Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167: Ida'nın Oğlu

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 82.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 12.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
Shanksın gözü bandajlı gibi gözüküyor. Eline bandaj geliyor gibi geldi kan oradan akıyor. Zaten çizdirmiş gibi gözü sadece yarayı açmış gibi geldi bana. Kaçırdığım bir şey mi var?
Edit: Çok B*ktan devrik cümle kurmuşum. Neyse idare ediverin :D
Demek istediğim Shanks'ın göz çokta ulaşılmaz değilmiş :S Teach çizdi ama Balık'ta dokanabildi..

Hayret Oda son bir kaç bölümdür daha temiz sayfalar çizmeye başladı. Shanks ve Shamrock'un yan yana olduğu tarzda bir sayfa en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum. Yada Tanrı Vadisi'nde herkesin Imu'ya daldığı an. Umarım böyle çizmeye devam eder.

Peki kimse neden haraldın daha önce shanksı gördüğünden bahsetmiyor.Hatta shanks üstüne bir de rol kesiyor hayır görmedin diye.Shanks belki de kutsal şövalye olup nika meyvesinin yerini bulmayı amaçlıyordu.Harald muhtemelen shanksı elbafta gördü çünkü shanks nika meyvesini elbafta aramış olabilir neden elbafta aradı meyveyi diye soracak olursak aynı şekilde xebec de aradığı meyvenin elbafta olduğunu söylüyordu bu meyvenin nika meyvesi olduğunu düşünürsek shanks da bu bilgiyi öğrenmiş ve meyvenin peşine düşmüştü.Yanlış bilmiyorsam shanks mary geoside şuan 24 yaşında 1 sene fln orada takılsa öğrense meyvenin yerini 1 sene daha sonra zaten 26 yaşında bu yaşta ise shanks meyveyi dünya hükümetinden çalıyor diye biliyorum yani zamanlama da uyuyor gibi buna siz ne diyorsunuz?

Peki kimse neden haraldın daha önce shanksı gördüğünden bahsetmiyor.Hatta shanks üstüne bir de rol kesiyor hayır görmedin diye.Shanks belki de kutsal şövalye olup nika meyvesinin yerini bulmayı amaçlıyordu.Harald muhtemelen shanksı elbafta gördü çünkü shanks nika meyvesini elbafta aramış olabilir neden elbafta aradı meyveyi diye soracak olursak aynı şekilde xebec de aradığı meyvenin elbafta olduğunu söylüyordu bu meyvenin nika meyvesi olduğunu düşünürsek shanks da bu bilgiyi öğrenmiş ve meyvenin peşine düşmüştü.Yanlış bilmiyorsam shanks mary geoside şuan 24 yaşında 1 sene fln orada takılsa öğrense meyvenin yerini 1 sene daha sonra zaten 26 yaşında bu yaşta ise shanks meyveyi dünya hükümetinden çalıyor diye biliyorum yani zamanlama da uyuyor gibi buna siz ne diyorsunuz?
Shanks'in nasıl bir planı olduğu cidden anlaşılmıyor. Başta kolunu kaybetmesi için Luffy'ye denizlerin zorluğunu göstermeyi amaçladı dedik sonrasında Shamrock'tan ayırt edebilmesi için dedik şimdi de kolundaki damga yüzünden diyoruz. Büyük ihtimalle dediğin gibi bir karşılaşma yaşandı
Harald, Xebec ile aşık ataca kadar güçlü, yani serideki en güçlü birkaç karakterden biri. Ama Oda onu çerçöp korsanları kesmek için gönderiyor. İmu, Harald'ı gidip Yeni Çağın potansiyel canavarlarıyla savaşmaya göndermeliydi. Kaido'yu, Linlin'i, hatta belki de Beyazsakal'ı bile yenebilecek güçte bir canavardan bahsediyoruz. Henüz prime vakitlerinde değiller. Hatta gerekirse gidip dev korsanlarını da yanına alıp 4 İmparator sistemini oluşmadan engelleyebilecek bir kuvvete sahipti neredeyse potansiyel olarak. Elbafın toplamı bu kadar güçlü. Ama o çerçöp korsanlara kılıç sallamaya devam etsin. Oda yanlış yerden giriyor...

Tüm seri boyunca hükümet böyle işledi zaten. Gorosei ve Imu az akıllı olsalardı Doğu Denizinde lastikten bir çocuğun ortalığı birbirine kattığını duydukları anda peşine doğru düzgün birisini takarlardı. Yılanın başını büyümeden kesmeleri gerektiğini anlayamıyorlar herhalde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık