Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşmak için erken. Imu hata yaptığından bahsetmişti Harald’ın. Ölümsüzlük almasını zaten bekliyordum. Ancak ölümü imu tarafından mı yoksa başka türlü mü olduğunu henüz bilmiyoruz. Hasar olayını vermek istiyorsa başkası tarafından öldürülmesi daha mantıklı olur yoksa imu’nun fişini çekmesi en basit olanı. Diğer türlü tayfa çözene kadar zaman geçirecekler.

Harald ölürken birisi silüet olarak belirmişti i, muhtemelen şövalyelerden biridir. Efsane meyveyede değinmedi. Soru işaretleri hala devam ama buraya geldiğine göre yıl bitmeden güncele gelicektir.

Sığ Deniz Mührü vardı. Derin Deniz Mührü için hak kazanmıştı.
Mevzunun editör isteği üzerine olduğunu biliyoruz zaten ama illa zorlayayım derse bu mührün bir çeşit lanet tarafı belki vardır. Deniz de o laneti engellemiş kolu ancak öyle koparabilmiş falan dedirtebilir. He çok kurcalamaya lüzum yok aslında ama Şanksla alakalı böyle bir düzeltme arzusu vardır Odanın.

GÜÇ SEVİYELERİ ELBAF SONRASI NASIL OYNAYABİLİR

1.ihtimal=güçdengeleri eski nesilden kayıp yeni nesile akacak gibi olabilir artık loki eğer demon haraldı veya regenli haraldı tekbaşına öldürücekse eğer ve haraldın büyük bir yardımı olmyacaksa loki harald+seviyededir kısaca base roxun üstünde olur prıme garp-roger-wb ye en yakın seviyelerde takılır shanksda lokiyi adil şekilde yenmişse shanks rogerın eşiti olabilir.
2.ihtimal= harald kendi kendinin sonunu getirdi ve herkesle dövüştü kısaca lokinin çok üstündeydi güç olarak ama loki haralda karşı başarılar elde edebiliyordu gibiyse loki kaidonun 1 tık üstü gelir gene bu senaryoda zirve yonko ayarı deriz shanksda rogera çok yakın oluyor gene.
3.ihtimal= loki haralddan bariz zayıftır yenilmesinde en büyük pay sahibidir sadece loki yonko ayarı olur kaidonun 1-2 tık altı shanksda kaido ayarı veya 1 üstü olur luffyde shanksa eşir olur arc sonu
4.ihtimal= tüm elbaf haraldla kapıştı ama herşey yanlış hatırlanıyor ve harald kendini durdurması sonucu öldü loki o zaman bigmom ayarı eder shanksda kaidoya yakın deriz luffyde kaido seviyesine ulaşabilir bu arc sonunda

SONUÇ=DRAGON TÜM ZAMANLARIN İMDEN VE JOYBOYDAN SONRAKİ EN GÜÇLÜ KARAKTERİ ÇIKACAK ALL TİME TOP3

Benim bildigim boyle muhurler direkt kana karisir kisinin vucuduyla bir olur yani kol vermekle muhur bozulmaz ki
Bu konudaki engin bilginiz nereden geliyor acaba? :D
--Dövme yaptirmak orucu bozar mı sorusundan yola çıkılmış sanırım :)

Xebec ile bir olup Imu'yu indirseydin bu hallere düşmezdin. Aslan olarak bir gün yaşamak, koyun olarak bin yıl yaşamaktan iyidir.
IM Xebece yaptigini Haralda da yapar bitirirdi işlerini.

Kaba kuvvetle IMi indirmek şuanki bilgiyle mümkün gözükmüyor. IMin haxi nasıl çalışıyor, nasil engellenecek bu bilgiler önemli.

Kaba kuvvetle IMi indirmek şuanki bilgiyle mümkün gözükmüyor. IMin haxi nasıl çalışıyor, nasil engellenecek bu bilgiler önemli.
Xebec plan dahilinde hareket ediyordu. Gerekli bilgi vardı. Sadece kaba kuvvet olsa tayfasında daha çok kaba kuvvet vardı. Harald'dan istediği şeyler planı için lazımdı.

--Dövme yaptirmak orucu bozar mı sorusundan yola çıkılmış sanırım :)

Cok fazla shounen okudum ben o yuzden sorguluyorum ama One Piece’nin Retcon Piece ya da Editor Piece oldugunu unutuyorum cogu zaman :)

Xebec plan dahilinde hareket ediyordu. Gerekli bilgi vardı. Sadece kaba kuvvet olsa tayfasında daha çok kaba kuvvet vardı. Harald'dan istediği şeyler planı için lazımdı.
İyi de, Rocks son karşılaşmalarında rüzgarın artık kendinden yana esmediğini söylemişti. Bir de karım çocuğum yaşasın, ölsem de sorun yok dedi. Bu konuşmaya rağmen Harald neden halkını riske atsın ki ?
İşin sonunda yine Harald, risk almayarak haklı çıktı. Eris, Rocks'un henüz hazır değilken savaşmak zorunda kaldığını söyledi ve Rocks varlık bile gösteremeden kaybetti savaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık