Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

aga garpın vizyonu önüme geleni tokatlarım geçerim ise çok kötü olur. garp, roger, WB felan vizyonlu adamlar diye seviyorduk biz. Garp'ın dragon'un devrimci olmasını da hoş karşılamadığını kuzan flashback'in de görmüştük. Bilemiyorum garpın durumu seride iyiye gitmiyor çok çelişkili

aga garpın vizyonu önüme geleni tokatlarım geçerim ise çok kötü olur. garp, roger, WB felan vizyonlu adamlar diye seviyorduk biz. Garp'ın dragon'un devrimci olmasını da hoş karşılamadığını kuzan flashback'in de görmüştük. Bilemiyorum garpın durumu seride iyiye gitmiyor çok çelişkili
Adam torununa denizci olmadın diye kızıyor xd

Önüme geleni tokatlarım değil şu bölümleri okuyormusunuz adam sivillerin ölümüne rage geçiriyor sonraki bölüm sorumlusuna saldırıyor ondan öncede denizci askerlerinin doğrandığını görüp izin vermem diyor sivilleri ve ordu arkadaşlarının canını önemsiyor.

Ya şimdiye kadar bize hakiyle anlatılan herşey yalan ya da Imu'nun gücü şeytan meyvesinden gelmiyor.

Bence im bu altılıdan güçlüdür gibi bişiy pek diyemeyiz coc salınımı ve şeytana dönüştürmek dışı pek olayı yok silah felan çıkarıyor eleman kitaptan çok güçlü büyülere sahip bir yaratık bu sadece ve rejenerasyonunu aşmak içinde bir antisi lazım sadece kral hakisi ile vururanda yenilenir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık