Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 59 76.6%
  • Orta

Kullanılan: 11 14.3%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    77
Bu kapak hikayesi güncele atıf değil dimi peronanın mihawkın yanında olduğu zamana ait mi ben ilk başta perona moria cross guild göndermesi sandım

Güzel bölüm diyebilirmiyim bilmiyorum son iki bolüm çok yarım hissettirdi. Tamam imu güçlü falan ama rocks çok hızlı kaybetti , ne bir irade savaşı görebildik ne de gerçek bir savaş . Öylesine hype yaratmak için bir panel cizmiş herkesin imu ya saldırdığı sonra bitmiş.

Ama şunu farkediyoruz bu karakterler şeytanlaştıkları zaman bile haki kullanabiliyorlar bu da iradelerini kaybetmediklerini gösteriyor bence.Buda belkide şeytanlaşmadan kurtulmanın mümkün olduğunu gösteriyor olabilir.

Hatta şunu da diyebiliriz joyboy , nika sahnelerinde özgürlük mevzusunu ve bu kadar öne çıkması imu nun domi reversi gücünü iptal etmek ve kişiyi tekrar özgür kılmasını sağlayacağını dair bir ön gösterim olabilir. Sadece luffy şuan bu gücü başka insanlar üstünde kullanmayı bilmiyor. İmu nun joyboy dan bu kadar çekinmesinin sebebide bu olabilir. Ama burda haki gibi bir kavramın üstüne başka bir güç eklemiş oluyor e.oda ve bu zamana kadarki birçok şeye ters bir hareket yapmış oluyor. Ya da antik dev deki haki tüm goraseilerin dönüşümü bozmuştu , haki de domi reversi den kurtulmayı sağlıyor olabilir ama şuan Rocks gibi biri bile o seviyede bir hakiye ulaşmamış olabilir.

Bu imu savaşının kutsal topraklarda geçmesi de gerekiyor gibi geliyor bana , imunun silueti kesilmeden yenilmeden gerçek bedeni hep kutsal topraklarda , belkide hawkins gibi bir güce sahiptir kendi gücünün aksine bu nedenlede dışarıda yenilmiyor olabilir.

Birde şu tarafından bakmak lazım kaç tane güçlü karakter imuyu yenemedi son zamanlarda seri sonunda da bir iki güçlü karakter olacak gibi bir izlenim oluşuyordu ama bu durum biraz değişti gibi çok fazla güçlü karakter olması gerekiyor gibi seri sonunda yani güç seviyesi olarak birçok karakter yonkouyu aşar diye düşünüyorum.

Eris orada Xebec’e soyle diyor;”yoksa kayip mi oldun?”
Xebec asagi dusunce de demisti aynisini.
Yani bu teknigi biliyorlar ama mucadele edemedi Xebec
Çeviri hatası olabilir. İngilizcesine baktım. "So you lost" diyor, Türkçesi "demek kaybettin" diye çevrilebilir.
"So you lost yourself" dese, tamam derim. Bu da bir nevi "Demek kendini kaybettin" diye çevrilebilir, bu durumda tekniği biliyorlar diyebilirdik.

Aşağı düşünce de "Damn it, I'm fading" diyor. Soluyorum (kendimi kaybediyorum) anlamı taşıyor.

Hem madem tekniği biliyor, önceki bölümde tepkisiz kalıyor buna. Ben buna katılmıyorum, çeviren arkadaş bakarsa iyi olur.

Çeviri hatası olabilir. İngilizcesine baktım. "So you lost" diyor, Türkçesi "demek kaybettin" diye çevrilebilir.
"So you lost yourself" dese, tamam derim. Bu da bir nevi "Demek kendini kaybettin" diye çevrilebilir, bu durumda tekniği biliyorlar diyebilirdik.

Aşağı düşünce de "Damn it, I'm fading" diyor. Soluyorum (kendimi kaybediyorum) anlamı taşıyor.

Hem madem tekniği biliyor, önceki bölümde tepkisiz kalıyor buna. Ben buna katılmıyorum, çeviren arkadaş bakarsa iyi olur.
He looks..! So… You lost? derken hem gorunusune atifta bulunuyor hem de yani kaybettin demiyor mu hocam? Hazir olmadigin hale o seyle yuzlestin diyor. O seyi de biliyor teknigini de biliyor nasil hazir olacagini da biliyor. O “sey” dedigini yani Im’i de gormedi ama hakisinden falan mi anladi ki

He looks..! So… You lost? derken hem gorunusune atifta bulunuyor hem de yani kaybettin demiyor mu hocam? Hazir olmadigin hale o seyle yuzlestin diyor. O seyi de biliyor teknigini de biliyor nasil hazir olacagini da biliyor. O “sey” dedigini yani Im’i de gormedi ama hakisinden falan mi anladi ki
Ben böyle yorumlamazdım açıkçası. Görünüşüne atıfta bulunuyor da az buçuk aklı çalışan biri de bu tekniğin Imu'ya ait olduğu çıkarımında bulunabilir. Hele ki Eris, Imu'yu biliyor.
O adada Xebec'e zorluk çıkartabilecek kim var? Imu.
Xebec şeytanımsı bir formda, kimin tekniği olabilir -> Imu.

Xebec, Eris'e Imu'yu bahsetmiştir. Eris de bunu Teach'e aktarmıştır.

Eris'in tekniği bildiğini varsayarsak bir önceki bölümdeki Xebec'in davranışlarını bu durum açıklamaz.

Bir diğer ihtimal de Imu'nun tekniğini bilip, nasıl işlediğini bilmiyor olabilirler. Böyle açıklanabilir.
Bunu yukarıda da yazdım, Joyboy'un tayfadakilerin şeytanlaştırılmış olma ihtimali çok yüksek, Xebec'te Kayıp Yüzyıl'ı biliyor. Imu'nun şeytani güçleri olduğunu biliyor olması mümkün, sadece nasıl çalıştığını bilmiyordur.

Ben böyle yorumlamazdım açıkçası. Görünüşüne atıfta bulunuyor da az buçuk aklı çalışan biri de bu tekniğin Imu'ya ait olduğu çıkarımında bulunabilir. Hele ki Eris, Imu'yu biliyor.
O adada Xebec'e zorluk çıkartabilecek kim var? Imu.
Xebec şeytanımsı bir formda, kimin tekniği olabilir -> Imu.

Xebec, Eris'e Imu'yu bahsetmiştir. Eris de bunu Teach'e aktarmıştır.

Eris'in tekniği bildiğini varsayarsak bir önceki bölümdeki Xebec'in davranışlarını bu durum açıklamaz.

Bir diğer ihtimal de Imu'nun tekniğini bilip, nasıl işlediğini bilmiyor olabilirler. Böyle açıklanabilir.
Bunu yukarıda da yazdım, Joyboy'un tayfadakilerin şeytanlaştırılmış olma ihtimali çok yüksek, Xebec'te Kayıp Yüzyıl'ı biliyor. Imu'nun şeytani güçleri olduğunu biliyor olması mümkün, sadece nasıl çalıştığını bilmiyordur.
Tech in neden bu kadar bilgi sahibi olduğu anlaşıldı. Davy Jones kalanını biliyor. İmuyu biliyor. Xebec i biliyor. Annesi her şeyi anlatmışsa Tech çok zekice ilerliyor. Amacida korsan kral felan değil. Asıl davy Jones tacını almak. Tabiki Davy Jones ye Tech tır.

Not: seri başında xebec in umu tafaindan ele gecirilecegini ve bu ikisinin ona karşı savasacagibi demiştim. Şimdide diyorum . Asıl hikayedeki dev prensi umu kendine çekecek dimi reverse yapacak. Herkes ona dalacak. Çünkü kimse o kadar güçlü değil şu an araç boshu olsun

P
Tech in neden bu kadar bilgi sahibi olduğu anlaşıldı. Davy Jones kalanını biliyor. İmuyu biliyor. Xebec i biliyor. Annesi her şeyi anlatmışsa Tech çok zekice ilerliyor. Amacida korsan kral felan değil. Asıl davy Jones tacını almak. Tabiki Davy Jones ye Tech tır.

Not: seri başında xebec in umu tafaindan ele gecirilecegini ve bu ikisinin ona karşı savasacagibi demiştim. Şimdide diyorum . Asıl hikayedeki dev prensi umu kendine çekecek dimi reverse yapacak. Herkes ona dalacak. Çünkü kimse o kadar güçlü değil şu an araç boshu olsun
Peki neden Loki'yi en başında iblise çevirmedi?

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık