Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 75.0%
  • Orta

Kullanılan: 12 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    76
Hakiyle telepatik konuşma diye birşey var mıydı ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Herşeyin sesini duyma gibi bir güç olabilir.
Herşeye sesini iletme.Yer gök canlı cansız ne varsa seni dinlemek zorunda.
Red filminde Usopp ve babası haki ile birbirleriyle konuşuyordu diye hatırlıyorum.

Bir ittifak olacaksa Luffy-Coby(Denizciler) vs Imu-Teach şeklinde olur.

Elbaf'ta zaman atlaması olmuşsa Teach çoktan hükümete yanlamıştır bile.

Gencler, genc kalanlar ben bir noktayi anlamiyorum. Ace uzun bir sure Teach’in pesinden kostu ustelik kendisini uyarmalarina ragmen. Ace’nin amaci Teach’i oldurmekti sonucta. Teach’in bu durumda ne yapmasini bekliyordunuz ki? Olum kalim savasinda elbet ki kendini savunacak. Zaten ilk is tayfaya gel dedi kabul etmedi Ace, ikisi sonra da babalar gibi dovustu ve eze eze Ace’yi yendi. Ha Teach bu durumda Ace’yi oldurdu mu? Oldurmedi. Beyazbiyik’in tumen komutani Korsan Ace’yi yakalayip denizcilere teslim etti. Unutmayin ki Ace’yi olduren denizcilerin amirali Akainu’ydu. Bu durumda Teach’e ofke kusmaniz cok anlamsiz

Kimse zaten Law gibi Teach'in Çoppır'dan şapka yapmasını beklemiyor ki, senin anlamadığın kısım burası. Aynı gemide parti yapsın demiyoruz, ittifak olacaklar diyoruz. Kid nasıl Luffy'le Kaidoyu indirmek için savaştıysa, Teach da IM'i indirmek için Luffy ile birlikte saldıracak, başka şansları yok gibi duruyor.
Bunun için uygun alt yapı oluşuyor gibi. Luffy'nin sevdiği kişiler yaratıklara dönüştükten sonra Teach'in bunu tersine çevirebilecek bilgisi, gücü olduğunu öğrenirse ittifak kaçınılmaz olur. Tabi biraz Naruto-Sasuke olayına dönerse midem bulanır.

Eris'in ifadesi baya kafa karıştırıcı daha hazır olmadan ne demek nasıl hazırlanacak bu adam daha bir de bütün one piece dünyası ponegliften bir şeyler öğrenmeye çalışırken herhalde bütün davy klanı her şeyi biliyormuş ulan böyle hikaye mi olur hiç mi birisi bir yere bir şeyler yazmamış ve bunları dünyanın farklı yerlerine dağıtmamış.

Eris'in ifadesi baya kafa karıştırıcı daha hazır olmadan ne demek nasıl hazırlanacak bu adam daha bir de bütün one piece dünyası ponegliften bir şeyler öğrenmeye çalışırken herhalde bütün davy klanı her şeyi biliyormuş ulan böyle hikaye mi olur hiç mi birisi bir yere bir şeyler yazmamış ve bunları dünyanın farklı yerlerine dağıtmamış.
Güneş tanrısı yada karanlık meyvesinden birisini bulmaktı muhtemelen son adımı ama onları bulamadan karşılaşmak zorunda kaldı Imu ile

Karasakal ve Luffy ittifakı asla olmaz.Şunu neden hala anlayamıyorsunuz anlayamıyorum.En fazla biribirinden habersiz şekilde yardım ederler(İmpel Down'da olduğu gibi).Abisinin ölümünden sorumlu adamla asla ittifak olmaz.
Sanırım sorunun temeline inmemiz gerekiyor, "İttifak" kavramının ne olduğundan başlayalım.

İttifak: Bir ittifak halklar, gruplar ya da egemen devletler arasında ortak faydayı sağlayacak karşılıklı çıkarlara dayalı kurulmuş ilişkilerdir.

Bak dostluk demiyor, karşılıklı çıkar için kurulan ilişki türüdür diyor.

Eğer Imu tek başına yenilecek bir karakter değilse Luffy de Blackbeard de "sırf çıkarları için" bu ilişkiye evet der.
Sen bunu dostluk kavramı veya Luffy'e bağlılık yemin eden o Dressrosadaki korsanlar gibi bir şey zannediyorsun.
İttifak süresiz değildir. Imu yenildiği an ittifak biter ikisi de çıkarı elde etmiş olur. O saatten sonra kendi aralarındaki kavgaya tutuşur.

Ceaser, Lucci de Luffy'nin hiç haz etmediği, nefret ettiği tipler. Ama biriyle Big Mom adasında biriyle Eggheadde yanyanaydı.
Onların kendisine ihanet edeceğini bilmiyor muydu? Biliyordu ve nitekim Lucci ihanet etti. Ama o Seraphimlerle savaşmak için Lucci'yi serbest bırakıp yanyana savaşmaları gerekti ve bizzat kendisi Vegapunk'dan anahtarı aldı.

Yani ittifak kavramının ne olduğunu öğrenmek gerek öncelikle. Luffy gidip Blackbeard ile dost, kanka, sevgili olmayacak. İmkansız olan nokta burası çünkü bunlar Habil ile Kabil gibiler. Biri muhakkak finalde yenilmeli. Ama İblis ile savaşmak için Habile de Kabile de ihtiyaç var.

Son düzenleme:
Gencler, genc kalanlar ben bir noktayi anlamiyorum. Ace uzun bir sure Teach’in pesinden kostu ustelik kendisini uyarmalarina ragmen. Ace’nin amaci Teach’i oldurmekti sonucta. Teach’in bu durumda ne yapmasini bekliyordunuz ki? Olum kalim savasinda elbet ki kendini savunacak. Zaten ilk is tayfaya gel dedi kabul etmedi Ace, ikisi sonra da babalar gibi dovustu ve eze eze Ace’yi yendi. Ha Teach bu durumda Ace’yi oldurdu mu? Oldurmedi. Beyazbiyik’in tumen komutani Korsan Ace’yi yakalayip denizcilere teslim etti. Unutmayin ki Ace’yi olduren denizcilerin amirali Akainu’ydu. Bu durumda Teach’e ofke kusmaniz cok anlamsiz
Ağa sadece Ace değil ki.Beyazsakal,Thacht bunları da Karasakal öldürdü.Teach'e nefret kusmamız normal.

Red filminde Usopp ve babası haki ile birbirleriyle konuşuyordu diye hatırlıyorum.

Bir ittifak olacaksa Luffy-Coby(Denizciler) vs Imu-Teach şeklinde olur.

Elbaf'ta zaman atlaması olmuşsa Teach çoktan hükümete yanlamıştır bile.
1107. bölümden sonra Teach'in o şekilde hareket etmesi büyük saçmalık olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık