Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Senin canın masal anlatmak istiyor herhalde :hhh: Ona bakarsan luffynin fıçısında bi tane delik olsa denizde kalacak ne Coby kurtulabilecek ne Zoro seri bitecek bu mantıkla.Böyle şeylere bakacak olursak ohooo seri takip etmeyin gitsin.
Problem masal anlatmak değil, evrenin küçültülmesi.

Sengoku'ya, Denizci + WG bağlı devlet orduları toplam onmilyonlarca kişiden oluşur dedirt, sadece Alabastanın nüfusu için milyonlarca ifadesini kullan ama seri 20-30 kişi etrafında dönsün, hepsi hısım akraba çıksın, hepsini 40 yıl önce aynı adada göster.

Sen E. Oda herkesi aynı adada dahice topladı diyenlerden olabilirsin ancak herkes böyle düşünecek değil. :)

Nedensellik zinciri kadercilik sayılabilir ama E. Odanın yaptığı bunun b.kunu çıkarmak, başka bir şey değil :)

Sengoku öyle diyorsa ülkelerin daha etkili olması lazım doğru fakat İmu gibi über güçlü birisi olduğu için yine abes kaçmıyor gibi. Korsanlık iyi görülmediği için Korsanlar genelde dıdısının dıdısı çıkıyorlar. Haraldla birlikte Kral Korsan denklemi gördük gibi fakat Wgye çalışıyor oda. Dof,Kaido bunlarda kraldı aslında.

Abi istiyorsunuz ki farklı insanlar üzerinden yürüsün seri anlıyorum da serinin ana figürlerinin işin içinde olması bana daha keyif veriyor ve yadırgamıyorum da. Yeni karakter çıkarma konusunda da bu adam iyi , seride 1000 karakter var sanırım. Yeni karakter çıkardıkça da forumun tepkisini hepimiz biliyoruz. '' 1000 Bölüm olmuş böyle güçlü adamı yeni mi gösteriyorsun ''. Yani velhasıl kelam herkesi memnun edemez yazar. Yeri geldiğinde 1000. bölümde de yeni karakteler çıkarıp evreni genişletti reis . Ama son sagada serinin en önemli karakterlerini işlemesi normal. Okuduğum izlediğim her seride gizemli kalan karakterler son sagada işleniyor. Bilemedim ben memnunum, memnun olmayana da saygım sonsuz. Daha çok Shanks ver oda ,shanksss.... Bu gözü yara bandlı adam mevzusu vardı Shanks mı cıktı beyler onu anlamadım ama. Bölümde öyle mi çizildi acaba.

Son düzenleme:
Shanks'ın kılıcına da meyve yedirilmiş olabilir diyorlar. Animede haki susanosu olarak gördüğümüz efekt kılıcının bir yansıması çıkabilir gibi duruyor. Öyle olursa sanırım ilk defa animeye özel eklenmiş bir sahne mangada daha sonra karşımıza çıkmış olacak.
Shanksın kılıcında Griffon var bence.

Bu kilica meyve yedirme olayi daha yeni degil miydi? Sanki Enies Lobby’de Spandam Vegapunk yeni icat etti tarzinda bir sey soyluyordu

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık