Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167: Ida'nın Oğlu

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 82.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 12.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
O telesalyangoz farklı.Soğuya dayanıklı bir telesalyangoz o yüzden kıl görünüme sahip.
Diğer şeye gelirsek zaten biz One piece okuyoruz, Two Piece okumuyoruz.Korsanfan'da genelde One piece konuşuruz.Two Piece konuşmak istiyorsan Two Piece diye bir tartışma aç orada konuşabilirsin.
Mosa aynı zamanda "sakallı" "kıllı" demekmiş. Loki muhtemelen den den mushi'nin arkasındaki kimse onunla yüzyüze hiç tanışmadı ve den den mushi'nin sakalından dolayı ona Mosa demeye başladı. Bu bölümde aynı lakabı Harald takıyor Shirahosi'ye, ondan dolayı patladı teori. Daha önce tanışmadığı mangada geçiyor muydu tam hatırlamıyorum tabi, Elbaf'ı bir baştan tekrar okumam lazım bu geçmiş bölümler bitince.

-- Salyangoz konusanin görünüşünü aliyor, aksi 1 tane bile örnek yok, zaten devam cümlen dahil ne derece sacmaladigini gösteriyor.
Bu telesalyangoz tanıtılırken ne dendi?
Kar telesaylangozu(ses tanıma ve soğuğa karşı direnç özelliklerine sahiptir.)
Kar telesalyangozu olduğu için salyangozda kürk var.Hem telesalyangozda kirpik var o kirpiklere sahip olanlar GENELDE kadın çıkıyorlar.Konuşmalara bakarsak telesalyangozdaki kişi soylu,korkak birisi.O yüzden shirahoshi olma ihtimali yüksek.

Yok, dünyanın tamamı böyle düşünüyor. Asıl sizi tekme tokat döverler. Mesela bizim forumun aksine çoğunluk Mihawk > Şanks diyor. Wb > Roger = Garp diyor. Bizim forumdaki fanlar saçmalamasa onlar da böyle der zaten. Kendi sevdikleri karakterleri yüceltecem diye Garp > Xebec diyen bile var forumda. Oda görse kafalarına sıkar.

boş yaptın. Wb zirve hallerinde Roger’la Garp’la dövüşmüş bir karakter. öyle saçmaladığın gibi genç hemşirelerle bişey yaşamıyordu. Yaşlandıktan sonra hemşireler tarafından tıbbi bakım uygulandı kendisine, bu kadar. Çırak amiral neymiş? Yeni mi çıktı bu?

Garp ekstra antrenman yaparak Çinjo’yla dövüşürken, Wb Roger’la dövüşüp en güçlü ünvanı elinde bulunduruyordu. Bu ünvanı da Garp, Roger’ın yaşadığı devirde ölene kadar elinde tuttu.
chınjao ile dövüşü çok uzun sürmüş gibi anlatıyorsunuzda bilemedim wb hasta roger ile eşit kapışırken garp prıme 48 yaş roger ile defalarca kapışıp onu köşeye sıkıştırıyor eksik bilgi verip maval okumayalım fazla az önce wb>roger dedin şimdi wb yi övebilmek için roger ile dövüşebilmesinden feat veriyorsun kendinle çelişmekle kalmayıp ortada doğru bir mantık bırakmıyorsun usta haberin olsun.
WB'ın ben de en güçlü olduğunu düşünüyorum ama bu Roger veya Garp'a köpek muamelesi yapmak için geçerli bir sebep değil. Birisi 10/10 ise diğeri 9.9/10 tarzı.

Chinjao işi cidden abartılıyor. Garp isimsiz, bushoshoku ile bir yumruk attı ve dövüş bitti. "Garp öncesinde yenememiş onu" argümanı da biraz şaibeli. Retconlanması gereken bir yer çünkü seride görülen Garp'a uymuyor. God Valley'deki Garp'ı gören birisi otomatik olarak Chinjao'yu osurarak öldürebileceğini anlar.

Garp'ın tek düşmanı Chinjao gibi davranmak doğru değil bence. O da Roger'ı kovalayıp duruyordu.
chınjao vs garpın nası olduğu ne zaman olduğu öncesinde belli değil tsuru ve rogerda olduğu geçiyor çok takılmamak lazım :)

Kim köpek muamelesi yapıyor?

Çinjao meselesi God Valley’den sonra yaşanıyor. Adam ondan sonra kapışıyor, yenemiyor, antrenman yapıyor, sonunda yeniyor. Yani Çinjao boş adam değil.

Seride gördüklerimize bakarak net olarak Roger = Garp diyebiliriz. Bazı arkadaşlar Garp > Wb > Roger > Xebec falan diyor. Bence sen onlara laf anlat. Imu’dan sonra en güçlü Garp’tır diyenlere ne diyeceksin?
garpın chınjaoya üstün gelemediği paneli atmanı bekliyoruz biz öyle bişey pek okumadıkda.

garp>wb>roger>xebec çok savunalıbilcek bi take zaten argüman sunulur rahatça?

prıme wb vs hasta roger eşit gitti

prıme garp vs prıme roger garp rogerı köşeye sıkıştırdı defalarca kez

prıme garp>roger>hasta roger=wb>rox

şebek zaten tanrı vadisi zamanı zirve idi ancak aradan geçen 10-15 yıl sonra wb garp prıme ve zirvesinde olurken roger ise 8 sene sonra zirvesinde oluyor.

one piece serisinde çok net bir take savunmak mümkün değil ne yazıkki farklı argümanlar sunup rox>roger=garp=wb de savunulur wb>garp=roger>rox da savunulur.

90 yaşındaki adama neden hemşireler bakıyor, alla alla, nasıl olur ya? kadın değil de erkek doktorlar ilgilenseydi daha mı çok tatmin olacaktın?

Roger için Bogar + Garp + Aokiji gidiyor. Öyle bile yakalayamıyor.

Yok öyle bir şey. En güçlü ünvanını Sengoku bile bağıra bağıra söylüyor. Sizin gibi fanlar hariç herkesin kabul ettiği somut bir gerçek. Yaşlı halinden ben de emin değilim ama görünen o ki ölene kadar yenebilen olmamış ki ünvan kendinde kalmış. Teach tayfası + Akainu + Diğer amiraller ve koramirallerin zarar verdiği + Squardo’nun zarar verdiği + Bunlar da yeterli gelmeyip Oda’nın hasta yaptığı adamı en güçlü olarak kabul etmemek için hiçbir neden yok. Bütün bunlara rağmen iki darbeye yok etti Akainu’yu. 1v1’de yaşlı halini alacak adam yok. Kaldı ki ben zirve halinden bahsediyorum.

Garp kimi yenebilmiş? Çinjao hariç? Kimse. Eee, daha ne hikaye anlatıyorsun. Wb en güçlü ünvan sahibi bildiğimiz 3-5 karakterden biri. Garp’ın ünvanı ne? Kahraman (onu da Xebec’i tek başına yendi palavrasıyla aldı). Garp’ı Wb’den güçlü yapacak elinizde tek bir veri yok.
Seride Bogard diye bir karakter yok onu unut. Roger'ın tayfa hala üstün ki sürekli Aokiji ile de gitmiyor. Tek başına Roger'ın tayfaya dalıyor diyebiliriz.

WB kimi yenmiş? :D Giant John herhalde WB'nin yendiği en güçlü kişi? Ya da Ace? Crocodile mı? Akainu'yu yok mu etti? :D :D Akainu vs WB'den sonra sıfatlara bakarsan kimin yok olduğunu görürsün. Arkadan dalmasına rağmen en güçlü vuruşu yaptıktan sonra bile söve söve çukura düşüyor Akainu en fazla :D Seride yoldan geçerken adam öldüren bir Xebec var. Sen de diyorsun Akainu yok oldu ahahahah :D :D Akainu yok etmiştir WB'yi. O bisentosuna basıp sen kim köpeksin çekmiştir.

WB'nin "Dünya'nın en güçlü adamı sözü" temeli olmayan bir söz. Siz fanlık yaptığınız için "En güçlü işte 1 vs 1 de herkesi döver" durumuna getiriyorsunuz. Öyle bir olay yok. Herkesi dövmeden öyle bir şey demek mümkün değil. Garp'ı dövmüş mü? Roger'ı dövmüş mü? Mihawk'ı dövmüş mü? Shanks'ı dövmüş mü? Vücuduna insan kadar yara açanı dövmüş mü? Bilmiyoruz... WB'nin "Dünya'nın en güçlü adamı" sözü 3 ihtimal barındırıyor. 1. Fiziksel güç, 2. En güçlü korsan, tayfası ve adalarla... 3. Yıkım gücü olarak en güçlü. WB gibi yıkım gücüne sahip biri yok şu ana kadar.

Son olarak Garp Çinçao'yu yenmiş diyorsun ki Roger'ın ağzından Roger'ı ölümün kıyısına getirdiğini duymamıza rağmen. Sahi bir daha soracağım WB kimi yenmiş?

Seride Bogard diye bir karakter yok onu unut. Roger'ın tayfa hala üstün ki sürekli Aokiji ile de gitmiyor. Tek başına Roger'ın tayfaya dalıyor diyebiliriz.

WB kimi yenmiş? :D Giant John herhalde WB'nin yendiği en güçlü kişi? Ya da Ace? Crocodile mı? Akainu'yu yok mu etti? :D :D Akainu vs WB'den sonra sıfatlara bakarsan kimin yok olduğunu görürsün. Arkadan dalmasına rağmen en güçlü vuruşu yaptıktan sonra bile söve söve çukura düşüyor Akainu en fazla :D Seride yoldan geçerken adam öldüren bir Xebec var. Sen de diyorsun Akainu yok oldu ahahahah :D :D Akainu yok etmiştir WB'yi. O bisentosuna basıp sen kim köpeksin çekmiştir.

WB'nin "Dünya'nın en güçlü adamı sözü" temeli olmayan bir söz. Siz fanlık yaptığınız için "En güçlü işte 1 vs 1 de herkesi döver" durumuna getiriyorsunuz. Öyle bir olay yok. Herkesi dövmeden öyle bir şey demek mümkün değil. Garp'ı dövmüş mü? Roger'ı dövmüş mü? Mihawk'ı dövmüş mü? Shanks'ı dövmüş mü? Vücuduna insan kadar yara açanı dövmüş mü? Bilmiyoruz... WB'nin "Dünya'nın en güçlü adamı" sözü 3 ihtimal barındırıyor. 1. Fiziksel güç, 2. En güçlü korsan, tayfası ve adalarla... 3. Yıkım gücü olarak en güçlü. WB gibi yıkım gücüne sahip biri yok şu ana kadar.

Son olarak Garp Çinçao'yu yenmiş diyorsun ki Roger'ın ağzından Roger'ı ölümün kıyısına getirdiğini duymamıza rağmen. Sahi bir daha soracağım WB kimi yenmiş?
yahu garpın chınjaoyla dövüşü dedikleri şey tek atıp geçmesi beyazsakal jhon gıanta karşı daha çok zorlanıyor

şimdide garpın jhon gıantın 5 katı olan 2 sene önce 6.seviye mahkumu olan şuan bir yonko kumandanı olan sanjuan wolfa uyguladığı tek hamleli tarifeye bakalım :)

beyazsakal baya jhon ile clash atıyor clash esnasında jhon geçmene izin vermeyeceğim diyor sonra meyvesi ile jhonu yatırıyor daha sonra meyve ile vurup yeniyor kısaca 3 hamlede anca saf dışı bırakıyor wb jhonu

garpın chınjaoya üstün gelemediği paneli atmanı bekliyoruz biz öyle bişey pek okumadıkda.

garp>wb>roger>xebec çok savunalıbilcek bi take zaten argüman sunulur rahatça?

prıme wb vs hasta roger eşit gitti

prıme garp vs prıme roger garp rogerı köşeye sıkıştırdı defalarca kez

prıme garp>roger>hasta roger=wb>rox

şebek zaten tanrı vadisi zamanı zirve idi ancak aradan geçen 10-15 yıl sonra wb garp prıme ve zirvesinde olurken roger ise 8 sene sonra zirvesinde oluyor.

one piece serisinde çok net bir take savunmak mümkün değil ne yazıkki farklı argümanlar sunup rox>roger=garp=wb de savunulur wb>garp=roger>rox da savunulur.
Hasta Roger zayıf bir adam değildi. Ed War sırasında Crocus, Roger'ın dövüşmek için harika bir durumda olduğunu söylemişti.

Zaten WB ve Roger öncesinden de tanışıyor ve WB dövüşten sonra Roger'ın pek hasta gibi durmadığını da söylüyor.

Bu başlığın altında birkaç grup oluştu ve her biri savunduğu karakter diğerlerini osurarak öldürürmüşçesine gömüyor.:)

Hasta Roger zayıf bir adam değildi. Ed War sırasında Crocus, Roger'ın dövüşmek için harika bir durumda olduğunu söylemişti.

Zaten WB ve Roger öncesinden de tanışıyor ve WB dövüşten sonra Roger'ın pek hasta gibi durmadığını da söylüyor.

Bu başlığın altında birkaç grup oluştu ve her biri savunduğu karakter diğerlerini osurarak öldürürmüşçesine gömüyor.:)
ed war sırasında şuan savaşabilir diyor ama ray hastalığının rogera çok acı çektirdiğini doğal olarak onu zayıflattığını belirtiyor zaten wb dövüşünden kısa süre sonra kan kusuyor kısaca prıme değil rogerın prıme dönemi tanrı vadisinden 8 sene sonra garpla yaşanan bissürü dövüşlerinin olduğu zaman.

ben garpı önde görüyorum birazdaha herkesin kendi fikri ama hepsi birbirine yakın zaten wb 95 roger 97 garp 98 gibi bi durum olur tam tersini savunanda olur tabi ama hepsi denk bunlar bize hep zirve olarak lanse edildi.

Tanrı vadisinde Oda zaten açık açık gösterdi en güçlü karakterleri.xebec-garp-roger.Bu üçüde birbirlerine yakındır.Duruma göre 1-1 vs lerde biri diğerini alabilir.Düşünün Garp silah kullanmadan o seviyeye çıkmış.Silahsız zaten Garp fazlasıyla üstün gelir diğer ikisine.Silahlarıyla işte farkı kapatıyorlar.Luffy de zaten Dedesiyle aynı yolda ilerliyor.Yumruklarıyla o seviyeye geldi.

ed war sırasında şuan savaşabilir diyor ama ray hastalığının rogera çok acı çektirdiğini doğal olarak onu zayıflattığını belirtiyor zaten wb dövüşünden kısa süre sonra kan kusuyor kısaca prıme değil rogerın prıme dönemi tanrı vadisinden 8 sene sonra garpla yaşanan bissürü dövüşlerinin olduğu zaman.

ben garpı önde görüyorum birazdaha herkesin kendi fikri ama hepsi birbirine yakın zaten wb 95 roger 97 garp 98 gibi bi durum olur tam tersini savunanda olur tabi ama hepsi denk bunlar bize hep zirve olarak lanse edildi.
Ingilizcesinde Roger'ın durumunu direkt perfect condition diye çevirmişlerdi ama orijinalinde ne diyor bilmiyorum. Aradaki farkların benim gözümde de minimal olduğunu yazmıştım. Birisi 10/10 ise birisi 9.9 ama hangisi hangisi şu an size kalmış.

Burada dönenler:

-Garp Chinjao'yu bile rahat yenemiyor

-Roger herkesten kaçıyor

-WB kimseyi yenmedi

tarzında olunca düz gömmek gibi oluyor. Bilmiyorum belki One Piece tartışma kültürünün böyle olması gerekiyordur ama garip geldi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık