Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 50 58.1%
  • Orta

Kullanılan: 24 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 12 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    86
O zaman İmle savaşmak için neden geldi Wb ? Buna cevabın nedir ? Mevzu bırakmaksa başta neden bırakmadı ?
borcunu ödeyeceğini söylüyor yardım etme isteği var ama tam manası ile yapmıyor bunu elini taşın altına sokmuyor kaçıp karaktersizlik yapıyor olan şey bu.
yani hocam karşısındakini tam olarak bilinçli bir Xebec olarak görüyorsa WB diyecek bir şey yok IQ değeri 0 dan düşüktür o zaman
yada durum budur.

Garpın diğer fiyaskosu da Shiki ile 1 vs 1 eşleşmemesi,Marineforda zarar verir diyerek Sengokuyu bekliyoru. Filmde ki sahne Canon mu bilmiyorum tabi ki.
god valley de gördük Shikiyi adam bildiğin aras kargo şeklinde sandık taşımakla uğraşıyordu bu herif nasıl Roger'in rakiplerinden birisi olmuş çok değişik

Herhalde bu zirve olsa gerek senin için bile hergün kendini aşıyorsun :hhh: Kaido Wb Bm birleşip şeytan Xebeci yenemeyecek karakterlerken şu söylediğine bak ahahahhshdjfjfjdkk
Kardeş valla öyle görünmüyor xD

Şebek ile Roger, garp bir çarpıştı Roger ile Garp'a kamyon çarpmış gibi oldular. Kaido ve Bigmom umursamamış bile doğrudan aldıkları hasarı.

Kusura bakma yani.

Kardeş valla öyle görünmüyor xD

Şebek ile Roger, garp bir çarpıştı Roger ile Garp'a kamyon çarpmış gibi oldular. Kaido ve Bigmom umursamamış bile doğrudan aldıkları hasarı.

Kusura bakma yani.
Yok niye kusura bakalım ama büyük geçmiş olsun reis seni bu kadar zorlamamalıydık sen kusura bakma :D

Yok niye kusura bakalım ama büyük geçmiş olsun reis seni bu kadar zorlamamalıydık sen kusura bakma :D
Cevap veremeyince yine kişisele başlamışsın alıştık sana artık luke

Mangada gördüğümü söylüyorum ben hoşuna gider gitmez senin bileceğin iş, Kaido ve Bigmom'ı yoldan geçerken garp ile roger alır diyenlerdensin galiba zamanında bu kadar yükseldiiğine göre xD

Cevap veremeyince yine kişisele başlamışsın alıştık sana artık luke

Mangada gördüğümü söylüyorum ben hoşuna gider gitmez senin bileceğin iş adamları yoldan geçerken garp ile roger alır diyenlerdensin galiba zamanında bu kadar yükseldiiğine göre xD
Daha prime haline bile gelmemiş meyvesini yeni yemiş Kaidoyu Garp veya Roger yenemez diyorsan ne diyebilirim başka.Hele geçtiğimiz arcların çöp poşeti Bmyi yenemez demene ne demeli? Çok vahim durum çok :D

Daha prime haline bile gelmemiş meyvesini yeni yemiş Kaidoyu Garp veya Roger yenemez diyorsan ne diyebilirim başka.Hele geçtiğimiz arcların çöp poşeti Bmyi yenemez demene ne demeli? Çok vahim durum çok :D
Yenemeyebilirler Reis. Bundan çok uzun bir süre olmadan zaten Roger çalarak almış Bigmom'dan poneyi bana bu arcdan sonra mantıklı geliyor çalması.

Kaido ve Bigmom'ı bu kadar güçlü beklemiyordum şahsen.

Garp yada Roger, Bigmom'ı Kaido'yu falan yenebilir mi büyük soru işareti. Shiki için bir şey diyemiyecem biraz daha geride tuttu onu.

Vivre Card dedigin sey nedir hocam? Benim bildigim en son vivre card olayi Ace’nin Luffy’e verdigi yasam kagidi ile ilgili bir seydi. Siz neyden bahsediyorsunuz konuya cok hakim degilim
yazarın karakterler hakkında yazdığı bilgi verici sayfalar içeren bi kart işte atayım örneklerini hemen
beyazsakalın vivre cardı

garpın vivre cardı bak alttaki siyah kısımda zaman çizelgesi ben sana ordan bakıp demiştim tanrı vadisinden 8 sene sonra garp roger dövüşleri var diye o yüzden 48 yaşında roger prıme haline evriliyor diyordum mesela.

bu resmi japonca hali direk kaidonun vivre cardının

birde bunları düzenleyen tercümanlar var madde madde yazıor bilgileri mesela şu hale getiriyorlar ama resmi olan halleri yukarda paylaştığım halleri

[/SPOILER]

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık