Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 59 59.6%
  • Orta

Kullanılan: 26 26.3%
  • Kötü

Kullanılan: 14 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Xebec tayfanın çoğunu Davy Back Fight zaferleriyle oluşturdu. WB'nin de o şekilde katılmış olması muhtemel.
İyi de bu hiçbir şeyi açıklamıyor ki. Yani tayfayla bir bağ hala yok. Ne kadar arkasında duracaklar mesela? Davy Back Fight neden bağlayıcı? En azından dövüşü kazanırsam bana şu amacımda yardım edeceksin gibi bir sözlü kod gibi birşey olmalı korsanlar arasında kabul gören

Xebec'in iradesini Teach değil de Loki alacak gibi geliyor bana. Xebec ile çok fazla etkileşimi oldu Loki'nin.

Teach bu serinin anomalisi olacak. Matrix'teki Ajan Smith'e benzetiyorum onu. Değişik bir kulvardan en büyük tehdite dönüşecek.

Imu'yu indiren de Teach olacak büyük ihtimalle.
İşin içine Luffy'ymiş Nika'ymış girmesin de ne olursa olsun. Hatta ana karakter seriden çıksın 10 kat kalite artar direkt.

Donanamadaki alt rütbedeki denizcileri ve sivilleri korumak için.Luffy'nin denizci olmasını sebebi korumak için,suçlu olurlarsa onları koruyamaz ki Marineford savaşı örneğini gördük.
Bunu kabul edemem tanrı vadisinde gördüğü şeylerden sonra bilmeli ki onun gibi 100 tane adam olsa denzicileri koruyamaz ve kaldı ki koruyamıyor da marineford da bile Shanks olmasaydı Coby haşlama olacaktı ama bu adam bu kadar güçlü olmasına rağmen eleştirdiği ve nefret ettiği oluşumun içinde hizmet vermeye devam ediyorsa bu bana asla mantıklı gelmez

Bunu kabul edemem tanrı vadisinde gördüğü şeylerden sonra bilmeli ki onun gibi 100 tane adam olsa denzicileri koruyamaz ve kaldı ki koruyamıyor da marineford da bile Shanks olmasaydı Coby haşlama olacaktı ama bu adam bu kadar güçlü olmasına rağmen eleştirdiği ve nefret ettiği oluşumun içinde hizmet vermeye devam ediyorsa bu bana asla mantıklı gelmez
Ona bakarsan Dragon gibi 100 değil 1000 devrimci olsa yine bişey olmaz ama devrimci oluyor.

Öyle olabilir ve Shanks ondan daha güçlüdür.Harald'ın Xebec'in dengi olduğunu zannetmiyorum.Xebec bence onu öldürmemek için gücünü baya bı kısıyor.Garp ve Roger'ın altında olduğunu düşünüyorum Harald'ın.
Harald, Xebec ile eşitse Garp ve Roger'in altında olması imkansız, onların üstünde olabilir ama altında asla olamaz. En Kötü eşittir

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık