Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Goroseilerle sadece filo amirali görüşmüyor mu ? Garp koramiralden yukarı adımını atmamış bir adam, goroseilerin kim olduğunu bilmiyo olabilir.Onu geçtim, bu şeytani versiyonunu bilen birisi bile tanımaz.

Garp reis şeytanımsı birşey gördü, vuruyor yumruğu kafasına Allah ne verdiyse.

Onu indirdikten sonra roger ve xebec tayfasına yine dalarım düşüncesinde büyük ihtimalle.
Egg head te gözüktüğünde en düşük rütbeli askerler bile five elderdan biri geldi diye kafayı yedi.

Mifak reis anasının gücünü görmüşte böyle şaşırmış Luffy'de. En tehlikeli güç diye bahsetmesinin sebebi belli oldu. Gördüğümüz en kuvvetli adamı köpeği yaptı iki harekette Imu.

Bu Domi Reverse olayı da çok saçma yerlere gidiyor yavaş yavaş. Hiçbir hasar almadan Rocks’ı iblise çevirdiyse, Luffy’yi de havada karada çevirmesi lazım. Seride Rocks’tan sağlam kral hakisi olan adam yoktur.
Öngörüş konusuna yazdığım gibi, Meyve > Haki olduğu giderek belli oluyor.

IM'i yenecek olanın NİKA olması da boşuna değil. Meyveye başka Meyve karşı koyacak. JoyBoyda dünyanın hakisi var ama yetmemiş ki adam NİKA yemiş.

@Monkey D Garp @Reiper hocam garp ime dalmış harbi istediğim oldu vallaha :)
Garp'a kocaman bir HELAAAL diyorum. :respect: Garp gibi basiretsiz bir karakterden böyle bir cesaret örneği beklemiyordum, pısar kalır, MF gibi ne yapacağını şaşırır, torunu gibi oğlu gibi olamaz diyordum, beni yanılttı hakkaten :) Şimdi tek problem 40 yıl boyunca niye denizci olarak kaldı olacak :)

Bu arada, Body salonuna Garp tşörtüyle gidip lokma döktürmeni bekliyoruz reyiz, foto atarsın buraya da anısı kalır :)

Bu nasil bir guc ya Nika absurd diyorduk daha da beteri geldi
NİKA durur mu yapıştıracak cevabı. Domi Reversi olanların hepsini davul zurnayla normale getirecek NİKA.

Kral hakisi sağlam olan Domi Reversi’ye yakalnmaz diye düşünüyorduk, o yalan oldu. Bu tekniği sadece Nika geçebiliyorsa Imu’nun gücü baya saçma OP değil mi? Şuan istese Yonkoları yok edebilir yani. Hikaye çok mantıksız ilerliyor ama hayırlısı bakalım.
Şu sahne gittikçe anlam kazanıyor.

Nusjuro, Kaido-BM ittifakını duyunca dünyada temizlik yapma vaktinin geldiğini söylüyor.

Tabi ki Gorusei gibi vasıfsızların bunu yapacak gücü yok. Belli ki bir çatışma olsun da IM içimize girsin kim var kim yok yok etsin kafasındalar. Şuan görünene göre evet, IM bunlardan birinin içine girip Yonkoları temizleyebilir. Teach ve Nika hax yetenekleriyle iş yaparsa yaparlar Shanks kolay lokma olur şimdiki jenerasyon için.

Şimdi karşımıza çıkan bir takım sorular;

-Garp, Imu’yu görüp, bir de üstüne korsanlarla bir olup, Imu + Saturn birleşik gücüne saldırdığı halde, nasıl senelerce denizcilerde kalmaya devam etti?

-Imu, Xebec’i çevirdiyse, kimleri çeviremez? Çeviremeyeceği bir karakter var mı? Muhtemelen Kaidou, BM gibi ultra güçlü karakterleri de çevirebilir bu eleman. Peki öyleyse, gücünün sınırı ne?

-Imu’nun yenilenme olayı ne? Hakili saldırılardan bile hasar almıyorsa, bu elemana kim nasıl hasar verecek?

Şimdi karşımıza çıkan bir takım sorular;

-Garp, Imu’yu görüp, bir de üstüne korsanlarla bir olup, Imu + Saturn birleşik gücüne saldırdığı halde, nasıl senelerce denizcilerde kalmaya devam etti?

-Imu, Xebec’i çevirdiyse, kimleri çeviremez? Çeviremeyeceği bir karakter var mı? Muhtemelen Kaidou, BM gibi ultra güçlü karakterleri de çevirebilir bu eleman. Peki öyleyse, gücünün sınırı ne?

-Imu’nun yenilenme olayı ne? Hakili saldırılardan bile hasar almıyorsa, bu elemana kim nasıl hasar verecek?
Hocam Rocks gibi bir adamı bile çeviriyorsa bu Imu fazla söz etmeye değmez bu seri için saçmalık bildiğin

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık