Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Garp'in muhtemelen korsanlarla ilgili bir travması var. Yoksa takıntısı saçma. Harald ve Oden tarzı bir karakter ama o bile denizcileri savunamamış artık.

Garp'a bu kadar müsade etmeleri garip, sebebini anlayamadım. Dünya hükümetine bir yararı da yok. Şimdiye kadar Imu'ya saldırdı, Ace'in kurtarilmasina musade etti, Luffy bir kac kere elinden birakti, cocugu ve torunu hukumetin en buyuk bas belalari oldu. Sadece denizci kahramani olmasiyla aciklanabilecek degil gibi. Ya imu'nun ona yonelik planlari var ya da elinde şantaj malzemesi var.

Garlingi ciddiye alamıyorum yav, Xebec tır gibi geçti üstünden. Tamam ölümsüz diye saldırı yemekten çekinmiyor da bari bir iki kılıç şovu yapıp Xebecin saldırıları savuşturaydı. Pestil oldu direk :d

Simdi Garlingin imajı nasıl geri toplayacaksa

Bölümde Garp olmamasına rağmen gene Garp haterları iş başında.
O kadar korsan dünyayi fethederken Garp nerde kardeşim, lokasyon verir misin ? :)

Bölümü yorumluyorum ben, bölümde Garpın olmamasi da buna dahildir. Garp yerine Haraldin korsan avlamasi Garpa eksi yazar :)

Savcım Dragon'un geçmişini öğrenmeden önce sövüyorduk da şimdi yüceltme moduna girdik
Garp için de böyle bir geçmiş yazsa çizse, dumur olsak ulan Garp'a bak meğer adammış desek
Oda'nın yapmayacağı bir şey değil
Şu yazdıkların için ne diyeceksin merak ediyorum
Sen Garp'ı gömmüyorsun aslında
Başkasının Garp'ı yüceltmesine veya savunmasına dayanamıyorsun ( :
Tohum atmazsan toprak mahsul vermez.

Garpta adamlık tohumu yok, E. Oda kendini de yirtsa Garpı adam olarak çizemez. :)

Kaido, Linlin ve Beyaz Sakal'ı kurtardı işte Tanrı Vadisi'nde; Xebec bunları bıçaklayacaktı.:oleyo2: Senin kaidofanboyluğun bile Garp'ın eseri.
Xebec kral hakiyle saldirdi 3 ü de çizik almadi. Dağa çarpip kanayanlarla karistirdin herhal :)

Xebec yatsin kalksin dua etsin 3 lü dönüp öldürmediler Xebeci. Garp ve Roger iblis formundan cikarinca Xebec 5 10 dk insan gibi nefes aldi belki kurtulurum diye dua etti, karsinda 3lü olsa böyle bir ümide bile kapilamazdi :)

Kaido ve Linlin magmaya düştüğü ve Akainu'ya 5milyar değer biçildiği için @Reiper Akainu övme işini bıraktı. :ehe:
16 yildir forumdayim 1 kere Akainu övdugumu hatirlamiyorum. Hatta ETKİSİZ ELEMAN diye konu açmişligim bile var.

Akainudan 10 tane olsa yine Kaido ve BMye hasar atamaz.

5 yıldız olayi da filo amiralligi makamina veriliyor sahsa degil.

Mevzu Akainu ve Garp kiyasiysa tabi ki Akainuyu tutarim. Garp gibi yozlasmis degil harbici denizcidir. Goruseiye diklenmesi yeter. Garp ćapsızında o yürek yok. :)

O kadar korsan dünyayi fethederken Garp nerde kardeşim, lokasyon verir misin ? :)

Bölümü yorumluyorum ben, bölümde Garpın olmamasi da buna dahildir. Garp yerine Haraldin korsan avlamasi Garpa eksi yazar :)

Tohum atmazsan toprak mahsul vermez.

Garpta adamlık tohumu yok, E. Oda kendini de yirtsa Garpı adam olarak çizemez. :)

Xebec kral hakiyle saldirdi 3 ü de çizik almadi. Dağa çarpip kanayanlarla karistirdin herhal :)

Xebec yatsin kalksin dua etsin 3 lü dönüp öldürmediler Xebeci. Garp ve Roger iblis formundan cikarinca Xebec 5 10 dk insan gibi nefes aldi belki kurtulurum diye dua etti, karsinda 3lü olsa böyle bir ümide bile kapilamazdi :)

16 yildir forumdayim 1 kere Akainu övdugumu hatirlamiyorum. Hatta ETKİSİZ ELEMAN diye konu açmişligim bile var.

Akainudan 10 tane olsa yine Kaido ve BMye hasar atamaz.

5 yıldız olayi da filo amiralligi makamina veriliyor sahsa degil.

Mevzu Akainu ve Garp kiyasiysa tabi ki Akainuyu tutarim. Garp gibi yozlasmis degil harbici denizcidir. Goruseiye diklenmesi yeter. Garp ćapsızında o yürek yok. :)
Komple bir adayı katleden Akainu yozlaşmış değil de Garp yozlaşmış.:D Gorosei'ye diklenmesi yeter diyon Garp'ın Gorosei'ye saldırdığını gördük. Allah akıl fikir versin.

Garp'in muhtemelen korsanlarla ilgili bir travması var. Yoksa takıntısı saçma. Harald ve Oden tarzı bir karakter ama o bile denizcileri savunamamış artık.

Garp'a bu kadar müsade etmeleri garip, sebebini anlayamadım. Dünya hükümetine bir yararı da yok. Şimdiye kadar Imu'ya saldırdı, Ace'in kurtarilmasina musade etti, Luffy bir kac kere elinden birakti, cocugu ve torunu hukumetin en buyuk bas belalari oldu. Sadece denizci kahramani olmasiyla aciklanabilecek degil gibi. Ya imu'nun ona yonelik planlari var ya da elinde şantaj malzemesi var.
Korsanlara karşı takıntısı yok,Roger'la karşı takıntısı var.Hükümetij ona dokunması Denizci Kahramanı ünvanı açıklanabilir.Onu silmeye kalksalar bir kere çok güçlü diğeri ise dünya hükümetine bağlı krallıkların çoğu hükümetten ayrılır.Kutsal ejderler karınlarını doyuramaz falan diye.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık