Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
BÖLÜM İÇİNDEKİ KRAL HAKİSİ ETKİLERİ

im acaba roxa hakidemi aşılıyor ?

roxun erisi öldürmek için attığı slash karşıdaki gemiyide bölüyor

garp roger kral hakisi salınımı

wb vs xebec clash sonrası xebeğin kral hakisi

acoclu tekme

xebec kaidonun suratına çıkmışken bile kaido roxtan ona vurmasını beklemiyor :(

Xebec'in satürn gibi ölmemesi lazım en azından. Hasar olayı çözülene kadar kapışma devam edicektir sonrasında çok uzamaz muhtemelen. İmu'nun en çok korktuğu şeylerden biride bu bence. Hasar verebilen biri gücüne karşı tehlikedir zayıfta olsa.

Hala Davy klanına ait birşeyler görebiliriz belki vücutlarının özelliği ne ise ya da başka şeylerde varsa eğer.

Xebecin istediği 2.meyve Lokinin meyve olabilir, Lokinin meyvesi var mı yok mu belli değil fakat Flashback Haraldın delirmesiyle başladı.

Son düzenleme:
Son panelde Imu'nun Davy ?? dediği ve şaşkınlık ifadesi ilgimi çekti.. acaba onu şaşırtan ne oldu şu içses muhabbetimi yoksa farklı bir durum mu var anlayamadım..

BÖLÜM İÇİNDEKİ KRAL HAKİSİ ETKİLERİ

im acaba roxa hakidemi aşılıyor ?

roxun erisi öldürmek için attığı slash karşıdaki gemiyide bölüyor

garp roger kral hakisi salınımı

wb vs xebec clash sonrası xebeğin kral hakisi

acoclu tekme

xebec kaidonun suratına çıkmışken bile kaido roxtan ona vurmasını beklemiyor :(

İlk panelde kral hakisi etkisi Xebec'ten geliyor bence. Hala direndiğinin göstergesi. Devamında yine Xebec'ten haki çıkmaya devam ediyor.

Xebecin istediği 2.meyve Lokinin meyve olabilir, Lokinin meyvesi var mı yok mu belli değil fakat Flashback Haraldın delirmesiyle başladı.
Hükümet belki Nika meyvesini Elbaph'ta buldu veya çaldı. Harald öldürüldü ve meyve çalındı. Harald'ın ölümü ve Shanks'ın sonrasında meyveyi geri alma tarihleri uyuyor gibi...

Harald 14 yıl önce ölmüş. Shanks'ta 13 yıl önce meyveyi almış.

Harald Nika, Xebec'te Yami

Bölümü okuyunca tekrar oturdu. Kaido yenilmemis firlatmis gecmis, kocaanada keza ayni. Babalik ise saglam karsi durmus, kral hakide basmamis.
Bu bölümde WB"yi nasi garpla rogerin gerisine koyuyorsunuz anlamiyorum, hatta önüne koymak lazim ya neyse.
Bölüm güzeldide Xebec reis hikayeye girdiginde beri cok sevmistim. Keske bu sekilde kaybetmeseydi, neyse.
Ah ulan bee bu haldeyken yada iyice güclenip prime halindeysen MFye gelmen yok muydu be WB, yaktim bir tane daha. 🚬🚬

One piece bir santranç oyunu olsa beyaz taşların şahı İmu ise siyah taşları tutan el Bartholomew Kuma'ya aittir.

Muhtemelen Joyboy'un tayfayı çevirdi. Xebec'te antik yuzyili biliyor gibi görünüyor. Onunda bilmesi lazım.

Bunun aksine önceki bölümde Xebec bu da ne, hiç acı hissetmiyorum diyor.

Yani ya tekniğin sonuçlarını bilse de nasıl gerçekleştiğini bilmiyor ya da hiç fikri yok böyle bir yeteneğinin olduğundan.

(Sonradan Joyboy'un tayfasının şeytana dönüştüğü ortaya çıkarsa bu bir tartışma konusu olacak kesinlikle, hadi Xebec sadece Davy kısmını biliyor desen o da kurtarmıyor çünkü bu bölüm Joyboy'dan da bahsediyor. Sonuç olarak Domi Reversi tekniğini biliyor olmalıydı)

Hazır olmaktan kasıt da bariz bir şekilde 2 şeytan meyvesi. Zaten ailesi için gitti kral ama Harald'dan adam olmayacağını çoktan fark etmesi gerekirdi. Hele 15-20 senelik bir süreçte yol vermeliydi.
Eris orada Xebec’e soyle diyor;”yoksa kayip mi oldun?”
Xebec asagi dusunce de demisti aynisini.
Yani bu teknigi biliyorlar ama mucadele edemedi Xebec

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık