Daha yazmamış.Redon yoksa bizim nepalli yiğidimiz var değil mi, @Smoker ?
Haber var mı nepalliden, şöyle güzel bir sallasa da keyfimiz yerine gelse.![]()
Daha yazmamış.Redon yoksa bizim nepalli yiğidimiz var değil mi, @Smoker ?
Haber var mı nepalliden, şöyle güzel bir sallasa da keyfimiz yerine gelse.![]()
Sword’u kurdugu nerde yaziyor? Resmi olarak cevirilmis mangadan bu olayin sayisini ve sayfasini atar misnKılıç birliğini kurdu,korsanları haklayarak pek çok insanı kurtardı,kılıç birliği sayesinde gerçek denizciler ortaya çıktı demek istedin herhalde.
Sword’u kurdugu nerde yaziyor? Resmi olarak cevirilmis mangadan bu olayin sayisini ve sayfasini atar misn
	Valla ben @sinsikurt’un ciddi oldugunu dusunuyorum bunu yazarken

Ağa ben neden ara veriyor kısma eleştirme hakkın yok dedim.Mangayı eleştirmen hakkına tabii ki de var.Genel olarak oda ayda 3 bölüm 1 ara yapıyordu.Bazı aralar sağlığı için ara veriyor.Eleştirmek için para vererek okumak mı lazım ?
Ben kendim bu odadan fiziksel olarak daha yorucu bi işte çalışıyorum.Hamallık yapıyorum.Ben bile zaman bulabiliyorsam oda da gayet bulabilir.Bedava okuyorum diye niye eleştirme hakkım yokmuş hayırdır.Sen internetten kötü bi film izleyince sırf bedava diye yönetmeni eleştirme hakkın yok mu sanıyorsun ne biçim mantık bu.
istediğim gibi de eleştiririm odayıda eleştiririm yazdığı eseride eleştiririm.Ne kendisi Allah ne de yazdığı eser kuran değil.
Başka kim kuracak sizce,hükümet köpeği Sengoku muValla ben @sinsikurt’un ciddi oldugunu dusunuyorum bunu yazarken![]()
Corazon ile isbirligi yapan Sengoku’ydu bak aklima geldi. Zamaninda cok teori uretilmisti cunku ilk gordugumuz ajan Corazon’duBaşka kim kuracak sizce,hükümet köpeği Sengoku mu?Belki Dragon kurmuş olabilir.
Whitebeard efsane ya, elindeki silah ısıyı iletmesine rağmen akainunun magmasının ısısı eline kadar ulaşmasına rağmen hiç sorun etmeden tutabiliyor silahını.Bu gifi @RedTeroR abi yorumlasın![]()

Haki denen şey varyaWhitebeard efsane ya, elindeki silah ısıyı iletmesine rağmen akainunun magmasının ısısı eline kadar ulaşmasına rağmen hiç sorun etmeden tutabiliyor silahını.![]()