Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Shanks yarayı 15 yıl önce almış gibi. 15 yıl önce yaklaşık 24-25 yaşında. Teach, WB'nin gemide o sıralar. Görünüşe göre WB'ye 15 yıl önce bir çıkartma yaptılar. WB'de yaraları o zaman almış olabilir. Aralarında bi dövüş olabilir ama neden?
Garling de Wb ye yarayı o zaman verdiyse ? Shanks'ı görünce de yaram sızlıyor o yüzden dediyse? Shanks da gemiye çıkmışsa o zamanlar yani . Bilemedim altan bilemedim :D

Ama cehennem anlamı da var Yahudi ve Hristyan dinlerinde. En derin çukur şeytanların düşmüş meleklerin asi ruhların gideceği cehennem gibi.

Ne kadar kötü biri olursan dibe batarsan yani cehenneme yaklaşırsan o kadar derine gitmiş oluyon. Abyss'dekiler kötülüğün direk karşılığı oluyor.
O şekilde olsa sadece Imu'ya özel olurdu diye düşünüyorum, ama rütbe olarak alınabiliyor gördüğümüz kadarıyla.

Mührün olduğu kolu koptuğu için Shanks'ın kolu yenilenmemiş olabilir. Teach'in bıraktığı yara, seviyeden ziyade Teach'e özel bir durumdur.

1161'de Tanrı şovalyesi aziz maffey ikiye bölündü ama yenilendi. 1162de Garlingin kafası yenileniyor. Yine aynı bölümde Xebec Garling'i kanlar içinde yere seriyor. Bunlar burada en düşük seviyede ya da derin seviyesindedir.

Ama cehennem anlamı da var Yahudi ve Hristyan dinlerinde. En derin çukur şeytanların düşmüş meleklerin asi ruhların gideceği cehennem gibi.

Ne kadar kötü biri olursan dibe batarsan yani cehenneme yaklaşırsan o kadar derine gitmiş oluyon. Abyss'dekiler kötülüğün direk karşılığı oluyor.
Mesela Eris isminin anlami yunan mitolojisinde anlasmazlik, ikilik olarak gecer savas tanrisi Ares’in kizi ya da yoldasi oldugu soylenir. Abyss de yunan mitolojisinde Tartarus hapishanesi, cehennem, ucurum anlamina gelir bazi yerlerde doga tanrisi Gaia’nin ureme organi olarak tasvir edilir. Oda yunan mitalojisine atifta bulunmus

3 kelimenin arasındaki uyuma bakalım ya. Sığ , Derin , Uçurum - Derinlik. Güç seviyesi gibi oluyor anlamları zaten. Seviye indikçe içine giriyorsun denizin gibi . Denize benzettim niyeyse. Sığ kıyılar, Derin kıyılar , Uçurumlu kıyılar. Sallamak serbest :D
Daha çok sığ hala yüzeye yakın seviyeleri, derin seviyeler bir de en derin çukur cehennem çukuru seviyesi yani cehennemin kendisi anlamında yapılmış. Kötülükte ne kadar batarsan o kadar cehenneme yaklaşıyon gibi düşündüm. İmpel Down'un seviyeleri gibi yine. En derine gittikçe suçlar artıyordu.

Mührün olduğu kolu koptuğu için Shanks'ın kolu yenilenmemiş olabilir. Teach'in bıraktığı yara, seviyeden ziyade Teach'e özel bir durumdur.

1161'de Tanrı şovalyesi aziz maffey ikiye bölündü ama yenilendi. 1162de Garlingin kafası yenileniyor. Yine aynı bölümde Xebec Garling'i kanlar içinde yere seriyor. Bunlar burada en düşük seviyede ya da derin seviyesindedir.
Bölümde Garlingin kafası komple mi kopuyor ? Yoksa boynunda derin bir yara var ve o mu yenileniyor ? '' Derin'' aşamasının yenilenmesi o tür yenilemeleri sağlıyor olabilir. Boşuna 3 seviye vermedi bu adam. En alta da yenilenme verdiyse onun da güçleri git gide artıyordur. Hepsinde aynı yenilenme olmaz. Serilerde yenilenmen arttıkça daha güçlü olursun genelde. Yenilenmenin gücü ve hızı artıyordur. Bazıları süreli yenileniyorken , en üstü 100 parçaya da bölsen tak diye yenileniyor olabilir. Güç ve süresi artıyor bence seviye arttıkça

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık