Adam her rezilliğinden sonra bizi daha da şaşırtacak başka bir rezilliğe imza atıyor. Gerçekten müthiş bir karakter.Harald, Tanrı Şövalyelerine katılmış
Adam her rezilliğinden sonra bizi daha da şaşırtacak başka bir rezilliğe imza atıyor. Gerçekten müthiş bir karakter.Harald, Tanrı Şövalyelerine katılmış
Hacı leak mi yoksa senin teorimi ? Sonra Kadir şekerci olayı gibi olmasın xdHarald, Tanrı Şövalyelerine katılmış
Sıra sıra fbler gelirken Mihawk’ın fbOğlum Mihawk nerde aloooo?

Umarım spoilercılar yemlemiyordur, gerçekten şu yara izinin nasıl olduğunu göreceksek heyecan dorukta demektir
Ya bence o olaya kesin retcon atacak shanks’ın karizmayı çizdirmemek için ama bakalım.Umarım mangada denildiği teach reis dümdüz deşmiştir shanksın suratını.Umarım spoilercılar yemlemiyordur, gerçekten şu yara izinin nasıl olduğunu göreceksek heyecan dorukta demektir
abi bunu teach yaptıysa ve bu bölümde yaptıysa bir teach meach gifi lazım hiç adamla alakalı bir şey yok kiYa bence o olaya kesin retcon atacak shanks’ın karizmayı çizdirmemek için ama bakalım.Umarım mangada denildiği teach reis dümdüz deşmiştir shanksın suratını.
Sızıntı idi ama leakerlardan değil reddittendi. Fisher Tigerın bölümde olduğunu ilk söyleyendi ama silinmiş.Hacı leak mi yoksa senin teorimi ? Sonra Kadir şekerci olayı gibi olmasın xd
Sanmıyorum retconlayacağını. Karasakalı hiç olmadığı kadar gazladı bu Tanrı Vadisi bölümleri ile, arkasını getirecektir.Ya bence o olaya kesin retcon atacak gibi hissediyorum ama bakalım.Umarım mangada denildiği teach reis dümdüz deşmiştir shanksın suratını.
Brook ile ilgili bölüm mükemmel olamaz. Tayfadan herhangi biri ile ilgili bölüm de...Tanri Vadisi’nin bugun Thriller Bark oldugunu soyleyen arkadaslar vardi ben de dahil olmak uzere, teori dogru cikarsa Brook ile alakali bir gecmis bekliyorum