakal bile antik silahların peşine düşerse ne olacak?Hikaye oraya evrilme ihtimali var.Ne diyeceğiz Karasakal neden antik silah ihtiyacında olsun ki dünyayı istiyorsa?
Ne yapacak, öpücük mü verecek? Mantıken onun gücünü henüz bilmiyoruz ki. Çok güçlü biri çıkması gayet mümkün. Karasakal’ın, antik silahlarla Imu’yu devirmeyi planlıyor olması da muhtemel.

Ne yapacak, öpücük mü verecek? Mantıken onun gücünü henüz bilmiyoruz ki. Çok güçlü biri çıkması gayet mümkün. Karasakal’ın, antik silahlarla Imu’yu devirmeyi planlıyor olması da muhtemel.
Hocam ben zaten onu diyorum arkadaş kendisi İmuyu yenmek için antik silahlara ihtiyacı yok diyor.Sadece meyvelerle yenip İmunun yerine geçmek istiyor Xebec diyor.Bende diyorum ki aynı heveste olan Karasakal peşine düşerse neden antik silahlara ihtiyacı olsun o zaman diyorum.

Hocam ben zaten onu diyorum arkadaş kendisi İmuyu yenmek için antik silahlara ihtiyacı yok diyor.Sadece meyvelerle yenip İmunun yerine geçmek istiyor Xebec diyor.Bende diyorum ki aynı heveste olan Karasakal peşine düşerse neden antik silahlara ihtiyacı olsun o zaman diyorum.
Öncelikle kusura bakma, yanlış anlamışım. Kirli Sakal’ın yazdıklarını okumaya üşendim; sen kısa yazinca sana cevap verdim.kirli sakal hocam, senin mantığın tamamen yanlış. Xebec, Harald’ın meyvesini antik silah için istiyor. Galela devlerini uyandirmak için.

BM eğer Kid ve Lawa, Kaido da nerfli Luffye kaybettiyse Garp tertemiz 1 yumruk + 1 kilica meybuz olmus demektir. :)

Kaidonun tanitimi gibi tanitim yok, gosterdigi feat gibi feat yok, BM keza yakın. Bir karakterin gücüne bakmak istiyorsaniz nasil dustugune bakacaksiniz.

Netice itibariyle ;

Kaido > BM > WB > Xebec = Roger = Garp = Shanks = Harald > Domi Xebec

Kaidonun

--Sadece hakiye ihtiyac var gibi bir lafi yok
--Roger haki ile fethetti gibi bir lafi da yok

Bilgiden çok güce tapilmiyor, bilgiye erismeden fikir sahibi olmanin neticeleri bunlar.

Bahse konu sahnelerde Kaido, NIKAnin uyanisini gördukten sonra meyvenin TEK BAŞİNA yeterli olmayacagini, hakiyle HER SEYIN ASILABILECEGINI, söylüyor ve hakisini artirip NIKAyı dövmeye basliyor.

Buradan hiçbir sekilde Haki > Meyve anlami cikmiyor. Bu anlami ileri surenlere bak Cimbizci monkeyfanlar oldugunu gorursun :)

Kaidonun meyveyi reddeden/ önemsizlestiren 1 tane bile cumlesi yok, aksine WBnin meyvesini övmüş, kendisi de meyveyle katlarca kere güçlenmiş, yetmemis en güçlü tayfanin şeytan meyvelilerden olusacagini da söyleyerek tayfasini meyveyle donatip smile urettirmistir.

Meyve kesinlikle şuanki durumda daha önemli ve güçlü. Hakiye p.up gelmesi lazim, baska turlu Meyve > Haki denklemi degismez.

--JB nin NIKA meyvesi yemesi
--Xebecin Haralda meyve yedirmeye calismasi ve 2 meyve arayisi
--EN denilen Kaido ve WBnin meyveli olmasi
--Ragnirin kral hakili cekici parcalamasi
--NIKA uyanisinin gerceklestigi anda kullanicinin vucudunun b haki ve kral hakiyle kaplanmasi, yani top tierlerin yaptigi kral haki savunmasini Luffynin haberi yokken Nika uyanisindan paket halinde cikmasi.
--Imin yetenegi de muhtemelen meyve cikacak

Bu kadar donenin yeterli sayilmasi lazim bence.
1 kılıçla delinme+isimli saldırı+offscreen darbeler sonucu düşüyor ve çizikndiyip kalkıyor :)

Kaido base acoc luffyden 2 yumruk yiyip yere yığılıyordu aynı şekilde kaidoda 2 yumruklukmuş :)

Tanıtımından banane featleri ve kaybettiği kişi ortada :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık