Şu sitenin en aktif olduğu dönemde üye olmayıp üye olduktan sonra da gittikçe aktifliğinin düşmesi de tam benlik olay.Bölümün özeti:
![]()
Şu sitenin en aktif olduğu dönemde üye olmayıp üye olduktan sonra da gittikçe aktifliğinin düşmesi de tam benlik olay.Bölümün özeti:
![]()
Gaban daha rahattı Shanksa bakarak.Mihawk ile düello atan çift kol Shanks = Prime Gaban olarak yorumladım.
Killer = Luffy demek.Mihawk ile düello atan çift kol Shanks = Prime Gaban olarak yorumladım.
Bölümün kalitesine göre yorum sayısı değişkenlik gösteriyor. Bu bölümde neredeyse bilmediğimiz bir şey görmedik, o yüzden millet okuyup geçti.Şu sitenin en aktif olduğu dönemde üye olmayıp üye olduktan sonra da gittikçe aktifliğinin düşmesi de tam benlik olay.
Bence de oyle, spoiler dustugu zaman cogu sey spoiler konusunda konusuluyor ve cok nadiren yeni bolumde genis spoilerde yazilanlar disinda bir olay gerceklesiyorsa yeni bolumun konusunda da baya yorum oluyor. Ama genel olarak yeni bolum konusunda konusulacak seyler spoiler konusunda konusuldugu icin bu tur konularda fazla yorum olmuyor.Bölümün kalitesine göre yorum sayısı değişkenlik gösteriyor. Bu bölümde neredeyse bilmediğimiz bir şey görmedik, o yüzden millet okuyup geçti.
Daha iyi olur, ama ayrı konularının olması tasnif açısından çok daha iyi oluyor. Yine de bu şekilde bir talep varsa o şekilde de yapabiliriz.Bence de oyle, spoiler dustugu zaman cogu sey spoiler konusunda konusuluyor ve cok nadiren yeni bolumde genis spoilerde yazilanlar disinda bir olay gerceklesiyorsa yeni bolumun konusunda da baya yorum oluyor. Ama genel olarak yeni bolum konusunda konusulacak seyler spoiler konusunda konusuldugu icin bu tur konularda fazla yorum olmuyor.
Ayrica bunu soylemek icin burasi yeri mi bilmiyorum ama spoiler konusundan sonra yeni bolum konusu acilmasinin yerine ornegin 11xx Bolumu Spoiler Yorumlari ve Bolum Tartisma Konusu olarak tek cati altinda olmasi daha iyi olmaz mi
One piece 1 arcta çok karakter işlemesiyle ünlü bir seridir.Oda’nin ne Dragon’u ne Garp’i ne de Gorosei’yi bir daha boylesine detayli cizecegini sanmiyorum. Olay bahsettigin yan karakterlerin fersah fersah ustunde ilerliyor cunku. Yan karakter olarak son defa Loki’yi seriye katti artik Karasakal harici daha yan karakter gormeyiz. Butun olaylar Imu vs Luffy uzerinden yuruyecektir Karasakal da yardimci aktor olacaktir
reiper & arthur çok büyük hater ve fanlar. korsanfan konularını canlı tutuyorlar reisler.
Garp haterlığı devam ediyor.Adam kutsal ejderlerin dediklerini yapmayan kendi kafasına göre davranan adam,kutsal ejderlerin başının dediklerini yapacak.Çok gülesim geldi.Garp malı Harald’ın yerinde olsa devleri korumam lazım deyip Imu’nun dediklerini yapmaya devam ederdi.