Keşke Oda'ya da kayyum atasalar.
Muhtemelen dediğin gibi İmu artık bana müsade Xebec saldır koçum yok et herkesi deyip gidecek ve Roger ile Garp onu durduracak.İmu'nun hedefi xebecdi onu da ele geçirdiğine göre bence savaşa devam etmesine gerek olmadığı için kutsal topraklara geri dönebilir savaş xebec vs roger ve garp'a dönecektir ama wb kaido ve bm ne yapacak acaba? belki kaido ile wb bir biri ile uğraşabilir wb'nin tavrını bilemiyorum kalır xebec'e karşı mı savaşır yoksa tayfanın geri kalanını kurtarmak için savaşa dönüp tayfayı da alıp adadan mı uzaklaşır bilemem ama imunun adada kalacağını sanmıyorum.
Bölümu okumadım tr bekleyeceğim yalnız 6lının ortak atağı Luffy Law Kid Sabaody ortak atağını andiriyor.
Buradan çıkan sonuç 6lının attikları atakların birbirine denk olduğu.
Kidin dev eli- Luffynin dev eli - Lawın Shamblesi nasil denkse
Kaidonun Boro Breathi- Garpın Galaksisi- Rogerın Kamusarisi- BMnin Kudretli Ulusu- WB ve Rocksun isimli ataklari denkler.
Tam tersi. O dönemki eylem ve söylemlerde bir saçmalık yok, saçma olan şuanki retcon bölümler ve bu retconlar nedeniyle geçmiş bölümlerin altının boşaltılması. Yazar açıkça geçmiş bölümleri şuanki bölümlerle bağlayamıyor.