Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 115 93.5%
  • Orta

Kullanılan: 4 3.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    123
Çöp ve Garp aynı cümle içinde kullanılmaz, tövbe et dön bu yanlış yoldan.
Özür diliyorum, bu kullanımı yaparak Çöp Reise hakaret ettim. Çöpün bile bir şeylere faydası var, garp dediğimiz canlının yok. Boşa oksijen israfı.

Birincisi Garp ve çöp farklı kavramlardır.
İkincisi amiral övmek için Arthur ve Reiper bir imparatoru gömüyorlar.
Xebec başgan geçerken amiral canı alarak İmparator > Amiral seviyesini net bir şekilde cümle aleme gösterdi. Garp övücü arthur’un yorumları bir anlam ifade etmiyor, ona göre Garp > Imu zaten, onu kaale alan yok bu hususta. Reiper ne demiş, onu anlamadım. Amiral = İmparator falan mı demiş?

Özür diliyorum, bu kullanımı yaparak Çöp Reise hakaret ettim. Çöpün bile bir şeylere faydası var, garp dediğimiz canlının yok. Boşa oksijen israfı.

Xebec başgan geçerken amiral canı alarak İmparator > Amiral seviyesini net bir şekilde cümle aleme gösterdi. Garp övücü arthur’un yorumları bir anlam ifade etmiyor, ona göre Garp > Imu zaten, onu kaale alan yok bu hususta. Reiper ne demiş, onu anlamadım. Amiral = İmparator falan mı demiş?
Kizaru>Luffy dediler de.
Bu arada Garp'a çok haksızlık ediyorsun.Garp bişey yapmıyor azarlanıyor,bişey yapıyor gene azarlanıyor,Garp'a olan nefreti anlamış değilim Garp>İmu kesinlikle demiyorum.Ama Garp güçlü bunu Roger,Xebec,Bigmom bile diyor.Garp'ın oğlu devrim Ordusunun lideri torunu bir imparator.

Kuzan amirallerin ötesinde bir güç değildir. Tam olarak amiral gücünü yansıtan, amiral gücünde bir karakterdir. Çöp garpı övebilmek için karşısına çıkan bir avuç insanı övmeye çalışmayın, yemezler. @Arthur Pendragon

Gör bunları reis, amiral adamı amirallerin ötesinde yapmaya çalışıyorlar @Reiper
Garp güçlü mü güçlü buraya kadar tamam ama daha emir eriyken dragon'un yaptığı icraate bakarsak garp çöp müdür çöptür

God Valleyden sonra İmu,Garpın hafızasını değiştirmiş olabilir diye bir teori gördüm. Garpın karşı tarafa geçmesini göze alamazlardı. Hafızasını değiştirdiler. Rocks ve Roger ile birlikte İmuya karşı değil de Rogerle beraber Rocksa karşı kapışmış gibi gösterdiler. Garp şu an esir Teach Puddingi kullanarak Garpın hafızasını tekrar normale sokacak.

Kizaru>Luffy dediler de.
Bu arada Garp'a çok haksızlık ediyorsun.Garp bişey yapmıyor azarlanıyor,bişey yapıyor gene azarlanıyor,Garp'a olan nefreti anlamış değilim Garp>İmu kesinlikle demiyorum.Ama Garp güçlü bunu Roger,Xebec,Bigmom bile diyor.Garp'ın oğlu devrim Ordusunun lideri torunu bir imparator.
Luffy > Kizaru. İki dakika yerde kaldı diye elemanı küçümsüyorlar. Kizaru orada isterse trilyon tane lazer atsın, Saturn varıyla yoğuyla saldırsın, Kaidou’nun ölümcül saldırılarına bana mısın demeyen Luffy, hepsine dayanırdı.

Kuzan amirallerin ötesinde bir güç değildir. Tam olarak amiral gücünü yansıtan, amiral gücünde bir karakterdir. Çöp garpı övebilmek için karşısına çıkan bir avuç insanı övmeye çalışmayın, yemezler. @Arthur Pendragon

Gör bunları reis, amiral adamı amirallerin ötesinde yapmaya çalışıyorlar @Reiper
Kuzan kizaru-aramaki-fuji üçlüsünün üstünde filo amiraline denk yansıtılan bi karakter amiral gücünde deme sebebin nedir akainuyuda amiral ayarımı kabul ediyosun.

Garp nefretinden ötürü böyle konuşman çok normal gerçi.

Luffy > Kizaru. İki dakika yerde kaldı diye elemanı küçümsüyorlar. Kizaru orada isterse trilyon tane lazer atsın, Saturn varıyla yoğuyla saldırsın, Kaidou’nun ölümcül saldırılarına bana mısın demeyen Luffy, hepsine dayanırdı.
Yazdıklarımı tam okumadan neye cevap veriyorsun kizaru luffyi kondisyon farkı ile yendi ve o zamana kadarda denk eşleşebildi luffy son gücüyle yere yığınca kizaruyu pili bitti ve ilk kalkan kizaru oldu yemek vermek yerinede öldürürdü bukadar basit bu forumda bunun neyini kabul edemiyosunuz anlayamıyosunuz zerre anlamış değilim deli taklidine yatmayın şu konuda artık.

Hacı güç kıyası yapmaktan bihaber bi insansın sana göre garpta koramiral seviyesindedir herhalde :)

Her yonko yonko veya her amiral amiral gücünde çıkıcak diye bir mantık yok buggyede yonko lvl dersin sen heralde xebec dediğin kişi zaten gözüken zirve bi karakter wano bigmom ayarı değil o ölen amiralinde gücü belli değil boş yerlerden bişiyler çıkarıp genele vurarak safsata yapıyorsun sadece.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık