Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 55 61.1%
  • Orta

    Kullanılan: 20 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 16.7%

  • Kullanılan toplam oy
    90
Buradan Imu'a da eksi yazacak bir olay muhakkak çıkacak. Xebec bu kadar kolay harcamamalı. Rogere de arti yazmalı
 
Haftaya çıkacak bölüm 5 süpernova vs Kaido Bigmom çatı savaşı formatında imu xebec vs kalan 5li şeklinde olacaktır. Ama bu domi reversi Xebece nasıl işler? Diğerlerine neden yapmasın? Gibi soruların tatmin edici cevabını alabileceğimize hiç inanmıyorum. Xebec karakteri daha iyi bir sonu hak ediyordu. Yazık oldu. Oda başlangıç planında olmayan olay ve karakterleri şimdiye kadar çok kötü işledi. Xebec inanılmaz oturmuş ve sonu gelene kadar iyi işlenmiş bir karakterdi. Çok şaşırdım. İnşallah haftaya domi reversiye direnebildiğini görürüz. Flashbacki gizemleri gün yüzüne çıkarmak için yaptığını sanıyırduk meğer klasik arc başı villain şişirmesi içinmiş. İmuyu yüceltmek için bu kadar ucuz Xebec harcamaz umarım.
 
İmu'nun hedefi xebecdi onu da ele geçirdiğine göre bence savaşa devam etmesine gerek olmadığı için kutsal topraklara geri dönebilir savaş xebec vs roger ve garp'a dönecektir ama wb kaido ve bm ne yapacak acaba? belki kaido ile wb bir biri ile uğraşabilir wb'nin tavrını bilemiyorum kalır xebec'e karşı mı savaşır yoksa tayfanın geri kalanını kurtarmak için savaşa dönüp tayfayı da alıp adadan mı uzaklaşır bilemem ama imunun adada kalacağını sanmıyorum.
 
Spoiler kisminda baya merak etmistim saldiriyida,begenmedim o epicligi veremedi Oda reyiz.

Onun disinda Xebec sen nasil bir kral adamsin be,ama iki carpisip dönüstürülmesi kötü oldu. Yeni bölümde belki direnc gösterir vsde Oda Garp ve Roger"in Xebeci aldigi muhabbetinin altini doldurmak icin 2liye yedirir gibi duruyor Xebeci.

Zaten Sengoku Rocks korsanlarinin dagilmasini anlattigindaki betimlemede Xebec seytan gibi cizilmisti.

Yinede Garp ve Rogera kaybetmesinden ziyade direnip kendi kendini yok etmesi daha iyi olur.

Onun disinda Xebec saldirirken kral hakili saldiri kullanmamis gibi gördüm ben,hos digerleri kullanmis ama kral hakide is yapmayacak gibi.

Bizim Luffy ve Karasakala kaldi gibi is. Gücten ziyade bircogumuzun düsündügü gibi meyveyle cözülecek gibi.

Bu arada Elbaftaki o meyve hangisiydi ve lokimi yemisti Xebecin istedigi, hatirlayaniniz varmi ?
 
Off Xebec kadını öldürecek.

Teach'i kurtardılar ya da Xebec kendini öldürdü. Trajedi geliyor, mendilleri çıkaralım. :)
 
Sengokunun anlatığı son kısım yaşanabilir şeytan Xebece karşı Garp ve Roger ittifakı işin tuhaf tarafı hadi Garp bazı nedenlerden konuşmak istemiyor bu konu hakkında.

İmunun varlığına şahit olan herkes yıllarca zamanında çok garip bir yaratık vardı vesaire niye konuşmamışlar?
 
İmu'nun hedefi xebecdi onu da ele geçirdiğine göre bence savaşa devam etmesine gerek olmadığı için kutsal topraklara geri dönebilir savaş xebec vs roger ve garp'a dönecektir ama wb kaido ve bm ne yapacak acaba? belki kaido ile wb bir biri ile uğraşabilir wb'nin tavrını bilemiyorum kalır xebec'e karşı mı savaşır yoksa tayfanın geri kalanını kurtarmak için savaşa dönüp tayfayı da alıp adadan mı uzaklaşır bilemem ama imunun adada kalacağını sanmıyorum.
Muhtemelen dediğin gibi İmu artık bana müsade Xebec saldır koçum yok et herkesi deyip gidecek ve Roger ile Garp onu durduracak.
 
Bölümu okumadım tr bekleyeceğim yalnız 6lının ortak atağı Luffy Law Kid Sabaody ortak atağını andiriyor.

Buradan çıkan sonuç 6lının attikları atakların birbirine denk olduğu.

Kidin dev eli- Luffynin dev eli - Lawın Shamblesi nasil denkse

Kaidonun Boro Breathi- Garpın Galaksisi- Rogerın Kamusarisi- BMnin Kudretli Ulusu- WB ve Rocksun isimli ataklari denkler.



Tam tersi. O dönemki eylem ve söylemlerde bir saçmalık yok, saçma olan şuanki retcon bölümler ve bu retconlar nedeniyle geçmiş bölümlerin altının boşaltılması. Yazar açıkça geçmiş bölümleri şuanki bölümlerle bağlayamıyor.

Aynı mantıkla burdakiler denk
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık