Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
Birinin Yami olduğu kesin, çünkü Teach onu arıyordu. İkinci Nika olmayabilir. Gerçi, olmaması da tuhaf ama çok sürpriz bir meyve de çıkabilir. Başka bir Tanrı meyvesi olabilir.
Teach'in ne kadar meyve yiyebildiği de belli değil. Belki istediği kadar yiyebiliyordur.
Umarım Nika meyvesini sadece tarihten değil, Davy adasındaki Xebec'in bildiği şeylerden bile silmişlerdir de bu tarz yeni bir retcon falan yemeyiz. :D
Ama Nika aydınlığı, Yami karanlığı temsil ediyor, Yin&Yang gibi bir bütün olması için bu iki meyve olacak gibi hissediyorum ama inşallah Nika değildir. :D
Her şeyi de buna bağlamasın bi zahmet.

O halde Harald'in yenmesi beklenilen meyve dev yılan meyvesi olabilir mi? Red Line'ı yikmasi için belki de.
Jormungandr meyvesi çok mantıklı, Loki gibi eski tür devlerden biri yediği için boyu da normalin ötesinde artacak da, yav Gura Gura varken buna da gerek olur mu emin olamadım. Aslında düşününce orayı yıkmak için böyle bir güce sahip olması gerektiği yazıyorsa sırf o yüzden Gura Gura yemiş bile olabilir Teach. Madem Jormungandr yok biz de Gura Gura ile yıkarız paşam hesabı. :D

Adam deprem yumruğuyla yıkacak Red Line'i :D

Vücuttan görünene göre saklı 5 10 meyvesi var en az
Luffy ve Teach, İmu'ya ortak girişirlerse, yine 2 meyve yan yana gelmiş olacak. İlla ikisinide Teach'in yemesine gerek olmayabilir.

Xebec, bu hayali Harald ile beraber düşündü belki de. Birinde Nika, birinde de Yami şeklinde, bu yüzden böyle güçlü bir tayfa kurumuş olabilü. O meyveleri bulabilmek ve gerekiyorsa zorla alabilmek için.

• Like
Tepkiler: Sid
Jormungandr meyvesi çok mantıklı, Loki gibi eski tür devlerden biri yediği için boyu da normalin ötesinde artacak da, yav Gura Gura varken buna da gerek olur mu emin olamadım. Aslında düşününce orayı yıkmak için böyle bir güce sahip olması gerektiği yazıyorsa sırf o yüzden Gura Gura yemiş bile olabilir Teach. Madem Jormungandr yok biz de Gura Gura ile yıkarız paşam hesabı. :D

Adam deprem yumruğuyla yıkacak Red Line'i :D
O halde Xebec'in elinde de WB vardı. Şimdi düşününce Red Line'i WB yıkamaz miydi?

Luffy ve Teach, İmu'ya ortak girişirlerse, yine 2 meyve yan yana gelmiş olacak. İlla ikisinide Teach'in yemesine gerek olmayabilir.

Xebec, bu hayali Harald ile beraber düşündü belki de. Birinde Nika, birinde de Yami şeklinde, bu yüzden böyle güçlü bir tayfa kurumuş olabilü. O meyveleri bulabilmek ve gerekiyorsa zorla alabilmek için.
Orası öyle zaten. Neyse ki Xebec Nika'yı yememiş.

Bence yeterince güçlü hakisi olan birisi de Imu'ya direnebilir ama Joyboy seviyelerinde olması lazım. Meyveler daha çok özellik olarak çok güçlü (yıkıcı, öldürücü darbeler)

Daha hammış o dönemlerde WB, yeterince pişmediği için o haliyle yıkamazmış demek ki :p
Şaka bi yana cidden saçmalamadan doğru düzgün meyvelere bağlar.
Bunlara biraz daha vakit ayırsaydı keşke.
Xebec 15 yıl boyunca Harald'a gidip gelmek ve tayfa kurmak harici icraati yok. Bana bu zaman dilimi çok uzun geliyor, başka yöntemler denemeliydi. Eris halen son bölüm zamanı değil diyor. Kardeşim bu adam yaşlanmıyor mu? Ne zaman olacak yani.

Başarmak istediği şey de güç olabilir. Keza adamın zamanla hırsı solmuş aile kurmuş.

• Like
O zaman bu meyvelerden birine Yami Yami dersek, Nika meyvesinden haberi yok muydu Teach'in?
Çünkü Teach sadece Yami Yami'yi arıyordu o bulunmadan harekete geçmedi. Geçince de direkt WB'nin meyvenin peşine düştü.
Eğer haberi varsa ve onu da istiyorsa o zaman Teach'in üçüncü meyvesi mi olacak.

Koskoca flashback'de gerçekten 2 adet önemli bilgi vardı, biri Xebec'in kendisi, biri meyveler.
Meyveler hakkında sıfır bilgi ile flashbacki bitiriyor Allah'ın belası.
Ben Karanlık Meyvesi'nin o iki meyveden biri olduğunu sanmıyorum (ek bir özelliği çıkmazsa). Nika Meyvesi kesinlikle var, diğeri de henüz görmediğimiz o meyve. Teach, Karanlık Meyvesi'ni sırf fazladan meyve kullanmak için istiyordu bence.

• Like
Ben Karanlık Meyvesi'nin o iki meyveden biri olduğunu sanmıyorum (ek bir özelliği çıkmazsa). Nika Meyvesi kesinlikle var, diğeri de henüz görmediğimiz o meyve. Teach, Karanlık Meyvesi'ni sırf fazladan meyve kullanmak için istiyordu bence.
Logia olmadığı bariz. Ya meyveyi uyandırdığında çok farklı bir özelliğini keşfedeceğiz. Ya da tamamen basit mantık 2 anti meyveye ulaşmak için aracı meyve olarak gördü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık