Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 120 67.0%
  • İyi

Kullanılan: 35 19.6%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.0%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.8%
  • Leş

Kullanılan: 10 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    179
Açıkcası beyazsakalın savaşı bırakıp gittiğini düşünmüyorum fakat üsttede yazdığım gibi bu flashback tamamiyle xebec ve dragon üzerine kurulu diğer adada kim varsa - yazdı shiki vs zaten çöp oldu gitti büyük ihtimal dragon flashbackinde birazdaha detaylı işler
Dediğim senaryo çok daha iyi olurdu benim düşüncem şurda o kadar saçma sahneler varki yukarda xebec şişleniyor garp wb alttan izliyor felan :)

O yüzden mi son bölümde Xebec'e karşı empati besledi ve kederini anlıyorum diyip üzüldüğü belirtildi. Cidden bazen aynı şeyi mi okuyoruz diye düşünüyorum.
Ace ölünce de üzüldü. Luffy korsan olunca da üzüldü. Mesele üzülmesi mi yoksa gerçekten bir aksiyon alması mı? Aynı garp size kelepçe takmaya geldim diyo niye kelepçe takacak? çünkü onlar korsan.

Aynı şeyi mi okuyoruz derken benim okuma ve anlama kapasitemi sorguluyorsan senin gibi ağır fanlık içeren mesajları olan birisi için çok anlamsız bir cümle mantıklı bir diyalog sürdürebileceğim birisi değilsin.

Ace ölünce de üzüldü. Luffy korsan olunca da üzüldü. Mesele üzülmesi mi yoksa gerçekten bir aksiyon alması mı? Aynı garp size kelepçe takmaya geldim diyo niye kelepçe takacak? çünkü onlar korsan.

Aynı şeyi mi okuyoruz derken benim okuma ve anlama kapasitemi sorguluyorsan senin gibi ağır fanlık içeren mesajları olan birisi için çok anlamsız bir cümle mantıklı bir diyalog sürdürebileceğim birisi değilsin.
Sence garp luffylere karşı ciddimi ?

İdam platformunda luffye müdahele etmese ace kurtulabilcekmiydi?

Marinefordda savaşa girse 3 saat süren savaş belkide yarı sürede bitecekti.

Kendi fikirlerin olabilir ama yıllardır donanma içinde suç gördümü ona karşı duran bir adamın korsanların arasından iyi kişileri ayırmasını beklemek saçma marco iyi birisi mesela ama garp bunu nasıl ayırt edecek beyazsakal denizci eri keserken bunlar iyi insanlarmı diyor.

Aksiyon almak için devrimci moduna felan girmesi lazım garpın ama seride bu amacı taşıyan 3 büyük karakter mevcut garp karakterinin aldığı 2 aksiyon gördük bunlardada ne hükümet köpekliği mevcut nede sivilleri önemsememe yada sevdiklerine sırt çevirme.

Garp en büyük oranda sword ekibine üyelerine önem veriyor. Cunku orada kendi ideolojisinde kişileri koymuşlar. Aslında içten bir devrim diyebiliriz. Meyvelerini yıllar yıllar sonra verecektir.
Devrim falan yok ortada, Swordun denizciliğl hükümeti vs düzeltmekle işi yok. Korsanlara yönelik bir operasyon sadece.

Garpın önem verdiği de sword degil, Koby, başkası olsa gitmezdi. Ki kil adamin laflarina bakin açıkça Kobynin önde tutuldugu belli ediliyor.

Bir de Avatarina bak, XDrakei katlediyorlardi, kim müdahil oldu, kim destege gitti, Garp BM Kaidonun Wanoda ittifak yaptigini da savasi da biliyordu, X Drake Kobye bilgi geciyordu ne oldu, sword uyesini iğrendikleri korsanlar kurtardi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık