Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 59 59.6%
  • Orta

Kullanılan: 26 26.3%
  • Kötü

Kullanılan: 14 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Oda herşeye retcon atmakta sıkıntı görmüyor. Ama Garp ve Roger, Xebec'i durdurdu muhabbetine retcon atmak istemedi ne işse. WB'nin karakterini pul etti. Zaten bir daha gündeme getirmem bu karakteri, göm gitsin dedi heralde. Zaten en baştan beri niye Xebec'le onun da açıklaması yok. Diğer üyelere hırs ve güç için Xebec'in yanındalar dersin ama WB en baştan sırıtıyordu.
Xebec de saçma sapan bir şekilde Harald'a bel bağlayıp durdu. Tayfasına bile söylemediği şeyleri ona söyledi. Xebec madem çevresindeki tayfa dediği kişilerle yola çıkıyor, onlara birşeyleri anlatması gerekirdi. En azından WB bilmeliydi. Zaten hangi meyveleri arıyor, planını nasıl işletecek öğrenemedik gitti. Şu flashback hiç olmasa, bir şey kaybeder miydik?

Oda herşeye retcon atmakta sıkıntı görmüyor. Ama Garp ve Roger, Xebec'i durdurdu muhabbetine retcon atmak istemedi ne işse. WB'nin karakterini pul etti. Zaten bir daha gündeme getirmem bu karakteri, göm gitsin dedi heralde. Zaten en baştan beri niye Xebec'le onun da açıklaması yok. Diğer üyelere hırs ve güç için Xebec'in yanındalar dersin ama WB en baştan sırıtıyordu.
Xebec tayfanın çoğunu Davy Back Fight zaferleriyle oluşturdu. WB'nin de o şekilde katılmış olması muhtemel.

Bu irade olayini son bolumlerden sonra oldukca sacma bulmaya basladim hatta hele son bolumde irade meselesini tamamen kafamdan sildim cunku kimse kimsenin emellerini gerceklestirmiyor. Soyle anlatayim Luffy’i Joyboy’a benzetiyorlar ama bence Luffy tum meseleyi kendi yoluyla cozecek belki Joyboy zorla ekip kurdu belki de Joyboy gaddar biriydi bilemeyiz hakeza Xebec’in iradesi mirasi vesaire oyle bir sey de yok.

Tarih sahnesinde ortaya cikmis her guclu karakterin kendi basina cizdigi bir yolu var olaylari o yolla cozuyor. Roger olsun Garp olsun WB olsun Xebec olsun bilmesek de Davy Jones, Joyboy gibi karakterler olsun gunumuzde bu karakterlere ozenen, onlar gibi davranan bir karakter yok buna Luffy, Karasakal, Ace, Arlong, Fisher Tiger gibi karakterler de dahil. Oda’nin bize vermek istedigi mesaj bu. Bakin Karasakal Xebec’in oglu ama Xebec gibi davranmiyor tamamen tirsak ve icten pazarlikci. Ace Roger’in oglu ama WB’nin komutani olmaktan oteye gecemedi. Halbuki babasina bak korsan kral olmus. Luffy, Garp’in torunu ve Dragon’un oglu ama atalarina benzeyen hicbir yani yok ne dedesi gibi akilsiz ne de babasi gibi pasif, tamamen ozgurce denizlerde takiliyor. Her karakterin kendine has ozelligi var bu yuzden o onu yener bu niye pasif kaldi tartismalarini bu noktadan sonra anlamsiz buluyorum.

Hocam bu sahne 15 sayı öncesinden, 1152. Sayı. Linki ekleyemedim ama 20 haziranda açılmış bölümün konusu. Retcon yiyeceğini sanmıyorum.

Basit muhafız olsalar da kendi ırkından 100 kişiyi öldürmek zorunda kaldı. Babası öldürüldü ve daha bilmediğimiz şeyler de yaşanmıştır... Zor bir gün olmuş işte

Bence Harald bir şekilde domi reversi e karşı koymuş olmalı. Bu yüzden de MU, kale muhafızlarını ele geçirip Harald'ı öldürmek zorunda kaldı.
Ben sana daha güzel senaryo söyliyeyim o muhafızlar haraldı şişledikten sonra harald domi reverse geçirip iyileşiyor sonra domi harald vs loki başlıyor anca domi reverse kullanıcının sinirine bağlı ele geçirebiliyor onu harald domi reverseye karşı koyuyor lokide bu sayede babasını jarul ve kale muhafızları ile beraber öldürüyor olabilir.

Xebec de saçma sapan bir şekilde Harald'a bel bağlayıp durdu. Tayfasına bile söylemediği şeyleri ona söyledi. Xebec madem çevresindeki tayfa dediği kişilerle yola çıkıyor, onlara birşeyleri anlatması gerekirdi. En azından WB bilmeliydi. Zaten hangi meyveleri arıyor, planını nasıl işletecek öğrenemedik gitti. Şu flashback hiç olmasa, bir şey kaybeder miydik?
Oda bazı konulara çok at gözlüğüyle bakıyor, arkın başında manşeti atıyor ve ark bir şekilde oraya bağlanıyor, gidiş yolunun cidden hiç önemi yok adam için; bunun en güzel örneğini Wano'da gördük, 3 tane çocuk Prime 2 Yonko'yu indirdi, saçmalığın önde gideniydi ama adam yaptı oldu işte; manşet neydi "Hasır Şapka ittifakı 2 Yonko'yu indirir ve yeni yonkolar Luffy ve Buggy olur(Şu an aydınlandım: L-u-ff-y ve B-u-gg-y ismi ne kadar benzermiş.:ehe:)." Tanrı Vadisi'nin olayı ise isimlerden bağımsız olarak: bir Denizci ve bir Korsanın, Şeytan'ı durdurmasıydı; bu durum final dövüşüne bir göndermeydi muhtemelen. Oda ısrarla gördüğümüz Tanrı Vadisi'ni çizmek istedi ama bu hikayede yanan Çöp Trio oldu.:oleyo2: Oda Kidd'i harcadığı harcadı bunları.

Bu irade olayini son bolumlerden sonra oldukca sacma bulmaya basladim hatta hele son bolumde irade meselesini tamamen kafamdan sildim cunku kimse kimsenin emellerini gerceklestirmiyor. Soyle anlatayim Luffy’i Joyboy’a benzetiyorlar ama bence Luffy tum meseleyi kendi yoluyla cozecek belki Joyboy zorla ekip kurdu belki de Joyboy gaddar biriydi bilemeyiz hakeza Xebec’in iradesi mirasi vesaire oyle bir sey de yok.

Tarih sahnesinde ortaya cikmis her guclu karakterin kendi basina cizdigi bir yolu var olaylari o yolla cozuyor. Roger olsun Garp olsun WB olsun Xebec olsun bilmesek de Davy Jones, Joyboy gibi karakterler olsun gunumuzde bu karakterlere ozenen, onlar gibi davranan bir karakter yok buna Luffy, Karasakal, Ace, Arlong, Fisher Tiger gibi karakterler de dahil. Oda’nin bize vermek istedigi mesaj bu. Bakin Karasakal Xebec’in oglu ama Xebec gibi davranmiyor tamamen tirsak ve icten pazarlikci. Ace Roger’in oglu ama WB’nin komutani olmaktan oteye gecemedi. Halbuki babasina bak korsan kral olmus. Luffy, Garp’in torunu ve Dragon’un oglu ama atalarina benzeyen hicbir yani yok ne dedesi gibi akilsiz ne de babasi gibi pasif, tamamen ozgurce denizlerde takiliyor. Her karakterin kendine has ozelligi var bu yuzden o onu yener bu niye pasif kaldi tartismalarini bu noktadan sonra anlamsiz buluyorum.
Kim kimi yener tartışmalarından bıktım bende.Karakterlerin ideolojilerini tartışalım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık