Gördük gördük merak etme xDYerden yere vurdular şebeği yerden yerede vuruldular yani neyin rezilliği 3v1 aradan çıkarmadı yazar
Adamlar göğü yaran şokdalgasını yiyip bişiy yokmuş gibi ceket çıkardılar![]()
Gördük gördük merak etme xDYerden yere vurdular şebeği yerden yerede vuruldular yani neyin rezilliği 3v1 aradan çıkarmadı yazar
Adamlar göğü yaran şokdalgasını yiyip bişiy yokmuş gibi ceket çıkardılar![]()
Benimle yaşıt seri, ben bundan daha fazla retcon yemişimdir hayatımda26 senedir devam eden bir seride retcon olayına şaşırılması son derece garip.Zaten bu konuda minimal düzeyde olmasıda yiğidi öldür hakkını yeme Oda nın başarısı.Oda ya yeri geldimi saydırıyoruz orası ayrı.

Dışardayım panel panel gösteririm. Kaido Linlin gibi Wb'de uçtu. Sence o hengameden yürüyerek mi çıktı? Sadece Oda efendi Wb'nin façası bozulmasın diye göstermedi.Oğlanların hayalini kuruyor falan dedin şimdi niye böyle yapıyorsun xD
@Teach WB la bu ? Garp ve Roger mı ki uçsun, haa uçtuysa göster de görelim hahahaha
Göstersene bekliyorum xDDışardayım panel panel gösteririm. Kaido Linlin gibi Wb'de uçtu. Sence o hengameden yürüyerek mi çıktı? Sadece Oda efendi Wb'nin façası bozulmasın diye göstermedi.
İşte okumadan yorum yapmaya güzel bir örnek, mahalle okullarını gezip Türkçe öğretmenlerine çıktı alip dagitmak lazim ki xyz kuşaģı aynı hatalari yapmasinAdam attığı panel ile kendini çürüttü şaka gibi inanamıyorum denizcileri koruduğu paneli atıp garp denizcileri önemsemiyor dedi inanılmazzzzzz.
Okumama gerek yok tv de ne döndüğünü bilmiyordu adam geçtikİşte okumadan yorum yapmaya güzel bir örnek, mahalle okullarını gezip Türkçe öğretmenlerine çıktı alip dagitmak lazim ki xyz kuşaģı aynı hatalari yapmasin
Mevzuyu da yazayim da boşa gitmesin;
Garp çapsızı Rogerı duymadan Xebecin denizcilerin içinden geçecegini bildiği halde TV ye gitmiyordu.
Garp bu kadar kendiyle ćelişen birisi işte. Bir tarafta denizcileri korumaktan bahsederken diğer yanda gözünü kapatiyor, kendi ihtiraslari olmasa denizcileri taktigi yok.
Bunun bir örneği de Luffy ELde 10.000 denizcinin içinden geçerken Garpın 1 gram umursamamasında.
Denizcileri koruma savi Garpın tasmasina daha sıkı sarılmasına sebep olan bir kılıf sadece. Garp o tasmayi cikarmaz ve nedeni denizciler deģil. Öyle olsa Akainu denizci eritirken müdahale ederdi.
Hal böyle olunca çürüyen şey benim argümanlarim değil, soğuk zindanlarda zincirlenmiş Garp ve Monkeyfanlarin Garpi savunmak için yaktiklari beyin hücreleri bence.![]()
Ya bıraksana yazar wb bigmom kaidoyu 10 saniyede olayın dışına atmış aradan zaman geçtikten sonra göstermiş bunlarda sevinsin wb uçarken görmedik diyeDışardayım panel panel gösteririm. Kaido Linlin gibi Wb'de uçtu. Sence o hengameden yürüyerek mi çıktı? Sadece Oda efendi Wb'nin façası bozulmasın diye göstermedi.
Az daha beni yakaliyordunBuggy aslında bir tanrı veya tanrı soyundan biri.
Bu pozu sadece nikadan etkilenmeyen tanrılar kendiliğinden yapıyor.
Sun God Nika, yani Luffy.
God Usopp
God Buggy.
![]()