Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1169: Hemen Ölmem Gerekiyor!!

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 35 76.1%
  • Orta

Kullanılan: 9 19.6%
  • Kötü

Kullanılan: 2 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    46
Şu Harald'ın parçalanması yaralanması falan hep ölümsüz olduğu için. Ölümlü olsa bunların hiç biri olmazdı. Jarul dediğin 3 yaşında big mom seviyesi adam. Dövüşte ne B.haki var ne K.haki var ne H.haki var...
Öyle deme Jarul punduna getiriyor Haroldı orada. :D

Son düzenleme:
İM'n gücü yenilenme de sağlıyor, ölümsüzlük de sağlıyor, sağlıyor da sağlıyor....Roger ve Garp siz ne büyük adamlarsınız ya. O kadar olumsuz şeye rağmen yine de Xebec'e üstün geldiniz. Her geçem bölüm Roger ve Garp'a artı yazmaya devam ediyor.

İM'n gücü yenilenme de sağlıyor, ölümsüzlük de sağlıyor, sağlıyor da sağlıyor....Roger ve Garp siz ne büyük adamlarsınız ya. O kadar olumsuz şeye rağmen yine de Xebec'e üstün geldiniz. Her geçem bölüm Roger ve Garp'a artı yazmaya devam ediyor.
Hocam Domi Reversi baska bir sey tanri sovalyesi muhuru baska bir sey. Ikisi ayni ozellikleri tasimiyor gordugumuz kadariyla. Bu konuda en iyi fikri @Smoker soyler bence

Bölüm içinde jarulun güç anlamında boş olmadığı ve lokinin beklenenden çokdaha güçlü olduğu netleşti loki meyvesiz ragnirsiz hali ile base harald ile eşleşebiliyor bu arada bence bu derin deniz anlaşması domi reverse kadarda güç vermiyor roxun savunması olsun fiziksel özellikleri olsun haralda nazaran çokdaha yüksekti.
loki baya tutuyor haraldı

jarul ile yere yatırıyorlar

jarul açık yakalıyor

prıme gaban ve mihawkla duello eden shanks giriyor araya

prıme gaban+shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı vs harald yaşanıcak yani.

domi rox>harald olduğunu ele alıyorum fiziksel özellikler haki savunması olarak felan

young garp+roger>prıme gaban+25 yaş shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı
BMye artı yazar.

5 yaş BM, Jarul dengi devin salladığı kılıcı kırıp yere çalıp öldürüyordu.

Daha okumadim bölümü ama Haraldın aklı yerinde mi degil mi, bir de niyeti herkesi öldürmek mi, bu sorular önemli.

Sanırım Ragnir meyve yedirilmiş bir silah, Loki ''neden meyve yemek zorundayım ki, yüzemeyeceğim'' gibi şeyler söylüyor, bu yüzden meyve yemektense meyve yedirilmiş bir silahı tercih edip Harald'ın hakkınadn gelecek gibi.

Bölüm içinde jarulun güç anlamında boş olmadığı ve lokinin beklenenden çokdaha güçlü olduğu netleşti loki meyvesiz ragnirsiz hali ile base harald ile eşleşebiliyor bu arada bence bu derin deniz anlaşması domi reverse kadarda güç vermiyor roxun savunması olsun fiziksel özellikleri olsun haralda nazaran çokdaha yüksekti.
loki baya tutuyor haraldı

jarul ile yere yatırıyorlar

jarul açık yakalıyor

prıme gaban ve mihawkla duello eden shanks giriyor araya

prıme gaban+shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı vs harald yaşanıcak yani.

domi rox>harald olduğunu ele alıyorum fiziksel özellikler haki savunması olarak felan

young garp+roger>prıme gaban+25 yaş shanks+loki+jarul+112 kale muhafızı
Shanki övmek için mihawkla düello eden demen güzel.

IMuHarald : '' Meyveyi yiyip , Ragnir'i alacağım'' demiş. Meyve ayrı , Ragnir ayrı belli ki . Ama Ragnir ile bağlantılı bir meyve olduğu belli gibi. Merak ettirdi meyveyi ama basit bir şey çıkacak kesin :oleyo2:

Meyve ile ragnirin alakasi neymis yav? Imu da istiyormus meyveyi oyle anladim. Ama Loki’nin ayagi kelepceliyken ragniri kullandigini gormustuk. Oda ne bicim ciziyor bu mangayi ya
Ragnir muhtemelen meyvenin sahibine hizmet ediyor olabilir ama kendi kendine nasıl hareket ediyor anlamadım. Silahların ruhları muhabbetinin ileri düzeye çıkmış hali bu Ragnir

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık