Oden ve Kaido gibi düşün. Hakileri arasında çok ciddi fark var mıdır sence?Imu Joyboy'dan daha üstün bir hakiye sahip olsa neden yüzyıllar önce ipe bağladığı hakiyi hissedince bağları ölmüş gibi tribe girsin ?
Dediğimi de yanlış anlamışsın. Ben haki ile meyve birbirini tamamlayan şeyler dedim zaten bir elmanın iki yarısı olarak. Tanrı meyven de olsa haki kullanmazsan olmaz. Tanrı gibi hakin olsa da meyven yoksa da olmaz belli ki. Joyboy'da ikisi de vardı da kaybetmiş bir şekilde.
Xebec'in istediği 2 meyve zaten nika değil gibi duruyor. Birisi Elbaf'ta diyor, diğeri ise bariz şekilde yami yami. Çünkü Teach yıllar boyu saplantılı bir şekilde bu meyve için plan yapıyor, Ace'e bile diyor zaten, her şeyin planını yaptım diye.
Xebec nikayı bilse zaten nika'yı da ekler. Adam Joyboy'u biliyor ama Joyboy'un meyve kullanıcısı olduğunu ya da meyvesinin nika olduğunu bilmiyor. Kaldı ki Nika'nın kendisi zaten Joyboy'dan da eski bir şey.
Odendede kılıç teknikleri mevcut ?Biri meyveli, diğeri ise meyvesiz.
sanjide haoshoku olursa evet ki bence de olcakİleride Zoro - Sanji atışmalarında gökyüzü ikiye ayrılır mı ?![]()
Ben tanuki değilim diye bağırıp ikiside göğü yararsa elbafta chopper>sanji alırım haberiniz olsunChopper vs ragnir bekliyorum.![]()
İkiside güç artışı sağlıyor sırf şeytanmeyvesi+haki olması öne koymaz kimseyiKılıç teknikleri ile şeytan meyvesi güçleri aynı şey mi?
Oden vs kaidoda gördük avantajıŞeytan meyvesi daha avantajlı oluyor.
Kaido gibi hayvan varsa karşında.
Joy Boy un 1-1 de kaybettiğini kim söyledi : )Haki her şey olsaydı joyboy kazanırdı.![]()
--Yazar Makinoya tanitim yapsin onun da hakkını veririz ama şuana kadar hiç boş tanitim yapmadi.Savcım bugün, yarın, herhangi bir zamanda Oda "en güçlü yaratık" benzeri bir tanımlamayı Makino'ya yapsa sen onu da çocuğun gibi savunursun ve Kaido'yu da gömersin ( :
Logia savunması diye bir şey var bunu aşamadığın zaman ki hakiyle bile kolay kolay aşamıyorsun
Yani Amiraller istemediği müddetçe vurman zor
Ola ki amirali bir şekilde delsek "aaa baksana bir kılıca gitti" mi dememiz gerekiyor?
Kaido vs Oden'de Oden gömüyorsun
Oden vs Roger'da Oden yüceltiyorsun
Bildiğin rüzgar nereye eserse oraya savruluyorsun
Bu arada sana muhalefet olsun diye yazmıyorum he
Seninle hemfikir olduğum konular, olmadıklarımdan fazladır
Ama bildiğin ne yazdığının farkında değilsin Savcım ( :
Kaido'da Oden tarafından delindi?
Garp'a meybuz dedin peki Oden'e ne diyeceksin?
Garp'a karşı övmek zorunda kaldığın için mi?
Yoksa Kaido karşısında handikap olmasa kazanacak olmasından mı (Kaido vs Nika'da olduğu gibi bahaneye yer yok, handikapı bahane olarak sunmuyorum)
Benim nazarımda güç kıstası %51 Haki, %49 meyvedir
Kaido'nun güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz da ilahlaştırmanın anlamı ne?
Üstelik Kaido ve Big Mom o kadar balon olmasaydı kendi arc.larında inmezdi?
İş bu noktaya gelince hemen ana karaktere bağlanıyorsun
Ama iş Roger, Garp, Xebec'e gelince direk gömmek için konuyu dağ bayır uzatıyorsun
Lafa da takılacak bir durum yok
"Sadece hakiye ihtiyac var gibi bir lafi yok
Roger haki ile fethetti gibi bir lafi da yok"
Bak önceki mesajımda demişim Teach ne demiş "sadece yumrukların seni götürmeyeceği dövüşler"
Luffy'nin yumrukları meyve tabanlı
Teach'de bunun yetersiz olduğunu söylüyor
Dünyanın en güçlüsü diye isim yapmış WB'yi Roger karşısında överken
Aynı WB'yi Kaido karşsısında gömüyorsun
Roger ve WB'yi karşılaştırırken "WB hakisine, ırkına, meyvesine rağmen Roger'a üstün gelememiş" diyemiyorsun?!?!?!
Yahu benim en en en fanı olduğum karakter Shanks ve Kid olmasına rağmen ikisinin de ortam malı çıkmasını hiç tınmadım bile
Savun da gömme Savcım, cansın![]()
Akıl tutulmasi dedigin şey yazarin ağzından ONU KIMSE ÖLDÜREMEZ şeklinde anlatiliyor ve hikayede hiçkimse onu öldüremiyor. Adamın ölümü volkan patlamasindan oluyor.Biri en güçlü yaratık diye isimlendirildiyse sanki hiç yenilmeyecekmiş gibi anlamak nasıl bir akıl tutulmasıdır : )
Wb de en güçlü insan diye isimlendirildi ama sonuç ortada.Zamanında prime döneminde bile gördük neler yapabildiğini : ) Topuk konusunda ustaydı reis.
Loki devler içerisinde daha toy birisi.insan yaşına göre daha 21 yaşında.Düşünün bunun prime hali nasıl oalcak.