Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 99 67.3%
  • İyi

Kullanılan: 28 19.0%
  • Orta

Kullanılan: 8 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.0%
  • Leş

Kullanılan: 9 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    147
Seride yenisin belki ama diş çizme olaylarından çok var, daha kötüleri de var.
Senin düşündüğün tarzda büyük bir yenilenme olsa Roger ve Garp konuşurken etkili hasar vermek yerine verilen hasarın yenilenmesinden bahsederlerdi diye düşünüyorum çünkü çok büyük olay. Domi reverse yiyenler yenilenmekten ziyade ölene kadar savaşıyor olabilirler, berserklerde de olan yaraya rağmen devam etme gibi.

Güzel güç gösterisi haklarını yememek lazım. Ha bence Şebek artı WB vs Roger artı Garp olsa orta zorlukta alır şebek ve WB :bilmem:
elbafta görürüz ama ölümsüz beden diyince benim aklıma ölümsüzlük rejenerasyon geliyor dorry ve broggy yenilenmeye sahipse dediğim tutarlı olur zaten.

birde diğer kanıt diye sunulucak ama çok net gösterilmeyen kısım olarak xebec saldırı yapınca bunlar niye ölmüyor diyor ordaki şeytanlarada bişiy olmuyor yenileniyorlar muhtemelen sonuçta 2 kat güçlenseler bile no name davy klanı üyeleri xebeğin saldırısından başka nasıl sağ çıkabilir çiziksiz.

law ve kid ile burdaki dövüşü bir tutamazsınız garp ve rogerın law kid gibi haxları yok fiziksel ve hakisel eşleşmeler mevcut sadece güçleri yakın olmasa 1v2 de şansları olmaz zaten aralarında öyle dağlar kadar fark yok.
Law ile Kid dövüşünün bunla mantık olarak bir tutulmayacak bir durumu yok dostum.Skill setlerinden bahsetmiyoruz burada. 1v1 de net yenileceğin adamı 2v1 avatanjıyla yenebilirsin diyoruz sadece. Law ile Kid Big Mom'ın yarı gücünde bile değildi belki de. Hakeza Roger ile Garp da domili Xebec'in yarı gücünde ya vardırlar ya yokturlar. Yıpratma şavasına girsek adam kazanır,tek çaremiz tüm gücümüzle hakileri birleştirip atak yapmak diyor Garp. İşe yaramazsa bittik diyor. Aralarında ciddi güç farkı olmasa nasıl ekstrem zorluk versin adam bunlara.

Adam var olan tekniklerini bile kullanmamış gözükene göre,bilinci etkilediği de gerçek bu salak tekniğin.

Law ile Kid dövüşünün bunla mantık olarak bir tutulmayacak bir durumu yok dostum.Skill setlerinden bahsetmiyoruz burada. 1v1 de net yenileceğin adamı 2v1 avatanjıyla yenebilirsin diyoruz sadece. Law ile Kid Big Mom'ın yarı gücünde bile değildi belki de. Hakeza Roger ile Garp da domili Xebec'in yarı gücünde ya vardırlar ya yokturlar. Yıpratma şavasına girsek adam kazanır,tek çaremiz tüm gücümüzle hakileri birleştirip atak yapmak diyor Garp. İşe yaramazsa bittik diyor. Aralarında ciddi güç farkı olmasa nasıl ekstrem zorluk versin adam bunlara.

Adam var olan tekniklerini bile kullanmamış gözükene göre,bilinci etkilediği de gerçek bu salak tekniğin.
1- law kid fiziksel olarak eşleşmiyor haxları ile eşleşiyor
2- garp ve roger fiziksel olarak eşleşiyor hız olarak olsun haki olarak olsun doğal olarak total savaş gücü olarak öyle uçurum olmuyor
3- dayanıklılık konusunda ölümsüz beden var xebecte ve yenilenme olduğu açık benim şahsi fikrim kanıtlarınıda attım yukarda elbafta daha net gösterilir zaten doğal olarak rejenerasyona sahip biri varken garp ve rogerın normal kondisyonları ile dayanıklılık savaşını kazanamamaları normal.
4- zaten garp iki tarafında kral hakisi ile birbirini nötrlediğini belirtiyor bu durum ayrı ayrı eşleşmelerde bile birbirlerini nötrlediğini gösterir en son ikisi ortak tam güçleriyle saldırınca xebeği aşıp delik deşik ediyorlar zaten.

Güzel güç gösterisi haklarını yememek lazım. Ha bence Şebek artı WB vs Roger artı Garp olsa orta zorlukta alır şebek ve WB
Base Xebec adadaki imu'yu saymazsan en kuvvetli adamdı. WB de milletin düşündüğü gibi Garp'tan/Roger'dan öyle aman aman zayıf falan değil.Maksimum 1 tık oynar. Roger'ı kitledi,Roger ağlıyordu hareket edemiyorum diye. WB'ye çektiği tarifenin bir benzerini de Garp+Roger'a çekti şeytan Xebec zaten.
Orta zorluk inanılmaz iddialı olur ama reis. Ölümün eşiğine gelmeden Xebec+WB alır derim Roger+Garp'ı.

elbafta görürüz ama ölümsüz beden diyince benim aklıma ölümsüzlük rejenerasyon geliyor dorry ve broggy yenilenmeye sahipse dediğim tutarlı olur zaten.

birde diğer kanıt diye sunulucak ama çok net gösterilmeyen kısım olarak xebec saldırı yapınca bunlar niye ölmüyor diyor ordaki şeytanlarada bişiy olmuyor yenileniyorlar muhtemelen sonuçta 2 kat güçlenseler bile no name davy klanı üyeleri xebeğin saldırısından başka nasıl sağ çıkabilir çiziksiz.

Çok baştan savma çizim yapıyor bakalım görelim. Bana Garp ve Roger'ın yenilenmeden bahsetmemesi saçma geliyor.

Oda zaten dövüşleri düzgün çizebilen biri değil daha çok dolaylı anlatım yapıyor. Mesela onun kafasına göre sayısal üstünlük çok önemli ama çizdiği mangaya bakarsan 100 bin kişi bile Kaido'yu yenemez diyoruz, gidip kendisine sorsan yener diyecek, 2v1 durumu da bunun gibi. Yansıtmada iyi yansıtamıyor ama gidip sorsan 2v1 çok büyük avantaj diyecek, göstererek bunu bize yediremese bile karakterlere söyleterek anlatıyor.

Örneğin burada iki dağın olması onlardan birinin wb ile çarpışmada yıkılması diğerinin de roks vs roger artı garpta yıkılması bile bir tür mesaj bence

Base Xebec adadaki imu'yu saymazsan en kuvvetli adamdı. WB de milletin düşündüğü gibi Garp'tan/Roger'dan öyle aman aman zayıf falan değil.Maksimum 1 tık oynar. Roger'ı kitledi,Roger ağlıyordu hareket edemiyorum diye. WB'ye çektiği tarifenin bir benzerini de Garp+Roger'a çekti şeytan Xebec zaten.
Orta zorluk inanılmaz iddialı olur ama reis. Ölümün eşiğine gelmeden Xebec+WB alır derim Roger+Garp'ı.
WB'ye çektiği tarife de soru işareti özellikle adamda çizik bile yokmuş. O dağa uçtuğu için deviren WB olsa en azından bir şeyler çizerdi.

Şebek =>WB>Roger=Garp>Bigmom=Kaido sonra ötekiler diye sıralıyorum ben.

bu arada xebec roger+garp ile clashe girmiyor roger ile clashe giriyor garp yumruk ile geri ittiriyor roger clashı tutamayınca ikiside saldırıyı yiyor kısaca burda roger ve beyazsakalın başarımları denk gibi bir durum var ikiside xebeği tutuyor ek olarak garp rogera desteğe gidince xebeği geri ittiriyorlar ama xebec clashte üstünlüğü ele alınca garpta ofguard kalıyor ikisinede şokdalgası atıyor doğal olarak.

bu arada xebec roger+garp ile clashe girmiyor roger ile clashe giriyor garp yumruk ile geri ittiriyor roger clashı tutamayınca ikiside saldırıyı yiyor kısaca burda roger ve beyazsakalın başarımları denk gibi bir durum var ikiside xebeği tutuyor ek olarak garp rogera desteğe gidince xebeği geri ittiriyorlar ama xebec clashte üstünlüğü ele alınca garpta ofguard kalıyor ikisinede şokdalgası atıyor doğal olarak.
Garp'ın durumu çok kötü burada. Adam bloklanmış şebeğin suratına geçiriyor ama üstünlük sağlayamıyor. Roger adamı tutarken adam hasar yediği için de bunu Wb ile eşitlememek lazım WB adamla çarpışınca adamın suratına yumruk atan biri yoktu.

Daha objektif lüten xD

1- law kid fiziksel olarak eşleşmiyor haxları ile eşleşiyor
Mesajı okumamışsın bile. Ben skill setlerinden bahsetmiyorum.Hala skill setlerinden bahsediyorsun dostum.

- garp ve roger fiziksel olarak eşleşiyor hız olarak olsun haki olarak olsun doğal olarak total savaş gücü olarak öyle uçurum olmuyor
Savaş gücü olarak uçurum olmuyorken mi adam tek haki artırıp kılıca abanmasıyla ikisini aynı anda fizana uçuruyor ? Aralarında haki olarak da fiziksel güç olarak da fark var adamların.

dayanıklılık konusunda ölümsüz beden var xebecte ve yenilenme olduğu açık benim şahsi fikrim kanıtlarınıda attım yukarda elbafta daha net gösterilir zaten doğal olarak rejenerasyona sahip biri varken garp ve rogerın normal kondisyonları ile dayanıklılık savaşını kazanamamaları normal.
Xebec'in iyileştiği söylenmedi. Garling'in kafası yarıkken bile kafasının geri toplanması saniyeler sürmüştür en baba. Xebec zaten final atağı yemeden önce yaralarla birlikte duruyor yenildiği yere kadar. Ayrıca yenilenmesi olsa neden Roger gidip adamın hasar almadığından yakınsın, yenilendiğinden yakınır.Kaldı ki adamın hasar almaması da kral hakisi sayesindeydi.

zaten garp iki tarafında kral hakisi ile birbirini nötrlediğini belirtiyor bu durum ayrı ayrı eşleşmelerde bile birbirlerini nötrlediğini gösterir en son ikisi ortak tam güçleriyle saldırınca xebeği aşıp delik deşik ediyorlar zaten.
İki taraf da kral hakilerle 1v1 eşleşmelerde bile nötrlese neden Xebec dövmüş bunları sayıda ağırlıklı ? İki taraf da kral haki ile birbirini nötrlese neden bunlar Fizana uçuyor.
Xebec'in üstünluk kurduğu panelleri attım. Roger adama düzgün hasar veremiyoruz diyor Garp'da adam da h.haki kullanıyor etkileyemiyor olmak normal diyor.Xebec bunların kral hakilerini aşmış ki Roger ile Garp'ın durumu daha kötü.

Son düzenleme:
WB'ye çektiği tarife de soru işareti özellikle adamda çizik bile yokmuş. O dağa uçtuğu için deviren WB olsa en azından bir şeyler çizerdi.

Şebek =>WB>Roger=Garp>Bigmom=Kaido sonra ötekiler diye sıralıyorum ben.
şu dağın yıkılma sebebi net değilki?

1-dağa beyazsakal çarptı dağ öyle yıkıldı
2-dağın yıkılma sebebi xebecin clashe üstün gelip saldırının devamında dağı yıkmasımı
3- acaba beyazsakal dağa giderken dağa gura gura no mi ile vurup kendini safe e almışta olabilirmi?
Garp'ın durumu çok kötü burada. Adam bloklanmış şebeğin suratına geçiriyor ama üstünlük sağlayamıyor. Roger adamı tutarken adam hasar yediği için de bunu Wb ile eşitlememek lazım WB adamla çarpışınca adamın suratına yumruk atan biri yoktu.

Daha objektif lüten xD
garpın yumruğu xebeği etkiliyor bu arada çenesi kanıyor birde burnu kırılıyor gibi bişey var suratı içe göçüyor ve geri itiliyor.

saldırının başında rogerda tutuyor ama devamında tutabilme sebebi garpın yumruk ile xebeği ittirmesi muhtemelen beyazsakal daha uzun süre tek başına tutmuş olabilir bu kısımda ona bişey diyemiyorum net olarak ama ikisininde saldırı yeme sebebi günün sonunda rogerın clashi tutamaması yani anlatmak istediğim şey bu.
garp xebeğin suratına zıplayıp yumruğu çakana kadarki sürede roger tam güç xebeği tutuyor

garpın yumruğı xebeği hem kanatıyor hem suratını içe göçertiyor ama ayakta kalıp tanklıyor

burda garp xebeği geri ittiriyor

şu kısımda galiba rogera üstün geliyor xebec geri savuruyor rogerı devamında kılıcını çekip ikisinede şokdalgası atıyor xebec

beyazsakal vs xebec

burda beyazsakal nekadar süre tutuyor meçhul ama

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık