Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 85 79.4%
  • Orta

Kullanılan: 15 14.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    107
Roger şey değil mi ya, şu, WB beni kitledi, gelin beni kurtarın diye ağlayan eleman :)

Şu forumda yıllarca roger savunmuşumdur ama gördükçe fikirlerim değişti nedenmi ?

Xebec dövüşünde oda topladı topladı toplayamadı elveda...
1.yenilgi

2.yenilgi

3.yenilgi

4.yenilgi

5. Garpın attığı düz güllenin oluşturduğu patlamadan tırsıyor :/

Şu forumda yıllarca roger savunmuşumdur ama gördükçe fikirlerim değişti nedenmi ?

Xebec dövüşünde oda topladı topladı toplayamadı elveda...
1.yenilgi

2.yenilgi

3.yenilgi

4.yenilgi

5. Garpın attığı düz güllenin oluşturduğu patlamadan tırsıyor :/
1.yenilgi dediğin Xebec'de yenilir.Roger bir erkek,o zamanların en güzel kadınından hoşlanıp vuramaması normal.
Diğer yenilgiler yenilgi değil çarpışma.5.yenilgi dediğin Xebec'de tırsıyor ondan.
Bu arada o zamanlar Roger'ın Beyazsakal'la kapışması ellerim dolu demesi Roger'ı güçsüz göstermez.

Son düzenleme:
God Valley, benim için top 5 karakter, tahmini güç seviyelerini yüzde olarak gösterdim.

0- Shanks (bonus): Herkes Imu'nun hakisinden etkilenirken hiç etkilenmedi. Adeta çağı değiştirmeye giden peygamber edasıyla sandığa girdi. Normalde bu listede olacak kadar düşük seviye bir karakter değil, ama unutulmasın diye ekledim.
1- Garling (100%-sonsuz): Eğer rakipleri sivil halksa bu adamın gücünün bir limiti yok. Aynı anda onlarcasını yenebilir. Ayrıca av şampiyonu. Bu şekilde başka şampiyon olan karakter yok adada.
2- Imu (99%) : Normalde Imu Satürn yerine Garling'in bedenine girerdi ama Garling'i kafasına göre kontrol edemeyeceğini biliyor. Bu yüzden Satürn'ün bedenine girdi.
3- Xebec (80%-90%): Şeytanlaşmış Xebec güç/beden olarak artsa da "düşünce, irade" gibi şeylerden uzak durduğu için tam bir yüzde belirtmedim.
4- WB (75%): Eğer dostu/kaptanı olmasaydı daha ciddi saldırılar yapardı muhtemelen. Burada yenilmesi/geri itilmesi onu güçsüz yapacaksa Garp'ın Luffy'e Marineford'da vuramayıp tek yumrukla köprüden atılması aklınıza gelsin.
5- Garp, Roger (70%): Haki seviyesi olarak WB ile aynı veya bi tık yüksek olsalar da WB'yi bunların önüne geçiren şey ekstra gücü olan meyve.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık